Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hej houu

hejky tarjoo tebe uplne mocc milujuu na metalu jsem vyrustala :D:D da se tk asik rict a proste jeste kdyz jsi byla v nightwish tk porad posloucham vsecky pisnicky aj kdyz jdu spat nebo kdyz se kupkam nebo kdyz nekam proste porad metal.. :-* ae tk ted zpivas s tvoji skupinou a je to ete lepsii jen takk dalal uz se tesinakm na masters of rock *14* *14* *14* *14*
  • Tarja

Byla naprosto skvělá, nezapomenutelný zážitek, nemá někdo fotky?
    • Re: Tarja

Koukni sem www.tarjaturunen.cz máme tam nejen fotky z koncertu, ale i videa
      • Re: Re: Tarja

Dobrý stránky, fotky jsem našel, ale videa teda ne *9*
        • Re: Re: Re: Tarja

Tak se podívej do novinek, jsou tam linky ke stažení *3*
    • Re: Tarja

Je to focene mobilem, ale i tak: http://cheetah.galerka.org/Koncerty /2008_05_11_Tarja/

A pak jsem nasel jeste http://musicserver.cz/clanek/22252/ Tarja-Turunen-Doug-Wimbish-Interius -Novesta-Zlin-11-5-2008-fotogalerie /
  • Tarča

Tarja když je bez Nightwish tak je velky hovno.Ta hudba je nic moc.Ale jinak zpívá moc hezky.V Nightwish byla třída
    • Re: Tarča

v Nightwish byla mnohem lepší než teď, ale zpívá pořád oupe úža *3* *3*
    • Re: Tarča

Nemyslím, že bys měla pravdu. Tarja hodně získala právě tím, že se od NW oprostila. byla jsem i na koncertě NW a přesto, že tam bylo víc jak o polovinu víc lidí, na Tarje byla tisíckrát lepší atmosféra
      • Re: Re: Tarča

tak o té atmosféře to říkám pořád, to prostě umí jen TR (no řekněte, nebyl to překrásný zážitek?!) co se týká koncertu NG, tak tam bylo tak moc lidí z toho důvodu, že se jim nedoneslo, že už tam TR nezpívá *1* *1* *1* (nebo chtěli slyšet na vlastní uši, jak se dokážou zk.... tak krásné písničky *8* *16* )
        • gothicangel

Re: Re: Re: Tarča

Jj tak tohle je pravda!,...asi se jen chtěli poédivat co ta Anette posrala!!!...Já osobně bych na ten koncert nešla nikdy,ptže bych si asi musela uříznout nejdřiv obě uši abych ji neslyšela zpívat třeba Nemo a nebo Sleeping Sun a Whismaster,ptže když jsem to slyšela chytla jsem takoví nervy že sem málem něco rozmlátila!!....Když Anette je je jen obyčejná popová zpěvačka co na Tarju nikdy nebude mít a ani ted ji nesahá ani po kotníky!!Ptže dokázat něco co Tarja je docela síla!!...A Anette by to nikdy nezvládla!A divim se Nightwish že tohle jim nevadí,ptže jim mizí určitě fanoušci!!...A vsadim se že Tarja má víc fanoušků než Nightwish s Anette dohromady!!!Prostě kluci udělali ohromnou chybu že ji vyhodili...a vzali tuhle*****.....Tarja má neuvěřitelnej hlas a taky toho mrtě dokázala!...
          • Re: Re: Re: Re: Tarča

nemuzu jinak nes opet souhlasit presne jak bylo uz receno tak anette by celkem slusne spyvala v popove kapele ale rozhodne ne tam kde je potrebe vyspivat vokaly....Jak sem si poprve pusti jeji dvd tak nem u neho nevydrzel ani minutu a docela mne nastvalo ze je pozvaly na masters...kazdopadne ale musite pomyslet ze skupina je si vedoma teto straty a urcite to nebylo bezduvodne,Ze by byly zas tak blby a oudelaly to jeno kvuli nejake kravovine co tarja provedla tak to snat uznate zeje to kravina......ale kazdopadne je to obrovska strata a s takovouto to s nightwish bude den odedne horsi.... *9* *9* *9* *9*
  • ????????
  • neo_ap

