-
Pozor!!
POzor!!, Pozor tohle neni požární skoušení tohle je kruta*9* realita Taylor je na 37 místě ještě 3 místa a je po mě takže rychle navštěvujte!!! *9* *9* -
-
Re: Pozor!!
A je to tady Taylůůrek je na 40.misě *13* *8* *16* *9* se s toho zblaznim!!! -
-
Re: Re: Pozor!!
no tak to je vazne konec...jako tohle je nenormalni *16* *16* *8* sakra lidi pridte sem aspon jednou či dvakrat za den prosíím dívejte se jak to s taylurkem na konec skonči!!!! *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Pozor!!
Jedno pozitivum tu je Taylor mezi Hercema je 9.*3*ale mezi vsema je 42. *9* -
Re: Re: Re: Pozor!!
když to je strašně smutný kdyt on je skevel a nezaslouzi si bejt az 40 no lidi raci mezi 20 ci desitkou nejlepčích ale ne čtyricet proberte fandové!! *9* *9* *3* TEAM JACOB 4EVER *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Pozor!!
já sem se probrala a prisla sem ti napomoc :D...si rada?...to kummis vid? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pozor!!
*14* Taylor musí postoupit aspon o 10 mist !!!! prosim navstevujte!!! *3*
-
-
-
-
-
-
jakto?
proboha živýho kdyt tady se nic nedeje!! *7* *7* nikdo sem nepise nic novyho uz sem ani moc lidi nechodi *9* to je škoda !! *3* kvůli taylůrkovi bysme měli!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* páč on je boží!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jakto?
to je pravda...a nejenom Taylor..už upadá i Rabert,i když ne tolik a taky Kristen..
Něco by se stim mělo dělat... *4* *14* -
-
Re: Re: jakto?
jo jenže jak říct ostatnim že by měli víc chodit na tayčka *8* jako nesmi klesnout pod 40 on by mel by ve 3 nejlepčích a ne až tak vzadu chudinka to si nezaslouzí!! a kristen taky ne!! ale tay víc!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jakto?
TAk to všem nejak poslem ktery mame v pratelych a ty at to poslou dal nebo fakt skocim z utesu a nebude to vody!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jakto?
to je celkem fajn nápad..ale je jasný,že když to někdo pošle třeba faninkám Miley Cyrus,že budou schválně chodit k ní a tak... *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jakto?
Jo!!!
*3* -
ale ono se to snad nejak poda!!! *1* *1* tak to přepošlem a uvidime co se deje!! *1* *1*
-
-
-
-
-
Re: jakto?
Jo...a hlavne klesl v navševanosti to je hruza dit je na 32.místě*8*. Takže odedneška každa Holka půjde na tajuv profil aspon 2x denne jasny!!! *1* -
-
Re: Re: jakto?
jo tak to neni žadnej problem klidne i 40x *1* *1* *1* pro tayčka všecko!! *14* *14* *14* ale je to pravda mela by sem zacit chodit vic lidi!! *3* *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jakto?
JO Tay Nesmí spadnout pod 40 to bych jinak skocila z mostu!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jakto?
odporucila by som skocit z utesu :D -
-
jo to bych taky brala!! *15* -
jako cliftdiving jo?Být pod tím útesem Tay(Jacob)tak skočím.....a se širokým úsměvem úsměvem :.)
-
-
-
-
-
-
5.díl????
ahůůůůůůůůůůůůůůůj holky,slyšela jsem,že stephanie meyer napsala 5.díl twiligt ságy,prý midnight sun........je to pravda????a bude přeložen do češtiny?????pls,odepište,já jsem úúúúúúplně zoufalá....... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: 5.díl????
...jestli to někdy dopíše tak to v češtině určitě bude... -
Re: 5.díl????
Midnight sun je vlastně Stmívání z pohledu Edwarda, jenomže Stephenie s vydáním váhá a asi to ani neuskuteční, jelikož jí přepis knihy někdo ukradl a dal na internet. Kapitoly najdeš na netu i v češtině.
-
-
:D
booze vy ste ujety :DDD *1* *1* *15* -
-
Re: :D
A to jako pproč???.....že se nám líbí herec tak sme ujeý tobě se snad nikdo nelibí??? *7*
-
-
miluju
milujinkám ho, je k seřrání a ve Stmívání je nejjjj hlavně ve dvojce bez nej by to nebylo ono.. a Ve 12 do tuctu je klásnoučkej a tak malinkej :** -
OMM
asi ho sežeru.....aaaa on je taaak roztomilej a má nádhernej hlas....AAAAAAAA..namam slov na něj!! *14* *14* *14* *14* -
Se Zblaznim!!
Videla sem ukazky na zatmeni a Tay je tam uplne nejhezcí ze vsech.....silene se tesim na 1.cervence.... *14* On..je ...tak..božííí... *14* *14* *14* -
jacob
TAYLOR(JACOB)JE NEEEJ!!!!! *14* *14* -
muck xD
jojo taylor je uplne nej je mocinky sladkej a roztomilej já ho žeru xD *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Loveee=)
Ouuuu,I love him *14*
je to *4*
Ne,každý ho musí,já to toleruji,ale já ho mám ráda *4*