-
<3Taylor<3
*14* Taylor je Nejlepší a bude ílně se tě šim na Zatmění!!! On ta bude Božžíí jako všude kde hrál (Na sv. Valentýn,Stmívání,Nový Měsíc,Žraločak a Lávovka a další...) *14* -
-
Re: <3Taylor<3
přesně taky se nemužu dočkat zatmění...ne tak na zatmění jako na Taylurka protže on je prostě nejlepčí!!!! *14* *14* Milujuu hoo!! *14* *14*
-
-
slípka
jako.....už všude píšou že ta blbá taylor swift dala taylurkovi kopačky...stejne se ksobe nehodili...ale kazda ho vodkopne...chudacek to von si nezaslouzi..tak uuuzasnej kluk....jako hrozny vona mu prej rekla ze s nim chce bejt jenom kamoska a on se do ni prej zabouchnul ...chudacek malej...to neni feeer!! *9* *9* *9* *9* -
-
Re: slípka
přesně chudák!já bych ho brala hned *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* je tak klásnej.chjo jinýho už nechci!!jenom on je mého srdce šampion!!miluju ho a já když se zakousnu tak nepustim!holki máte konkurenci! *14* *14* -
Re: slípka
Súhlasim,chděrka ja jsem ale rade ze ho nechala nemam jí radu.....nic neměli spolačného až na jméno že???.....MILUJU HO<3 *14*
-
-
taylor
taylor strasne mocinky sexi vix než robert on je ploste nejjj miluju ........... on forevre *14* *14* *1* -
♥♥♥
Tay je nej. *14* *14* *1* Já ho úpa zbožňuju! *15* *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥♥♥♥♥ -
AAA
K sežrání.... *14* užasnej nadhernej skvělej no prostě Božíííí *14* *14* *14* -
-
Re: AAA
ty jsi homoděj , co ? *1*
-
-
Taylor
Přidala jsem si ho jenom kvůli kámošce ta ho žere.Jinak ho nenávidím. *16* *9* -
-
Re: Taylor
Jo přesně nesneáším ho *16* -
Ty si asi nahlavu ne???....Jak můžeš tak Krasnýho kluka nenavidět????.... *14* -
-
Re: Re: Taylor
Třeba má jinej vkus ne...Ale vykládat to tady nikomu nemusíš!! *9*
-
-
Asi si trošku na hlavu ne? -
jj *1* -
a načo nám to hovoríš? *7* -
-
Re: Re: Taylor
no to taky nechápu a taky nechápu proc si ho přidáváš jen kvůli kámošce????, *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Taylor
jo že taylor nejvic nevlepši ......... ses vazne divna
-
-
-
-
!!!
Taylor zřejmě zase chodí se Selenou Gomeez. -
-
Re: !!!
blbost -
Re: !!!
Jak jsi na to přišla?? -
-
Re: Re: !!!
Psali to v InTouch a je to urco lepší když chodí se Selenou Gomez než s Taylor Swiht Ne??? *14* -
-
Re: Re: Re: !!!
V InTouch strašně lžou... Ale nevím jestli je nebo není tohle pravda no -
-
Re: Re: Re: Re: !!!
len nezacnite ziarlit !
teraz si predstavte (aj ked je to kravina) ze s nim chodite. Ste cele statsne len : kazdy vas pohyb sleduju paparazzi a na druhy den vasi rodicia vidia podrobne zdokumentovane vase rande, ziarli na vas polovica sveta ze s nim chodite a vsade sa o tom hovori....a teraz preco vlastne ziarlit ? ved ked taylor s niekym chodi tak je s nim stastny a ked je stastny preco by sme mu to mali kazit?
(ja len tak) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!
To je pravda.Já mám několik oblíbenců,mezi něž patří samozřejmě i Taylor, ale rozhodně bych žádnému nepřála, aby do konce života zůstal nezadaným nebo nedejbože panicem:-D zabíjala bych jejich partnerky teprve tehdy, kdyby mu nějak hodně hodně výrazně ublížily at tělesně tak duševné, to bych pak byla schopna kroutit hlavy:-D *3* -
Jo to máš sice pravdu...Já mu přeju ,aby se konečně zamiloval do holky ,která mu tu lásku bude oplácet!!!Sice taky žárlím ,ale vím ,že ho nejspíš asi ani neuvidím naživo a natož s ním chodit...No bylo by to žůůůůůůžo ,ale je to jen sen a navíc vůbec nevím jak se chová a taky jestli bychom si vůbec sedly...Ale je toděsně hezkej klučina od konečků vlasů až po prsty u chodidel :.) *14* *14* PS a Taylor Swift je kráva a nemám ji ráda....To je můj názor...Neměla jsem ji ráda už před tím než chodila s Tayem ,takže mě vůbec nemrzí že už spolu nejsou...jen mě se*e ,že Tayovi zlomila srdce!!! -
Na tom něco bude. *1* *3* -
suhlasim -
Ja si myslim ze s taylor byl lepsi par
-
-
-
Re: Re: Re: !!!
JO to je ravda selena se k němu hodí víc než taylor.
-
-
-
-
TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!
sexy boy *14* fotogenickej *14* -
-
Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!
on je tááák sladkej *14* *14* -
-
Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!
dala bych si s nim říct *1* *14* -
-
Re: Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!
to kazdej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!
kdyby měl chuť uspokojit každou z nás, myslím ,že by na to až do konce života neměl chuť:-D bychom ho asi utahaly k smrti:-D
-
-
-
-
-
Opožděne:D
Happy Bithday! A krásnýho Valentýna;) -
????????
muzu se zeptat proc mu vsichni prejete kdyz to na dve veci??jen se ptam...