Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím,že si Taťána titul zaslouží, je moc krásná a hlavně se umí chovat reprezentativně. Moc jí to přeju. *3* *14* *14*
  • miss tatana

tatana byla a je strasne krasna,takova ja nikdy nebudu *9* .ale tatane to viteztvi preji je fakt uzasna,papa *14* *15* *1* *3*
  • nojo

jakto že už ve svých 13byla taková krásná chjo taková já nikdy nebudu,ale chcu to taky v životě někam dotáhnout aspon na modelink takže mi držte palečky *3* jo a ,,Taťana je fakt super,,
  • Jsi prostie krasná nic krásnějšieho som neviděla *4* *4* *4* *1* *1*
  • prostě super, krásná a pořád stejná...doufáme, že budeš pořád tou stejnou Táňou jakou si byla *3*
  • ahojkii

Ahoj tatano chtela jsem ti pogratulovat k vitestvi MISS WORLD.Jsem rada ze jsi to vyhrala zrovna.Chtela jsem se te zeptzat jestli by jsi mi poslala fotku s podpisem bna tuto adresu žaneta šperňáková akátová 1/458 havířov-šumbark 73601 zatim ahoj a perdem ti dekuju
    • Re: ahojkii

jj good holka straššně bych chtěla dosahnout tvych uspěchu!jak to delas?
      *14*
  • Mně teda přijde hrozně přeumělkovaná, má umělý prsa a když si s každou ženskou dá práci kosmetička, tak každá je kost. Byly tam hezčí tipy a mě se tedy nelíbilo ani to její vystupování v TV. Ale to je můj názor
  • Miss

Táňo jsi ta neeeeejjjj mIss kterou jse vždy viděla. už od samého začátku jssem věděla že to vyhraješ ty. kdo jiný než krásná blonďatá češka. Jsi fakt super a to cestování ti moc závidím. *3* *3*
  • táňa

Jez hezká ale byli tam i hezčí!!! *5*
  • Miss

To jo, Taťana je fakt moc hezká holka, spíš teda dáma, jak ji považujou. Jinak si myslim, ze si to zaslouzi. Pravda, je sympaticka, hezka, taky mila a jeji povaha mi pripada v pohode, ikdyz ji znam jen z televize. *4* A jako, ja vim, ze na Miss World jde predevsim o krasu, ale taky o chovani,..... A v tom si myslim, ze Taťana vede. No, mozna tam bylo par hezcich Missek, ale treba jim chybelo to, co my lide u Miss World hledame.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit