-
Tarjo vrať se..
Tarja má nádhernej hlas!anette se jí nevyrovná nikdy..byla bych ráda kdyby se Tarjda vrátila..od Anette je hezká písnička Amaranth,ale na Tarju prostě nemá..Tarjo vrať se *9* *9* *9* -
koncert!
Hele bando, jedete někdo na Tarju z Brna? Já jedu sólo, což je docela nuda. Tak zatím. -
-
Re: koncert!
Jedeme z Brna vlakem, chceš se přidat? -
-
Re: Re: koncert!
jej a můžu taky??? -
-
Re: Re: Re: koncert!
No jasně, není problém, aspoň nás bude víc a bude větší sranda :-) A navíc na koncertě NW jsme stáli ve druhé řadě a teď chceme do první!!!Kdyžtak mi písni na Rtacudek@seznam.cz, hodím Ti odjezd vlaku, domluvíme někde sraz (asi na role), atd.
-
-
-
-
ssh
Nightwish jsou ted slavnější, já mám ráda Anettu i Tarju, ale někteří to zdžejmě nechápou... jsou prostě proti Anettě a já nechápu proč, mějte je rádi obě !! A jestli se chce někdo se mou hádat tak ať mi políbí prdel.... -
-
Re: ssh
Anette mi nevadí,ale uz to není to co to byvalo a to je spatny a Anette podle me neumí moc zpivat ve studiu to jde ale na zivo hruza lae to neva. *1* -
Re: ssh
Svata pravda,ja som bol na Nightwish vo Frankfurte/Man 25.2.2008 Jahrhunderthalle a nebolo to ono,bolo to fiasko,hrali ako keby bola pri nich TARJA,ale ked Anette otvorila pusu bolo po musike.Ona -Anette nesmie spievat to-co spievala Tarja,lebo sa len zhadzuje spolu s NIGHTWISH.P.S ja sa len divim,ze to Tuomas dovoluje. To ti radsej neodporucam ani vyslovovat,lebo mi praskne display. *16* -
-
Re: Re: ssh
Presne moje slova:-) *3*
-
-
-
Tarjunka
No tak já sem zaal nightwish poslouchat nedávno bohužel když už Tarjunka nebyla a dnes když poslechnu Anet tak mi nevadí zpívá dobře ale musí zpívat saharu ta mi nevadí ale prostě říkám když koukám na koncet end of an era tak mi mrzí že Tarjunka nezpívá je to ženská krásná prostě já nemám slov Tarja dělala Nightwish Nightwishem a Anet at se na me zlobí kdo chce tam bohužel nepatří a jak sem zde i četl u nesmí zpívat písničky od Tarjunky *16* *16* *4* -
koukněte
nej české stránky o Tarje, nejnovější info o chystaném koncertu ve Zlíně!!! http://www.tarjaturunen.cz -
Tarjunka
No musím říct že poprvé poslouchám písničku od tarjy z Alba My Winter Storm a můžu říct že nerozlišuju že tam chybí nightwish naopak je to moc krásný děkuju Tarjo *14* *14* *4* -
-
Re: Tarjunka
Potom vidiet a pocut,ze mas cit pre jej hlas *14*
-
-
Vstupenky TARJA
Ahojte všichni Tarjovci,
mám dva lupeny na Tarju do Zlína 11.5.2008, ale fakt nemůžu jet. Nechce někdo? Dám i levněji než v předprodeji. Tak když tak pište.... *5* -
tarja info
najnovsie novinky o Tarjii!!!
www.tarja.yw.sk -
ZLÍN
včera byla nepřekonatelná....fakt úžasný zážitek *14* *1* -
-
Re: ZLÍN
Máš pravdu, takový koncert jsem ještě nezažil, byl to opravdu nářez. Šíleně jsem si to užil a při některých písních mě až naskakovala husí kůže. *5*
-
-
Tarja
Kdo ještě neslyšel: Scorpions The Good Die Young – Neváhejte! *3*