Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling
    všechno nejlepší... *3*
  • Koncert

Viděla jsem Tarju na BN a musím se přiznat, že mě zklamala..Ona je úžasná a já ji mám hodně ráda, ale kdyby nezpívala to co zpívávala z Nightwish, tak nuda..Nevrhejte se tu na mě, nemyslím to nějak va zlém, pořád ji mám hodně rádam, ale nějak ztratila kouzlo..Myslím ta její hudba..
    • Re: Koncert

Nemůžu říct, že s tebou souhlasím, ani nesouhlasím. Je fakt, že písnička THE REIGN jak ji zazpívala v Ostravě mě dost zklamala. Ale zase v jejím podání POISON ať to bylo ve ZL, Ostr., nebo Ž.n Hronom, tak to byla přepychovka... stějně jako LOST NORTHERN STAR, OUR GREAT DIVIDE, DIE ALIVE, I WALK ... a mnoho jejich dalších písní. Mimochodem v Ostravě - co říkáte na to, jak tam "cloumala" s mikrofonem? NO NEBYLO TO SUPER VYSTOUPENÍ? *1*
    • iracek

Re: Koncert

Já Tarju viděla ve Zlíně a byla jsem nadšená... Mě rozhodně nezklamala! Hrála staré "NW kusy", to ano... Nemá ještě ale tolik vlastních písní, aby mohla hrát jen ty... A koneckonců, NW taky hrají staré věci a můžu říct, že po tom, co jsem byla na jejich koncertě, už bych na něj znovu nešla... Byla to hrůza! Lidé odcházeli v jeho průběhu znechuceně pryč... To se Tarji nestalo.
      • Re: Re: Koncert

Neber mě ve zlém, já to fakt nemyslím zle, ale já radši tvrdší písně, energické a těch ona moc nemá..Ale o Nightwish s Anetou si nic špatného nemyslím..Sice s Tarjou byli lepší, ale mám pocit, že hodně lidí je až moc kritických..Mě se třeba na Mastrech líbili..Ale názor je názor.Jen někteří jsou někdy trochu moc drsní a zaujatí! I na Tarju, ne že..Jsem se už párkrát pěkně rozčílila!
  • HAPPY BIRTHDAY

HAPPY BIRTHDAY TARJA! *9*
  • HAPPY BIRTHDAY

HAPPY BIRTHDAY TARJA! *3*
    • Re: HAPPY BIRTHDAY

přidávám se!
  • happy....

Taky bych chtěl Tarje popřát všecno nej. protože je jedna zmála dnešních zpěvaček které zpívat opravdu UMÍ a doufám že ji to dlouho vydrží.....
  • gabra11

birthday

ode mě taky úúúplně všechno nejlepší *3*
  • tarjaxxx

Happy Birthday Tarja

Takže před 32 lety přišla na Tento Svět krásná, milá a hlavně dokonalá zpěvačka, tak si myslím že nejsem sama, která jí přeje jen to nej a hóóódně energie do života jak hudebního, tak osobního...Tarjo vše nej!!! *15*
  • chickuita

Všecko nej

Já taky přeju Tarje všecko nejlepší, protože ona je opravdu výborná a krásná zpěvačka.Moooc jí fandím *15* *15*
  • jen to nejlepší :)

Přeji Tarje jen to nejlepší , tak skvělá a úžasná zpěvačka jako je ona si to rozhodně zaslouží. Takže ještě jednou vše nej! *15*
  • robbierotten

Vse nejlepsi

Vše nejlepší,hodně zdraví a úspěchu ve zpěvu,ale mrzí mě,že si odešla z Nightwish
    • inya

Re: Vse nejlepsi

no tak co sem tak cetla na jednech strankach tak zrovna neodesla,spis byla vykopnuta protoze se pry chovala jako dylinka....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit