-
...
Tarjinka je skvělá a má ještě lepší hlas a má takový kouzlo osobnosti a je hrozně škoda že odešla...Ale Anette se taky jenom snaží a nemůže za to...Já mam ráda obě takže se tu nemusíte hádat Aneta má prostě jinej hlas..no dobře nedá se porovnávat Tarji hlas s Anetiným ale když NW s Anette spokojený tak proč už jí nedáte pokoj? Máme přece rádi Tarju a Anette se taky jenom snaží.... *4* *3* -
-
Re: ...
je sice pravda ze se snazi ale kazdopadne ji to nejde ani z jedne setiny rtak jako tarii ja noprikald anetta celkem dost nemam rad ale je to pouha vec nazoru,kazdopadne tarja je pric a dost silne pochibuji ze se nekdy vrati tak musite bud si zviknout na anette (coz si ja nikdy nezviknu) a nebo prestat posluochat nove NW..... *9* *9*
-
-
Tarja
má úžasnej hlas.....upe jí miwuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Baby
Místo toho abyste se tu hádali o tom kdo má lepší hlas, což je naprosto jasný, tak byste se měli radovat na nejčerstvější zprávičkou. Prosákla informace, že Tarja čeká miminko a už je na jejích neoficiálních stránkách i její fotka s rostoucím bříškem...Gratulujuuu *14* *14* -
-
Re: Baby
ta fotka s rostoucím bříškem je fotomontáž a navíc velmi špatná... -
-
Re: Re: Baby
ta fotomontaz neni spatna naopak mne se moc liby,spis je to blby vtipek *13* *3*
-
-
Re: Baby
a to na kterych???? -
-
Re: Re: Baby
Koukni se na www.tarjaturunen.cz..vnovinkáh najdeš dokaz tarjita a tam je fotčka s bříškem *3* -
-
Re: Re: Re: Baby
tak to je masakr tak tarja bude mít mímo....tak to je masec!taky gratuluju!:) -
Re: Re: Re: Baby
Ne, že bychom Tarji to miminko nepřáli... Ale tohle je dost chabá fotomontáž! *1* Jestli je opravdu těhotná to nevím, ale na té fotce jí patří jen ta hlava... -
-
Re: Re: Re: Re: Baby
nj když na to kouákám máš pravdu...to je v háji..a dali to tam 1.4. a to byl apríl...
-
-
-
-
-
.
That voice is voice of Angel,Tarja is Angel.It is godess voice -
vodka
nejhezci baba na svete a podle tych nazoru co ma tkze je aji hodna fakt tkze za nou budu vzdycky stat *14* -
Tarja je best!!:-p
tarja má nádherný operní hlas a strašně krásně zpívá,...její hlas je takový jiný než hlas anette,takový tajemný a zvláštní a já ji s tuomasem mám z NW nejradši *1* -
Tarjita
Tak vám lidi nevim.Ta fotka s tim bříškem byla sice fotomontáž ale došla ke mě informace, že Tarja skutečně čeká mímo.Že je na začáku a že má rizikový, takže se neví jestli bude na BN.Nemáte někdo nějaký informace?Jinač Tarja the Best!!! *14* -
-
Re: Tarjita
a kde si o tom slyšela? -
Re: Tarjita
Pravděpodobně je to další blud. Tarja se sama vyajádřila, že o rodině vážně začne uvažovat až po druhém albu a promo tour, které po něm bude, má nasmlouvané závazky nejméně na 1 rok dopředu *3* Takže žádné strachy *3*
-
-
Pardubice
Nechce se mi číst všechno co tu máte nového, ale pro jistotu TT bude 16.10.2009 v Pardubicích v ČEZ ARÉNĚ jako jediné v ČR cena 490,- Kdyby náhodou, tak se omlouvám, ale jinak UŽ AŤ JSME TAM!!! -
Tarja
Tarja je jednou z nejlepších zpěvaček vůbec.Vydět a slyšet ji zpívat na živo je zážitek na celý život.Její hudba mě baví ať jsou to texty a nebo styl který dělá.Zdravím všechny co mají rádi Tarju a její muziku. *3* -
-
Re: Tarja
videl se pise s mekkym i -
-
Re: Re: Tarja
Tak to se hluboce omlouvám. Ani jsem si nevšimla jakou kravinu jsem napsala.A to v práci překládám z češtiny do angliny.Kdyby to viděl šéf. *13* Čau a dík za upozornění. -
-
Re: Re: Re: Tarja
jo v poho *15* *15*
-
-
-
-
Vše nejlepší k svátku \m/ *14* *15* Milujeme Tě :) *16*