Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Taťána Kuchařová mi príjde v pohode a je to kočka podle mne
  • Já ji potkal *13* nedávno jsem ji potkal a bože,tohle je naše miss world?strašný hrozný.mé iluze jsou pryč *8* *11*
  • Jsi moc překrásná a mám tě moc ráda.
  • Ondřeje jsem měla ráda. Nevím kde dal hlavu. Jo, je mladá a hezká, ale nemyslím, že jim to vydrží.
    Až bude stará a zbude ji jen osobnost, kterou nemá, tak pozná co si vzal.
  • Luky1987
    Já si myslím, že Taťána Kuchařová je sympatická a hezká, nic proti ní nemám
  • Krásná by byla. Je sice pravda, že to s péčí o vzhled celkem přehání a výsledek je dost nepřirozený.Taková vyžehlená... *1*
    Povahově se mi zdá však falešná jako Andrejka Verešová a nesedí mi. Ta její kontrola nad sebou a navíc. Na povaze člověka ji zase tak nesejde, důležité kolik má prachů a nebo co znamená. Myslím, že ji hodně prší do nosu, prostě se změnila a to vypovídá hodně o její inteligenci.
    *9* *6*
  • Naše plastiková inkontinence :D Říkejte si co chcete,ale ta holka žádná kráska není.Vypadá jako zachovalá čtyřicítka.Nelíbila se mi už když vyhrála,ale ted je to katastrofa.Čehož už si všimlo hodně lidí-proto dělá reklamu na únik moči.Tímto reklamním omylem u mě totálně klesla a je mi za ni hanba.
  • No prostě jste jednička s hvězdičkou *14* *14* *3* *3*
    A já *16*
  • Měla jste tenkrát ve stardance vyhrát Vy. Protože jste byla nejlepší a hlavně si myslím že úplně nejlepší ze všech kol stardance :))
  • Táničko jste velice nádherná žena-úplná Bohyně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit