Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taylor je ůžasnej! *14* Je dokonalej!
  • kate555
    Včera jsek koukala na film Bez dechu, kde Taylor hraje Nathana a byl úplně úžasnej *14* prostě dokonalej:)...za hodinu do kina na Rozbřesk tak jsem na něj zvědavá:)
    • On je úžasnej dokonalej :D *14*
  • Máš naprostou pravdu,ve všem. Je prostě úžásnej...nedosažitelnej *14* *14* *14* *14*
  • Mě se líbí Robert i Taylor..oba myslím, že jsou svým způsobem hodně zajímaví:) *16*
  • ahojte,prosím staňte se fanoušky! *3* http://www.facebook.com/pages/Team-Jacob/180351078718497
  • Mě se líbí myslela jsem si že je mu nějas 16 a jemu je 19! Dokonce se mi o něm zdál sen! Vždycky když se dívám na jeho fotky tak dostanu motýlky je fakt moc hezkej divím se proč si Bella nevybrala Jacoba
    • Máš naprostou pravdu,ve všem. Je prostě úžásnej...nedosažitelnej *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tak po prvé: Taylor je nalepší herec a spevák akého som v živote videla a počula..v Twilight sedí výborne..podľa mňa tam je naviac Rob ale nebudem komentovať
  • ahojky :) pro všechny fanošky Taylora jsem založila nový blog :)jelikož jsem nenašla žádný s novinkama, všechny blogy o něm skončily minulý rok. jestli máte chuť a hlavně jste zvědaví co Tay dělal včera a předevčírem nebo tak, tak se mrktene na www.taylorlautner-news.blog.cz :)a jestli se vám blog bude líbit, budu ráda za každý kladný komentář :) doufám že se tam budete častěji vracet :) *4*
    • Poradíš mi pls *15* Jak se mám přihlásit na tvůj web pro fanoušky? *3*
      Moc se milíbí *14*
    • Ahoj, tvůj blog je Nej!
      • Děkuji :)
  • Ja ho nemam vubec rada. A to Twilight miluju ale on mi tam proste nesedi. Ale tak vam se muze libit kdokoli je to vase vec jen jsem chtela napsat svuj nazor.
  • *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit