Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashley0077

<3Taylor<3

*14* Taylor je Nejlepší a bude ílně se tě šim na Zatmění!!! On ta bude Božžíí jako všude kde hrál (Na sv. Valentýn,Stmívání,Nový Měsíc,Žraločak a Lávovka a další...) *14*
    • angel.and.connor

Re: <3Taylor<3

přesně taky se nemužu dočkat zatmění...ne tak na zatmění jako na Taylurka protže on je prostě nejlepčí!!!! *14* *14* Milujuu hoo!! *14* *14*
  • angel.and.connor

slípka

jako.....už všude píšou že ta blbá taylor swift dala taylurkovi kopačky...stejne se ksobe nehodili...ale kazda ho vodkopne...chudacek to von si nezaslouzi..tak uuuzasnej kluk....jako hrozny vona mu prej rekla ze s nim chce bejt jenom kamoska a on se do ni prej zabouchnul ...chudacek malej...to neni feeer!! *9* *9* *9* *9*
    • Re: slípka

přesně chudák!já bych ho brala hned *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* je tak klásnej.chjo jinýho už nechci!!jenom on je mého srdce šampion!!miluju ho a já když se zakousnu tak nepustim!holki máte konkurenci! *14* *14*
    • ashley0077

Re: slípka

Súhlasim,chděrka ja jsem ale rade ze ho nechala nemam jí radu.....nic neměli spolačného až na jméno že???.....MILUJU HO<3 *14*
  • taylor

taylor strasne mocinky sexi vix než robert on je ploste nejjj miluju ........... on forevre *14* *14* *1*
  • zea

♥♥♥

Tay je nej. *14* *14* *1* Já ho úpa zbožňuju! *15* *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥♥♥♥♥
  • angel.and.connor

AAA

K sežrání.... *14* užasnej nadhernej skvělej no prostě Božíííí *14* *14* *14*
    • Re: AAA

ty jsi homoděj , co ? *1*
  • vashley

Taylor

Přidala jsem si ho jenom kvůli kámošce ta ho žere.Jinak ho nenávidím. *16* *9*
    • Re: Taylor

Jo přesně nesneáším ho *16*
    • ashley0077

Re: Taylor

Ty si asi nahlavu ne???....Jak můžeš tak Krasnýho kluka nenavidět????.... *14*
      • your-darling

Re: Re: Taylor

Třeba má jinej vkus ne...Ale vykládat to tady nikomu nemusíš!! *9*
    • angel.and.connor

Asi si trošku na hlavu ne?
    • noznicqa

jj *1*
    • Re: Taylor

a načo nám to hovoríš? *7*
      • Re: Re: Taylor

no to taky nechápu a taky nechápu proc si ho přidáváš jen kvůli kámošce????, *7* *7* *7* *7*
        • Re: Re: Re: Taylor

jo že taylor nejvic nevlepši ......... ses vazne divna
  • norie

!!!

Taylor zřejmě zase chodí se Selenou Gomeez.
    • noznicqa

Re: !!!

blbost
    • Re: !!!

Jak jsi na to přišla??
      • ashley0077

Re: Re: !!!

Psali to v InTouch a je to urco lepší když chodí se Selenou Gomez než s Taylor Swiht Ne??? *14*
        • Re: Re: Re: !!!

V InTouch strašně lžou... Ale nevím jestli je nebo není tohle pravda no
          • Re: Re: Re: Re: !!!

len nezacnite ziarlit !
            teraz si predstavte (aj ked je to kravina) ze s nim chodite. Ste cele statsne len : kazdy vas pohyb sleduju paparazzi a na druhy den vasi rodicia vidia podrobne zdokumentovane vase rande, ziarli na vas polovica sveta ze s nim chodite a vsade sa o tom hovori....a teraz preco vlastne ziarlit ? ved ked taylor s niekym chodi tak je s nim stastny a ked je stastny preco by sme mu to mali kazit?

(ja len tak)
            • Re: Re: Re: Re: Re: !!!

To je pravda.Já mám několik oblíbenců,mezi něž patří samozřejmě i Taylor, ale rozhodně bych žádnému nepřála, aby do konce života zůstal nezadaným nebo nedejbože panicem:-D zabíjala bych jejich partnerky teprve tehdy, kdyby mu nějak hodně hodně výrazně ublížily at tělesně tak duševné, to bych pak byla schopna kroutit hlavy:-D *3*

Jo to máš sice pravdu...Já mu přeju ,aby se konečně zamiloval do holky ,která mu tu lásku bude oplácet!!!Sice taky žárlím ,ale vím ,že ho nejspíš asi ani neuvidím naživo a natož s ním chodit...No bylo by to žůůůůůůžo ,ale je to jen sen a navíc vůbec nevím jak se chová a taky jestli bychom si vůbec sedly...Ale je toděsně hezkej klučina od konečků vlasů až po prsty u chodidel :.) *14* *14* PS a Taylor Swift je kráva a nemám ji ráda....To je můj názor...Neměla jsem ji ráda už před tím než chodila s Tayem ,takže mě vůbec nemrzí že už spolu nejsou...jen mě se*e ,že Tayovi zlomila srdce!!!
            • zea

Re: Re: Re: Re: Re: !!!

Na tom něco bude. *1* *3*
            • noznicqa

Re: Re: Re: Re: Re: !!!

suhlasim

Ja si myslim ze s taylor byl lepsi par
        • norie

Re: Re: Re: !!!

JO to je ravda selena se k němu hodí víc než taylor.
  • TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

sexy boy *14* fotogenickej *14*
    • jituska80

Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

on je tááák sladkej *14* *14*
      • Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

dala bych si s nim říct *1* *14*
        • Re: Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

to kazdej *15*
          • Re: Re: Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!

kdyby měl chuť uspokojit každou z nás, myslím ,že by na to až do konce života neměl chuť:-D bychom ho asi utahaly k smrti:-D
  • xcornelia14

Opožděne:D

Happy Bithday! A krásnýho Valentýna;)
  • ????????

muzu se zeptat proc mu vsichni prejete kdyz to na dve veci??jen se ptam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit