-
taylor
taylor je naprosto užsnej dvd new moon mám doma a dívám se na něj dokola jen abych viděla jacoba. je mnohem lepší než rob. Bylo mi líto když sem se dočetla v bravu že rob přebral taylorovi kristen. Rob se mi ani trochu nelíbí jacob je skvělej a postavou tak sexy že je holkám na omdlení. I LOVE YOU TAYLOR. hrozně bych tě chtěla někdy mít za kluka i když to není možný. strašně moc tě miluuju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: taylor
Jo je dobrej =) teda je skvělej =)
Já vždycky měla ráda Jacoba ... v době twilight éry, kdy většina twilight holek žrala Edwarda, tak já měla ráda Jakea =)
On je fakt pohodovej kluk =)
btw kde jsi sehnala to DVD ?
-
-
....
On je naprosto úžasnýýýýýýýý!!!Včera jsem poprve viděla new mooon a je úplně super.patřím rozhodně to TEAM JACOB. *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ....
¨taky taky TEAM JACOB protože jsi myslím že Robert je taky chlap ktery ani neví co je to sprcha *1* *1* *1* TAYLOR JE NEJ NEJ SEXY KLUK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Taylor
Kdyz proste vidis new moon naprosto jsi Team Jacob!*slintám* -
-
Re: Taylor
jéžiš vy jste dyliny -
Re: Taylor
Přesně tak !! TEAM JACOB !!! já teda byla team Jacob i před new moonem ale spousta kámošek po new moonu přešlo na do teamu jacob !! Kromě jedný co přešla do teamu edward což nechápu !! Roberta mám v celku ráda to je takovej pohodovej chlapík ale Edwarda nenávidím !! Hajz jeden !! Jacob je prostě nej !! A totálně mě deptaj lidi v kině co ve scénách s Jacobem furt jen říkaj "Fůůůj" a podobně !! Jo já jim to opláela že jsem pěkně poímlouvala Edwarda kdykoli se objevil !!! Ale i tak mě ty lidi deptaj !! TEAM JACOB 4EVER !!!
-
-
teda...kundalek!
dneska jsem videla oba dva dily poprve..porad sem nechapala co na tom vsichni maji,ale nejen ze me to ohromilo,ale Taylor je kost!..ve stmivani sem mu nejak nevenovala pozornost,ale v novem mesici me sokoval!*14* ..sekne mu to..a nechce se mi verit ze je o 3 roky mladsi nez ja.. -
-
Re: teda...kundalek!
Ty jo...upe ve VŠEM stebou souhlasím...až na to, že stmívání jsem viděla dřív než nový měsíc....taky je ode mě JEN o 3 roky starší a taky si myslím že je to kost(upe sexouš *14* ) a taky se mi zalíbil až v new moon.....he is the best 4ever....ILU *14* *14* -
-
Re: Re: teda...kundalek!
Nemá někdo adresu abych si napsala o autogram. A myslím že Tayor je zajímavější než Robert.Sorry Robert -
Re: Re: teda...kundalek!
Malá chyba...ode mě je o 3 roky starší...:D:D -
-
Re: Re: Re: teda...kundalek!
Mno já zas nemůžu uvěřit, že se chvěju z o deset let mladšího cucáka, je to kanec jak sviňa *3* *1* -
Mno já zas nemůžu uvěřit, že se chvěju z o deset let mladšího cucáko, je to kanec jak sviňa *3* *1* -
akoze tay je super mega XXXXL sexi ale mne pripada ako keby sa vecina jeho faniek je zalubena do jeho tela a nie donho (akpoze dobre platonicka laska aj ja tym trpim) mne by sa napriklad tay videl strasne sexi naobliekany vo vetrovke s prilbou na kecke lyzirskymi okuliarmy na ocuuch a snowboardom v ruke na svahu -proste prilezitosdtny dobrodruzne naladeny teen pohodak ....lidi hlavu mi podte drzat prosim pri pomysleni na spolocnu lyzovacku s nim padam
otazka -nevyzeral by jeho usmev pri snehu ako keby mu vystrihli usta? -
-
Re: Re: Re: Re: teda...kundalek!
