Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gaja

Profi fotky Tarji: Turunen http://www.topreport.cz/clanky/k20- Kultura/k123-Fotoreportaze/c2177-Ta rja-Turunen-Bohyne-v-Praze
    • Re: Gaja

Ahoj Gajo dík za stránky *3* byly to super fotečky i článek *1* opravdu není co dodat a prosim tě nevíš kde bych našla kvalitní videa z koncertu *7* protože já jsem nemohla jet *9* PS:děkuju tarja *4* *14*
  • dasha86

Anette

Kdyby Tarja nemela za manzela mago.ra, tak by tam zustala. Kdyby chlapi chteli zpevacku s hlasovym rozsahem jako Tarja, tak by ji hledali, mozna chteli zmenu a me se to libi a pro nektere rejpali, vim, co je to metal
    • Re: Anette

Ahoj Dasho jestli tohle myslíš vážně tak jseš trochu mimo *1* přece by si Tarja nebrala Marcela kdyby byl magor! Tarja si ho vzala protože ho miluje *14* a vím to proto protože v jednom z interwiew odpověděla že by si ho vzala na pustý ostrov a ipod taky *5* A v Nightwish nemohla zůstat z více důvodú vždit sama tvrdila že tam nechce být a že další album už nebude dělat *8* sama mi to potvrdila když jsem se jí ptala na koncertě v Praze při autogramiadě *13*
  • kakakakacabaaaa

Poision

Jak se vám líbí přepracování písničky Poision od Alice Coopera, kterou nazpívala i Tarja?
    • Re: Poision

Nejlepší je mix obojího na Youtube. *1*
      • kakakakacabaaaa

Re: Re: Poision

Jo, ten sem taky viděla, ale nějak moc extra se mi to nelíbilo. Je to prostě bud od jednoho nebo od druhého. Jinak od Alice Coopera je to asi lepší, přeci jenom se k němu ta písnička hodí líp *13* Ovšem neříkám, že to od Tarji je špatný *4* *5*
    • ayeret

Re: Poision

hmm je to hezká pisen ale zda se mi lepsi v originalu *4*
  • neo_ap
    Taktéž přeji vše nejlepší, zdraví, štěstí. Pohodu a lásku. Na viděnou v lednu. *14* *14* *14*
  • překvapení

překvapivě tu chybí příspěvky vyjadřující k ní sexuální obdiv,jak bývá u jiných krásných zpěvaček a hereček zvykem * .
    • Re: překvapení

tak jo, já ji miluju. Ses spokojenej???!!! *16*
    • Re: překvapení

nikdo se k tomu nemá,tak to udělám sám-Tarjuška je hezká holčička,rád bych ji líbal prsíčka,má moc krásné vlásky,zažít by se s ní dalo velmi mnoho lásky *3* *14*
  • hmmmmmmm

Sice nekdo rikal, ze Tarja ma az operni hlas, tak se me libila. podoba aji hlasy Tarjy a Anett sou skoro totozny, ale Traja je stejne lepsi
    • blackdove

Re: hmmmmmmm

si v normale? lebo mi tak nepripadas, povedz mi jediny song, jedinu cast, jediny ton, kde sa stotoznili hlasy Tarje a Anette... nikto nikdy nebude mat taky hlas, ako Tarja, ona je jedina, co moze zaspievat Planet Hell, Sleeping Sun, The Forever Moments, Ever Dream, Nemo a vse ostatne... povedz mi, pocula si uz niekedy Anette spievat na koncerte? asi tazko.. ja som videla a pocula Tarju nazivo a Anette mi stacila aj na youtube, tak si myslim, ze to mozem tvrdit opravnene, Anette sa snazi, ale nikam to nevedie, Nw uz nie je Nw, je to akasi popova napodobenina metaloveho stylu (inak nic proti Anette) :) Tarja forever! *14*
      • anja0985

Re: Re: hmmmmmmm

Nechcete uz prestat resit kdo je a kdo neni lepsi?!Je to o lidech, kazdy ma rad neco jineho, boze!!!Jak muzete vedet, ze zrovna ten vas nazor je nejlepsi?!Grow up!!
    • Re: hmmmmmmm

tak to bych si troufal dosti odporovat. Jejich hlasy jsou odlisny jako den a noc. Tarja ma hlas pronikavy, nezapomenuty a proste skvelí. Zatim co Anette tam piští a nema šanci zazpívat to co zpívá Tarja.
    • cibbar

Hlas Tarji a Anett nejsou totožný ani v jednom tónu *13*
    • iracek

Podoba i hlasy jsou podobné?! Kdes jsi dala oči a uši... Když už se všichni zastávají Anette - budiž... Ale říct, že nádherná Tarja a úplně obyčejná Anette jsou si podobné je docela drzost... Ale říct, že mají podobný hlas, to je vrchol!!! Aby Tarja měla takový hlas, musela na dlouhou dobu studovat a trénovat... Takže v žádném případě nemají podobný hlas ani kdyby se Anette postavila na hlavu!!!
  • ...

Mylela jsem, že tohle je diskuze Tarji a ne i Anett...
    • Re: ...

moje rec, nekdy se jen udivuji jak tedy nekteri lidy ripaji do terje a vychvaluji anette ti at si chodi na diskuzi nigtwish!!!! *8*
      • blackdove

Re: Re: ...

uplne, ze suhlasim... *16*
        • chickuita

Re: Re: Re: ...

já též *3*
  • ??

nevite nekdo jestly tarja dojede v tomto race do cr (kromne benatske noci)???...dika
    za pripadnou odpoved *14* *14*
  • gothicangel

Fan

Ahojky fandové.....hele jako číst tady ty kraviny co píšou ty co nemaj rádi Tarju je teda něco...já to nehcápu proč vy co jí nemáte rádi tu prudíte s tim co píšet?nemáte jí rádi,fajn tak si běžte debatovat v diskuzi co se týká osobnosti kterou máte rádi!!!a nelezte sem tady je to pro ty co maj Tarju rádi víte??!!!!TOhle mě fakt dostává!!Dejt pokoj nám co jí máme rádi a starejte se o osobnost co máte rádi vy!!!
  • blackdove

ehrm :)

Zdravím všetkých fans nielen z Čiech, ale i zo Slovenska... snaď sa stretneme niekde na koncertoch, veľa šťastia a nových metalových zážitkov *5* *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit