-
Dobry den Tatiano, chci Vam poprat mnoho stesti v zivote.urcite jste uspesna(pokud uspech berete s povrchni stranky jak je vidno uspech kdekdo vidi jinak:) krasna zena co byla ve spravny cas, na spravnem miste a diky tomu vase sebevedomi nabylo takovych rozmeru, ze pokud s vami nekdo nesdili sympatie, prikladate to za dusledek zavisti neschopnosti ci hlouposti ? jak vznesene nadnesene chovani schovane za usmev.chci vam poprat stesti ,opravdovou radost s vlastnim miminkem a do budoucna trochu pokory aby nebylo videt v ocich, ze ve skutecnosti jste velice zamerena na sebe s myslenkami ona to jak jste krasnejsi a neco vic nez ostatni.krasa vychazi zevnitr.a ac mladi dela chyby jisteze.pochopite..a nebojte dnesni svet se necha lehce oblbnout usmevem, ze:)
-
http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1850006_.jpg
-
miluju jíííííííííííí a přeju jí hodně štěstí s Ondřejem!
-
Ahoj moc se mě nelíbí ani jí nemusim , mysli jak chodí s Brzobohatým tak ona se k němu nehodí , ale každý má svůj názor upřímě se mi nelíbí :( boužel. *9*
-
No nevím, dřív se mi líbila víc. Jednu dobu byla opravdu krásná, ale teď začíná vypadat sž nechutně.
-
Tohle je opravdu Miss World, to je nejlepší a nejúspěšnější česká modelka.
-
-
No ještě žes mnám to řekla, jinak by jsme to nevěděli. *1* *1* *1*
-
-
Taťána je podle mě jednou z našich nejúspěšnějších modelek v zahraničí a já jí to přeju. Není divu, krásná tvář, vlasy i figura. Ta se neztratí.
-
Taťána se mi líbí a myslím, že Miss World vyhrála právem.
-
-
Mě se tatána taky líbí je hezká holka ale má hodně plastik zvětšené rty,nos,prsa-jako je hezká pořád ale bývala hezčí a ten horní red má strašný,vypadá jak kačer to musíte všichni uznat že ty plastiky jdou vidět a ani náhodou je nepotřebovala...
-
-
na školních fotkách vypadá líp není tolik přeplásaná make-upem :)
-
Když si čtu ty vaše příspěvky, tak se celkem bavím. *1*