Mi se líbí jak jeho tělo, tak jeho oči u úsměv....je fakt dokonalý a charizmatický...;-)...a na tu tvou otázku, vážně by to tak vypadalo...a nádherně by se na sněhu vyjímal s tím jeho neodolatelným úsměvem... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: teda...kundalek!
Jak tak koukam konecne nekdo otevrel oci..jako jo dobry nekdy mozna Edward byl hezkej(ale me to tak neprislo)..,ale proste Jacob?..Jacob dela New Moon proste New Moonem!..:)..jestli me roste chapete..nejdriv ze zacatku jsme si rikala jeeezisis ale tak aspon se pobavim protze ja jsem se fakt smala..a pak prisel Jacob bez tricka na tom obrovskym platne a ja ztuhla!..fakt me to sokovala protze je to nekdo jinyho nez trebatakhl ve videu!..no proste ja to rikala Jacob je nejvic SEXY at si rika kdo chce co chce!..:)
-
-
-
-
-
-
no coment
... při pohledu na něj mi dochází slova -
♥♥♥
Tak o tomhle klučíkkovi bych mohla básnit celej den, prostě upe tutově boží, a kwáásnej a sladkej a....všééchno !!! (Jen podle nějakejch videí mi příjde že mu začíná lízt sláva na mozek a začíná bejt namyšlenej tak doufám že se mi to jen zdá) No a mimochodem taky tak milujete Taylor Swift jako já ?? V ironii samosřejmě !!!! Myslela jsem že je to jenom film ale potom co jsem četla novej rozhovor s Taylorkem tak se moje obavy vyplnili !! Co na ní kruci vidí, bloncka jedna pitomá !! Nechápu jak sní ůže bejt !!! -
-
Re: ♥♥♥
Vždyť oni spolu nejsou ne? Je to jen film...a navíc je to blondýna a je o 2 roky starší což je dost blbé....holka s mladším klukem....doufát že ty řeči jsou lež....bulváru se nedá věřit...lidičky modlete se semnou pls *4* -
-
Re: Re: ♥♥♥
A nebo takhle, tady rovnou kousek toho rozhovoru máš: A co říká přítelkyně? Taylor Swift se obává, Lautner to nechce říct všem. Zeptali jsme se, jestli jsou spolu, on se škádlí, "Možná. Máme se spolu skvěle. Okamžitě jsme si padli do oka. A ona je úžasná holka. Kromě toho, krásná, vtipná, charismatická a zábavná, když jsem kolem, zůstává sama sebou. Jsme si blízko. " Jj vím, je to hrozný !! *9* -
Re: Re: ♥♥♥
Obávám se že jsou. Četla jsem novej rozhovor s Tayem a na otázku jestli jsou s Taylor Swift spolu tak tam bylo: Taylor se culí a pak odpovívá: Možná. !!!! ¨Takže určo jo, nawíc po celej zbytek toho rozhovoru básnil jak je ftipná a krásná a sexy a bláá bláá bláá je mi z toho na blití jen to píšu, a taky jsem viděla spoustu nechunejch fotek z jejich rande !!! *9*
-
-
Re: ♥♥♥
To já ho taky nechápu..ale co s tííím naddělááme mno:-( *9*
-
-
TDL
Tay je prostě nej.. jak v NM tak i v T prostě všude;) A jsem ráda že se z 5 místa pohnul na 3.. on si to prostě zaslouží! *14* *14* *14* *14* *15* -
kráásnej
taylor je uplně užasnej.. hlavně v new moon, tam je uplně božííí..on je krááásnej *14* *14* *14* -
oooooooooo
Teď jsem si vytiskla Taylor do půl těla nahýho(samozřejmě horní část), když to viděla kámoška chtěla hned taky a ještě řekla že i ta druhá část by nevadila dole! *15* *15* No dala jsem si ho jako záložku do Rozbřesku(už čtu po třetí), a vždycky když to otevřu, tak jenom:ooooooooh *1* *1* *1* Když jsme se dívali na New Moon ve škole na noťasu, tak nejlepší bylo: Jacob si sundal tričko a všechny holky(je jich 32 jenom v mojí třídě) udělali Vrrrrrr nebo Úúúúú *15* Prostě magoři *1* Ae Jacob je fakt kus!! -
OOOO
Ten má ale tělíčko!!!