MOR 2010

Pro všechny účastníky Masters of Rock 2010 - časový harmonogram zveřejněn!
    Čtvrtek 15. 7.
    22:30 - 23:45 Tarja + filharmonie (Fin)
  • Já nechápu štěpánku proč je jako nemáš ráda?
    Tarja: umí krásně zpívat
    Anett: je mochezká a také umí moc hezky zpívat
    Floor: no co aní říct Tak půl na Půl (zpívá tady hrozně), ale musíme si říct že kdybi nabídku nepřijala možná (říkám MOŽNÁ) by ani nebyli Nightwish.......
  • ach jo proč se každý musí opičit po mém jménu Štěpánka ta která psala že má rada všechny zpěvačky proč třeba nenapsala Štěpánka2 ty se taky jmenuješ štěpánka nebo co?
  • Tarjušššš:-)

Tarja Turunen patri k najuznavanejsim opernym a power/metalovym vokalistkam,takze tak nejako.
    Obdivujem jej hlas a aj jej nenahraditelne "xichtiky" ktore tak s oblubou predvaz na svojich koncertoch :-)
    milé:-))

...

Všechno nejlepší... *4* *4*
  • Nightwish=rodina

Čau :) Když si tak pročítám ty příspěvky... Většina z vás nemá ráda Anette a Tarju naopak zbožňuje. Vy co tu jste, u vás předpokládám že jste fanoušci NW... CO jinak tady, že...=P No... Četla jsem na stránkách jednoho nadšence do NW, že on Anette neodsuzuje... Berte to takhle, že Tarja byla něco jako vaše matka... Ta se rozhodla odejít, tak si kluci vzali Anette. Já opravdu tak NW beru... Je to moje druhá rodina... Utíkám k nim když je mi zle, když je nějaká hádka doma... Takhle by se měli chovat fanoušci NW a ne tak, že budou Anette odsuzovat.. Ta holka j ohromně statečná že to vůbec vydržela a za to ji obdivuji... A Tarja?! Té přeji strašně moc štěstí.. Poslouchám ji i teď když už není s NW... Protože.. Tarja je přece moje máma, tak co...;)

Niinka
    • gothicangel

Re: Nightwish=rodina

Koukám tady si někdo hraje na těžkýho fandu Nightwish a ani neví jak se stalo to že Tarja neni s Nightwish *1* too je teda dobrý..tak když je Nightwish něco jako tvoje rodina tak bys asi měla vědět že Tarja neodešla,ale kluci jí dali dopis hned po konci koncertu End of An Era!!!...V Hartwal aréně v Helsinkách!!!...To už asi jako rtě velkej fanda Nightwish asi nevíš coooo????....Bože to jsou ty tvoje keci,ale ani nevíš jak to je..tak až sem příště něco budeš psát tak si radši zavolej na informace a zjisti si co a jak vlastně bylo!!! *1* *1*
    • josebartos

Re: Nightwish=rodina

Tvůj názor ti samozřejmě neberu, ale u mě to není tak, že nemám rád Anette. Přiznávám, že jsem ji ani neslyšel zpívat. Pro mě totiž skupina Nightwish bez Tarji ,,ukončila" činnost...
    • Re: Nightwish=rodina

ona sa nerozhodla odist!!!! *10*
      oni ju vyhodili!!!! *10*
    • Re: Nightwish=rodina

Patrně ses spletla ne? Možná bývalí fanoušci. Tady nehalekáme nad NG, ale obdivujem vyjímečnou zpěvačku. Kdyby jsme chtěli chlácholit ty nádhery, tak jsme na jejich bloku a nekazíme tady reputaci Tarji těma teď už Nickama!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit