Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky o Tarje

http://tarja.estranky.cz *3*
  • Tarjo všechno nejlepší k narozeninám.. Hodně štěstí, zdraví, úspěchů a dětiček :) *2*
  • :-(

Lidi, prosím vás, nevíte proč se nemůžu na Osobnosti přihlásit? Jsem registrovaný uživatel a normálně už půl roku přidávám fotky a teď se tak posledních 10 dní nemůžu přihlásit:-( Sestře to z toho samého počítače jde... Nevíte, čím to může být?
    • Re: :-(

nejsi sám, mám podobný problém, posílala jsem tak 25 nejhezčích fotek ze Zlína je jich tam asi 6, zbytek nic a od té doby se tam nedostanu, no já to vidím asi tak, stránky Tarji jsou tak vyhledávané, že se na nás nedostane *1* ne fakt nevím, ale taky by mě to zajímalo
  • josebartos

Tarja - Nightwish

Rád bych přidal svůj názor na téma Tarja s (bez) Nightwish. Stal jsem se členem fanklubu Tarji. Kdyby stále ještě byla členem Nightwish, byl bych fanouškem tam. Stačí... ?
  • kiki222

Tarja

Koncert v KC Vltavská byl fenomenální...nic lepšího jsem nezažila.Tarja je nejlepší!!!!!!! *14* *14*
    • jared

Re: Tarja

Souhlasím :-)
      • kiki222

Re: Re: Tarja

V Pardubicích jsem zase nebyla já :D ale když se zamyslím tak Tarja dokáže navodit tak úžasnou atmosféru že by nám bylo vedro i pod širým nebem:) ona je prostě dokonalá *14*
    • hatees

Re: Tarja

Presne tak musim nic nez souhlasit byl proste bozi az na to desny horko super.....................:)
      • kiki222

Re: Re: Tarja

Jo to vedro bylo příšerný a udělalo se mi z toho pěkně špatně :/ ,ale jakmile jsem spatřila Tarju tak mě to úplně přešlo :D
        • hatees

Re: Re: Re: Tarja

no jakmile zacali hrat tak uz to bylo dobry ale do ty doby se o me pokouseli mrakoty.......ani se nedivim ze to stou jednou holcinou prastilo *3*
          • kiki222

Re: Re: Re: Re: Tarja

jo viděla jsem jak jí tam tahali ven,chudák ani nemohla stát na nohou...a až tu Tarja bude příště tak by to mohlo být třeba v O2 areně tam je místa dost a určitě i lepší vzduch *4* *4*
            • hellen666

Re: Re: Re: Re: Re: Tarja

No,musím uznat,že na koncertě v Pardubicích bylo podle mě taky dost vedro.teďko jsem na Tarje nebyla takže to nemůžu posoudit.Ale hlasuju pro tu O2 arenu *1*
      • Re: Re: Tarja

Pravda..Už jsem se těšila až vyjdu ven *4* *4* ale šlo to dost pomalu co? *14*
  • luccy159
    Byla jsem na včerejším koncertu ve Zlíně a Tarja byla vážně skvělá *4* má opravdu skvělý hlas - byl to skvělý zážitek
    • ichbinteufelin
      taky jsem tam byla a znovu jsem se přesvědčila, že je prostě úžasná! ♥♥♥
  • sarda

Proč?

Má opravdu fenomenální hlas... To ani není možné. Sice je to trochu něco jinýho, než co jsem poslouchala doteď, ale je neuvěřitelná. Tarja je rozhodně lepší než Anette. Proč vlastně už není v Nightwish?
    • hatees

Re: Proč?

no jelikož ji vyrazili a to byla dle meho nazoru pro nightwish chyba (ale teda nic proti anette).............
      • Re: Re: Proč?

Chtěla bych jen podotknout,že Tarja si může za vyhazov z NW sama.Zavinila si ho svým neprofesinálním chováním a ovlivněním ze strany svého manžela.
        • ..

myslim že je snad jasný že když má Tarja manžela tak chce být s nim
          četla sem si ten oficiální dopis pro Tarju ale věřim že něco mohl kdokoli přemněnit
          myslim si taky že už nemá cenu se zajimat jak to bylo předtim
          a ja mam teda Tarju moc rada, posloucham i NW a myslim že to že "tahala" svou rodinu všude sebou je pochopitelne *9*
        • sarda

Re: Re: Re: Proč?

A tys tam byla, že to víš nejlíp? Promiň, ale nemůžeš nic říkat, nikdo neví jak to bylo, ani ty ne!
        • hatees

rekla bych ze na toto ma kazdy jiny nazor........konec konců kdo presne vi jak to bylo doopravdy?jen oni sami,navic uz je to dost dlouho tak proc to vecne resit jak NW tak Tarja uz jsou jinde...
      • sarda

Re: Re: Proč?

Aha... Taky si myslím to, co ty, Anette prostě lepší podle mě není. Ale když si to tak chtěli udělat... Tarja je teď na sólové dráze a má možná víc fanoušků, než kdyby byla s Nightwish
        • neo_ap

Podle mne má více fanoušků než Nightwish (potopila je Anette). Tarju poslouchá široké spektrum fanoušků. Na její koncerty chodí celé rodiny. A odloučení od NW jí prospělo. Může dělat to, co si sama přeje. A to se samozřejmě odráží na její hudbě.
        • hatees

no hlavne uz to neni to co to byvalo kdyz s nimi byla Tarja,ale co uz mozna je ji to nakonec prospelo
        • sarda

Mno dobře, tak více fanoušků než Nightwish ještě nemá, ale přeci jen... Já spíš fandím jí, i když Nightwish mám taky ráda..
  • era vs era / epic vs pop.

By som tu rad uviedol moj názor.NW pocúvam už od ich prvých albumov,mali velmi úspešný koncert: From wishes to eternity a ich najlepsí pestrý metalový album je podla mna Ocenborn..Čo chcem povedat je to že som fakt ich velký fanúšik.Era s anette mi ale príde už pre mna nezaujímavá, nehovorím o kvalitách anette ale o smere ktorým sa NW uberá (popík) sa mi nelúbi.P reto ked si pustím NW tak to je práve s tarjou a ich starsie veci (epic metalopera).A samozrejme Tarjina solova kariéra začína pekne, epik opera,score,istrumenalky to jej proste sedí,a aj mne vážná,prepracovaná komplikovaná hudba, nie nejaký prifarbený pop,riftami z metalu.
  • Tarjo si pro mě nejlepší zpěvačka na světě-jsi moc krásná a máš přenádherný hlas Floor ani Anette na tebe nemaj...
  • MILUJU TĚ TAPEE JSI TA nej holka-paní-slečna na světě! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší