Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Překlad

Nevíte někdo co je v překladu název toho vánočního CDčka Henke(sorry nevím jak napsat přehlasované e)ys ikuisuudesta? Hledala jsem to ve slovníku, ale jak finové všechny slova přilepují k sobě, ta v něm nejde skoro nic najít :-/
    • methalka

Re: Překlad

nwim ae zkusim to zjistit, dyštak dám wědět *4* *5*
      • methalka

Re: Re: Překlad

tak už ne no.... *15*
    • Re: Překlad

Hůůůhůů- nějak se tu odvedla diskuze na jiné téma (nic proti), ale neznáte někdo ten překlad?
      • _ketka_

Překlad

Henkäys Ikuisuudesta znamená Breath From Eternity *3*

Díky, to je hezký *3*

Nevite kolik meri??
      • Re: Re: Překlad

165 je to na ofiko stránkách CZ
        • neo_ap

Re: Re: Re: Překlad

Sekl ses jen o centak - 164
          • Re: Re: Re: Re: Překlad

132... Bože, lidi! *1*
      • Re: Re: Překlad

někde jsem četla, že 167 cm
        • Re: Re: Re: Překlad

To ne, má přes 170...
          • narcisa

Re: Re: Re: Re: Překlad

ne, tolik určo ne, ona totiž nosí hodně vysoké podpatky, takže se to nezdá *3*
            • iracek

Re: Re: Re: Re: Re: Překlad

No jo, ale i když má vysoké podpatky, je vysoká jak Marco, který má přes 180 cm... A pochybuju, že nosí 15 cm vysoké stocky...
        • Re: Re: Re: Překlad

To by tak odpovídalo :-D
  • Koncéért

super!! moc chcu na tarjinku.. ale nemám s kým:((
    takže výzva:-P je tu někdo ze severu moravy(já jsem z okolí šumperka) kdo taky nemá s kým jet?????
    když tak lidi napište a mohli bysme se domluvit:)
  • co foťák

nevíte někdo, jestli se bude moct fotit? už jsem jsem psala nějakým pořadatelům, ale nikdo se mi dosud neozval. Díky.
  • A co?

Pro fanoušky Nightwish: Co řikáte na Anette Olzon??? *1* Nic moc, co? Možná by se mi líbila, ale to bych tam nejdřív nesměl slyšet Tarju.
    • Re: A co?

Možná je to tím že jsme si až moc zvykli na Tarjin hlas kterej má neuvěřitelnou sílu.Anettin hlas je až moc slaďoučkej ale kdo ví?Možná se to srovná a Anett ještě ukáže co v ní je ale ať proboha nezkouší zpívat skladby které byli určeny pro Tarjin famozní hlas *13* *1*
      • Re: Re: A co?

Jo, to si taky myslim, měli by v Nightwish vymyslet jiný písničky. Třeba s Anette se mi líbí Elevenpath, to Tarja nezpívala, ale když jsem slyšel, jak Anette zpívá mojí oblíbenou písničku Koulema Tekee Tajtelian, tak to bylo něco strašnýho. Tarja to zpívala jako paní Galadriel, Anette se jí uboze snažila napodobit. *13* *1*
        • Re: Re: Re: A co?

Elvenpath je stará písnička ještě z Alba Angels Far first a pokud se nepletu Anette u nich ještě nezpívala...A nefim proč dávaj přídavky ze starých aleb ještě s Tarjou...To mi frtá hlavou,dyk Anette má upa jinak položený hlas...(Spíš je jako Rocková Britney Spears,než náhražka Tarjy)
          Každopádně káždý přídavek ze starých Aleb z úst Anette zní divně... *8*
  • trysna
    vše nej nej nej jsi super ale Anette je pro mě lepší dík zapochopení!
    • to nevadí já mám Anette také moc ráda ta je druhá nejlepší holka-paní-slečna na světě! *14*
  • autem na koncert

lidi jeden na koncert někdo z okolí šumperka?? a chcete jet autem?? máme 3 volný místa!! tak co přidá se někdo k nám at nemusíme vlakem..(kvůli benálu.. pro dva moc drahý..)když tak na mail..
  • blabla

kdyby tarja nemela takoveho debilniho manzela jakeho ma, tak u Nightwish zustane, treba to bylo na skupine, ze nechtela stejnou zpevacku jako tarja, nemyslite, ze kdyby chteli operni zpevacku ze ji nenajdou? jinak koncert Nightwish navstivilo pres 10000 lidi, ostatni asi neodsuzujou Anett jak vy tady
    • Re: blabla

Ti ,,OSTATNÍ" asi nikdy předtím nešlyšeli Tarju...
  • koncert

Lidi 11.5 nebo 5.11 bude mít Tarja u nás konzert!!!!!ve zlíně *14* *5* *4*
    • Re: koncert

11.5. (v neděli) nešťastný den, ALE ... ve 20:00 NOVESTA, pokud chceš lístky, tak si pospěš, začíná to vypadat bídně!
  • Tarja

Pro všechny tady-blemtáte,jak je Tarja skvělá,ale že byste ji popřáli krásný vánoce,to vás ani nenapadlo.Jděte se vycpat vy takzvaní fanoušci!!!
    • neo_ap

Re: Tarja

No comment
    • lawiane

Re: Tarja

Hele stejně si to tady nikdy nepřečte. Já jí přála na jejím blogu, to je trochu účinější. Takže klidni, jo... *3*
    • Re: Tarja

Proč bychom tu měli spamovat s přáním krásných Vánoc...? *1* Ty si myslíš, že si to tu Tarja jako přečte nebo co? *1* Kdyby tady všichni Tarji přáli "Krásné Vánoce", tak je tu 15 stánek vzkazů, které nikdo ani nebude číst...
      • Re: Re: Tarja

No,když má narozeniny,tak si to Tarja taky nečte a lidi jí tady přejou.Vím,že si tady nic nepřečte,tak blbej ještě nejsem,akorát mně zamrzelo,že si na ni nikdo nevzpomněl.Aspoň teď se někdo ozval-takže dík a měj se.
  • Proč?

Nevíte někdo proč tarja odešla z Nightwish?jesi jo ak mi to pls písněte na mejla lenda.muminek@eznam.cz díky moc *14*
    • Re: Proč?

Neodyšla... Vihodili ju lebo za posledny rok skoro nekomunikovala zo zvyškom kapely, na koncerty chodila osobitne a na skúškach sa objavovala len málokedy.
      To sa ale viac-menej dalo čakať kedže tarja stále vystupuje v opere a nahráva rôzne sólové veci (myslím koledey a pod).
      Proste sa nemohla skupine venovať naplno.
      *9*
      Aj anette je dobrá zpeváčka z krásnym hlasom a jej pesničky sú tiež dobré. Hlavne Bye bye beautiful, for the hearth I once had a Amaranth.
      Nightwish je stále super kapela aj keď ož je ich hudba trochu o inom. Neviem povedať či sa zlepšili alebo zhoršili ale rozhodne je to teraz iné.
      A je pohlamna dosť nefér nadávať na anette len preto že to už neni tarja. Zatial vidali len jeden album a to je na porovnávanie trochu málo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit