Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proměna Belly v upíra http://www.youtube.com/watch?v=pJ61cg-KCS4&feature=youtu.be
    Sama jsem to tam nahrávala.Doufám ,že mi to nesmažou.Komentujte a hlasujte :D:D
  • Flagro
    To je škoda :( Vypadá tam fakt dobře..no kdyby někdo věděl jak se ten film jmenuje pište mi nebo pište do diskuze pls.
  • Taky jsem hledala jestli to není jako z filmu ae není nic jsem nenašla :(
  • Flagro
    Nevite jak se jmenuje ten film ve kterem (v jeho videich) natocila ta holka ten song (u te telefoni budky ktera vypada ze je z Anglie)??? *14*
    • a není to jen její videoklip...?
  • Je ůžasnej kéž bzch ho viděla na živo *14* *14* *14* *14* *14* *3*
    • Přesně!!:D
      Kéž by jel do Český Republiky.:D *14*
      Četla jsem článek ve kterém říká že miluje všechny svoje fanoušky a prej že ho překvapilo kolik má fanoušků v ČR!:))
  • je strasne hezkej.dnes jsem se divala na moji knizku neboli casak a vyslo mi ze bychom nekdy v roce 2013 mneli bychom se sedkat!!!!waaaawwwooooowww.I LOWE YOU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • 2013 to už tady udajně nebudem... *15* *15* *15*
  • je nádhernej, je krásnej, je hezkej, je sexy, je úžasnej a nejkrásnější. mmmm. rozplívam se nad nim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Juj on je moc užasní ale jestli se chová jako ve filmu tak je užasnej ale jestli se přetvařuje tak to je škoda..:-( ale je sexy..:-* a je dokonalej *14* *14*
  • mate na nej nekdo kontakt *14* prosím *3*
    • Taky jsem trochu pátrala a našla jsem stránku...http://www.twilight-sagaforever.estranky.cz/clanky/podpisy.html-Tam se můžeš podívat:-)
      Jsou tam podpisy všech ze Stmívání i jejich adresy:-D
      Zkus jim poslat o podpisa pak mi napiš pls!:-)
  • mám takový dotázek... už jste někdo pisal zda jo tak hodit zkušenost... jestli se to vrátí zpět nebo odepíše... a hlavně jak to funguje... zda to česká pošta veme a kolik stoji i známka třeba... děkuji
    • To by mě taky zajímalo,ráda bych si poslala o autogram:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit