Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší k narozkám škoda že si nevyhrála ve stardance :)
  • No,já si o ní docela myslím že je to ta hloupá modelka co nemá školu atd....ale jelikož jí "vůbec"neznám těžko říct.Upřímě,docela dost mi vadí,že chodí s Ondráškem protože je sladkej a ona.....
    Ve StareDance tančili fakt dobře,ale já jsem stejně fandila Kurtiškovi - je lepší než Onder.Ale jinak všechno nejlepší k narozeninám...
    • s tebou fakt souhlasím nesnáším jí, a Ondru si ani nezaslouží.
  • kirushka97
    Nelíbila se mi, ale změnila jsem na ni názor, když tančila s Honzíkem ve Star dance. Všechno nejlepší :)
  • Mifinka23
    Všechno nejlepší k narozeninám!! *4* *4*
  • A ve star dance jsi to sice nevyhrála ale pro mě jsi stejně vítězkou!
    Tančila jsi nejlíp!!!!!!!
    Děkuji že jsi do toho šla! *4* *3* *14*
  • Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!!! *4* *4* *3* *14*
    Moc vám to s Ondrou přeji,jste kráásný pár!!!!!!!!
    Hodně štěstí *14*
  • Všechno nejlepší k narozeninám *3* . Ať vám to s Ondřejem ještě dlouho vydrží *14*
  • Z môjho pohľadu sú víťazkami jednoznačne obidve... A každá v niečom inom. Fascinujúca kombinácia dvoch úplne odlišných žien a finalistiek Tatiany a Anny. Prvá bola dokonalá dokonalosť, druhá nedokonalá dokonalosť. Prvá kontrolovaný a premyslený prejav, druhá detská spontánnosť, radosť, plachosť. Prvá dôraz na techniku, druhá na emócie. Čo mali spoločné bola neskutočná túžba vyhrať a nepripustenie si možnosti porážky. Bol to zážitok sledovať ich spoločný boj: tanečný aj osobnostný. Nedivme sa, že vyhrala Anna: v jednoduchosti, uvoľnenosti a v hravosti je sila! V dnešnej dobe sme už unavení z tlaku "byť dokonalým", ktorý nám kradne slobodu a vlastné, obyčajné JA! :-) Tatiana a Anna gratulujem Vám obom! Boli ste skvelé. A to, ktorá z Vás vyhrala svedčí o preferenciách národa! A tie nemusia byť usmerňované jednoznačne závisťou!
    • Jste inteligentní žena s výborný postřehem,napsala jste to famózně:)
  • NEnenene ... tak tahle slečna mi teda vůbec není sympatická, je taková uměla, příjde mi že je tak po 5-ti plastických operacích
  • tatana jsi myslí jak je zajímava i tan její Ondra tancil lip a je to taky prkno... vim ze je nemam soudit ale fakt me to štve kydyz Onder furt vyhrava nezasloužísito kdyby tatana tancila s nekym jinim tak jí fandi *6* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší