-
HAPPY BIRTHDAY
TAAK TARJA MA DNES NARODKYY TAK PRJEEEEEEEM JEEEJ WSEEEEETKO NAJLEPSIEEEEEEEE -
-
Re: HAPPY BIRTHDAY
Štěstí zdraví, co je špatné ať se spraví *4*
-
-
chtěla bych se zeptat jestli je možné na tom koncetě Tarji Turunen 7.9 2014 sedět na těch lavičkách a jestli je z nich vidět nebo ne. moc díky *9*
-
Vše nejlepší
Všechno njlepší k Tvím narozeninám přeje tvůj fanda Marek(hammerfall) *4* *1* *1* *1* -
Tarja
Tarja je prostě dobrá zpěvačka už se skupinou Nightwish nebo bez ní...mám ji ráda, ale taky rovnou řeknu, že má nej zpěvačka to není *3* -
Ok
Tarja je super ale mám rači Anette Olzon !!! A vůbec Amaranth je nej písnička od nightwish od Tarjy se mi strašně líbí walk alone *14* *1* *3* *4* *3* -
-
Re: Ok
Kdyby něco, tak to neni "walk alone", nýbrž "i walk alone" *8* S tim, že si myslim, že je to jediný, co od Tarji znáš.... neberu ti, že máš ráda Anette, já jí nijak neodsuzuju... Jen nemám ráda lidi, jako jsi ty. Amaranth jsi uslyšela na Óčku spolu s Ewou Farnou a Avril a už je z tebe velká metalová fanynka.... *8* *5* -
-
Re: Re: Ok
Já se z toho snad složím... *1* Má drahá sestřička se dívala na svojí oblíbenou Ewičku Farnou a tam na diskuzi příspěvek od naší pisatelky "anetteolzon", kde říká, jak je Ewa supeeeeer... Takže bych řekl, žes to trefila úplně přesně! *1* *1* *1*
A ty "anetteolzon" už sem radši ani nechoď, fandi si svojí Ewě a nemontuj se do pořádné muziky!!!
-
-
Amaranth...? Jo, to chápu! Je to taková ta slaďoučká písnička s andělíčkem pro takové malé holčičky... A co hudební struktura, propracované vokály? Kde to je...? Zatím jsem to tam nikde nepostřehla! Víš proč se ti líbí Amaranth? Protože má takový ten klasický, vtíravý, komerční rytmus, který lidi žerou! A ti, co si poslouchali svoje Madonny Robie Williamsy teď ze sebe dělají metalisty kvůli nejhorší písničce, kterou chudák Tuomas složil! -
-
Ano tak to by sedělo!..ale neni to nejhorší co Tuomas složil....složil fajn písničku a je hezká,ale ta kdo ji zpívá je pavej opak a kdyby to zazpívala Tarja určitěš budeš řikat něco jinýho....
-
-
Moc sem to nepochopil...! Prosím vás, znáte někdo někoho kdo fandí zároveň Spartě a Slavii? Tohle mi přijde taky ,,zvláštní"... -
-
Správný postřeh... Sama bych to neřekla líp! -
Co je na tom k chápání ? Obě dvě patří k nightwish... *4* -
-
Re: Re: Re: Ok
Ale tohle je fanklub TARJI !!! Proto ten příměr k fotbalu. Jen zkus jít třeba na Slavii a hulákej tam Spartááá... Jo, kdyžtak pak dej vědět, jak si dopadla -
Re: Re: Re: Ok
To teda už dávno ne, holčičko!
-
-
-
-
TARJA
Tarja.. Výborná zpěvačka, úžasný hlas a krásná ženská.. Co se stalo, stalo se.. Víme všichni moc dobře, proto to tu nebudu nějak rozepisovat, ale důvodem, proč tenhle příspěvek píši je ten, že se chci zeptat, zda má Tarja už dítě???.. *8* -
-
Re: TARJA
pokud je mi znamo tak ne *3* -
-
Re: Re: TARJA
Ale byla bych moc ráda kdyby už nějaké to Tarjátko bylo *4* *4*
-
-
-
odchod z NW
Kámoš říkal že Tarja odešla kvůli penězům ale to se mi vůbec nechce věřit.Něco jako že ve skupině byla jen aby si udělala jméno na solovou dráhu to mi nějak na Tarju nesedí.Naštěstí pro NW i Anette je taky dobrá zpěvačka *3* -
-
Re: odchod z NW
Ne e Tarja kvuli penezum neodesla. Oni j iostatni clenove "vyhodili" ,protože sebou pořád vedla svojí rodinu :). *3* -
-
Re: Re: odchod z NW
Tebe by měli taky vyhodit ty demente!!!
-
-
-
Koncert
Tak sem byla na tom koncertě!!!! Tarja byla skvělá, ale co se organizačních věcí týče, tak to byl děs *16* Pouštěli půl hodiny po. Předkapela začala přesně o hodinu později, než měla - a ještě k tomu dle mého názoru děsivá - Po tom, co odešla předkapela byla opět asi půl hodiny pauza a potom konečně přišla Tarja. *14* Byla senzačn¨. To, co předvedla se nedá srovnat s ničím, co sem až doposud viděla a slyšela!!! *1* -
-
Re: Koncert
tak tomu věřím, slyšet Tarju naživo musí být fakt supr zážitek *3* -
Re: Koncert
máš pravdu organizace a předkapela byli zoufalý!!..Tarja byla ale úžasná!!!
-
-
Tarja forever
Právě jsem si na YouTube poslechla pár ukázek od Nightwish s Anettou. No to nesahá Tarjině výkonu ani k nehtu na palci levé nohy!!! Jsem už postarší kus, kapelu poslouchám teprve 3 roky, ale nyní jsem velmi zklamaná. Měla jsem možnost dostat v práci lístky na Tarju, ale nakonec jsem ráda, že jsem se koncertu nezúčastnila, když čtu, jaké tam byly časové prodlevy. Škoda, že Tarja byla z Nightwish odejita, prostě k tomuto stylu hudby se mi jiná zpěvačka nehodí. Hezký večer všem. -
Tarja byla, je a bude prostě dokonalá!
Letos jsem byla na Tarji už podruhé a opět to stálo opravdu za to!!!I když byla hala v Ostravě maličká, ozvučení nemělo chybu a Tarja opět předvedla něco pro mě nezapomenutelného!!Škoda ze z Nightwish odešla, kdyby se k té muzice z posledního cd přidal její hlas bylo by to to nejlepší cd co kdy vydali, ale Anette je prostě obyčejná rocková zpěvačka, která Tarje nesahá ani po kotníky!Takže Tarjo jen tak dál!!! -
-
Re: Tarja byla, je a bude prostě dokonalá!
souhlasím tež jsem na ní byla!
-