-
taky bych mu ráda napsala... ale neee ulítle zamilanové řeči... hezký kluk to je... proto se nedivím že nikdo nezná jeho adresu či skype.. :-D by byl zamořen dopisama od fanynek
-
-
A vy na něj máte kontakt??
-
-
jen to co jsem už sem dávala. Ale je to je fan.
-
-
konečně rozumná řeč, on podle mě ani nemůže stíhat na vše odepisovat, tak bych se nedivila kdyby to za něj někdo dělal. Taky bych mu ráda napsala, je fakt super herec. rozhoduju se jestli má cenu mu napsat..
-
-
nema treba skype ?
-
http://tinyurl.com/cbvlkwh , naposledy, Top 100 nejoblíbenějších filmových hvězd, podle českých a slovenských fanoušků na cs filmovém serveru csfd. K 1.prosinci 2011. Akorát je to s anglickými popisky, kvůli fanouškům ze světa. Pořád mně vrtá hlavou, že ženy, no tedy holky, válcujou kluky v popularitě. V Top 20 jsou jen čtyři, Taylor Lautner, Freddie Highmore, Logan Lerman a Josh Hutcherson. Zajímavé je taky, že na těch nejnižších příčkách stačí někomu získat 3 nebo 4 fanoušky a vyletí o třeba 40 příček nahoru. V případě stejného počtu fandů byly stars řazeni podle abecedy.
*5* -
pokud mužeš ozvi se pa *3*
-
Ahoj prosím o kontakt na taylora je to sympatický milý kluk a ráda bych jsi sním psala pokud by to bylo možný díky *3*
-
-
To asi každý by si s ním psal, ale nikdo neví jeho číslo a pod, kde žiješ. Tak mu napiš na fan adresu nebo na níže uvedený server
-
-
On je tak kráásnej.....je pan *14* DOKONALÝ *14*
-
WOW on je Taylor na 8. místě :) to tu snad ještě nebylo... Rozbřesk dělá divy :D :D
-
-
výš on nehraje jen v twilight bted je na sestym a hodne mu pomohl taky film Bez dechu ktery je fakt užasny
-
-
Ahojky šlo by dát nějaký kontakt na Talyora ráda bych jsi sním psala děkuji *3*
-
Ráda bych mu napsala, ale nevím na co....
*3* *4* -
uz jsem to zkousel ale este neodepsal *13*