-
hmmm
hmmm tak s tohodle klučiny bych šlehačku klidně slízala!!!!:.) -
TOP DÍVKA 12/09
JE TAM PLAKÁT TAYLORA,JINAK JSEM NENAŠLA ANI ŘÁDEK O NĚM....KOMERČNÍ TRIK....NO NIC...TAK ČUS VŠICHNI. -
Taylor
On je super kluk a ani mu ta sláva nestoupla do hlavy jako např:Zac Efron"Blé" je to nejmilejší celebrita a je k nakousnutí *1* -
otazocka
prosim vas nemohli by ste mi povedat nejake fakty o tayovi ako napr. co ma rad za hudbu,filmy a dalsie veci na tajkychto veciach som total zavysla tak ako na nom *14* -
-
Re: otazocka
Tak fajn, já budu teda ta hodná co ti odepíše.Když jde o tu hudbu tak upe žere Black Eyed peas nebo Outkast. Filmíky nwm... Ale co třeba tohle: Má rád pejsky a nemusí to bejt ani nějaký velký hafani, on sám má doma maltézského teriéra Roxy. Taky se od šesti let věnuje karate a černý pásek získal už v jedenácti a doma má tři zlaté medaile z mistrovství světa juniorů. Tgže není enom super herec ;). Má rád blankytně modrou která ho sqele uklidní a rád kouká na telku. Má kořeny v Německu, Holandsku a ve Francii. Jeho prostřední jméno je Daniel - po tátovi. Než hrál v Twilight vůbec nevěděl že něco takového existuje! Nesnáší nošení paruky když hraje. Je hodně společenský. Má fanoušky i mezi dospělými lidmi. Rád by hrál s Mattem Damonem nebo s Markem Wahlberkem. Miluje mexickou kuchyni a steaky.
Stačí říct a můžu toho napsat víc jestli chceš...! -
-
Re: Re: otazocka
Tak to piiiišššššš,Marki,Taylor alias Jacob mě začíná zajímat...A díííky,že je tu taky někdo schopný napsat normální příspěvek... *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: otazocka
Nooo, až na to že já fakt normální nejsem...! xD Ale třeba tohle: Podle něj mu nejvíc fandí jeho ségra Makena, Pořád dostává od rodičů kapesné a doma musí pomáhat - zkrátka všude za celebritu není mno... Líbí se mu úsměv Seleny Gomez - prej fakt roztomilej. Kvůli roli v Novym měsíci musel přibrat 15 kilo svalů. Kromě tý Seleny se mu líbí Jessica Alba aprej děsně žárlí na jejího manžela Cashe Warrena. A hrát chtěl už od mala! -
-
Re: Re: Re: Re: otazocka
zažila som životný úspech všetko som vedela len som chcela či neviete dačo viac taktiež ma na raňajky rád ovocie čerstvo a osobne odtrhnute od niekial do obeda beh sport na obed cinu -zboznuje ju poobede zase sport vecera ist s kamaratmi proti noci rad pocuva r n b a na via si nespomeniem *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: otazocka
no ja som chcela len vediat ci neviete nieco viac ako ja *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: otazocka
jo tak ty jsi všechno věděla ale ptala ses co poslouchá hmmm...! tak to sry ale tohle je sprostá lež ju?
-
-
-
-
-
-
přidejte se, ať máme New Moon u nás v ČR dříve! :-)
http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml -
Upozornění
Jako správce bych vás chtěla poprosit, abyste trošku klidnili své reakce, sprostá slova si nechávali na své kamarády a kontrolovali si gramatiku, <b>jinak tady nemáte co dělat</b>! *16*
Ráda si vyslechnu všechny názory, ale pište je slušně, jestli nechcete být kandidáty na smazání! -
-
Re: Upozornění
"Kontrolovali si gramatiku" - heh, to zní skoro jako povinnost, proto by mě zajímalo, kde je to psaný, slečno SPRÁVCOVÁ. *3* -
-
Re: Re: Upozornění
Kontrolovat si gramatiku- jasně, to není psaný nikde, ale je docela utrpení číst nějaké příspěvky, kde je v jedné větě nasekáno tolik chyb, že by to i orangutan napsal líp. Nemám nic proti hovorové češtině, ale napsat " vipovídá, namišlenej" a spol. je fakt tragický. Možná by se někteří pisálci měli vrátit do školy a hezky znovu projít vyjmenovaná slova, případně si dát studenou sprchu... -
-
Re: Re: Re: Upozornění
Brečíš nad špatným hrobem, měla by ses tu porozhlédnout a počíst si ty rádoby příspěvky. SLEČNO SPRÁVCOVÁ *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Upozornění
Já bych vedela kdo tu nema co delat!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Upozornění
JZS tak gramatika je to posledni na co myslim chytroune!..a ja si myslim ze mi si nemame co rict a ten co tu nema co delat si ty!Tak di!..nikdo te tu nechce..fakt nwm co te sem tak laka kdyz nas tady jenom SE**Š a pak ti nadavame..ja fakt nwm tebe to asi vzrusuje nebo fakt uz nemám zadny vysvetlení co tady jeste delas!!!...
A jinak MY JSME SPOLU NIC NEPÁSLI TAK MĚ NEOSLOVUJ!!!! *16* -
Bože Evičko, nauč se psát, potom reaguj, do té doby se nemáme o čem bavit, ano?! *16* -
Nevim kdo by se nad sebou mel zamyslet kdyz tolik dvas na ten vek tak enchapu co tady delas ty!..kdyz si tak dospelej tak rpoc sed tu chovas jak KR***N...nejdriv se zamysly nad sebou a pak se navazej do nas!.. -
hahah jezisis to jsme se zase nasmala!..uf az mi je z tebe spatne!..ja nechapu proc si vsichni berou vek jako nejakej dukaz ze jsme deti nebo ja fakt nwm..vside kde se zacne ,,hadat'' samozrejme diskutovat tak vsichni hen dzacnou dorazet na vek!..to uz je fakt k smichu!.. -
Mladá, hloupá, 15ti letá Evička, že? *5*
-
-
-
-
-
-
názor
Vážení a milí příznivci a nepříznivci...všichni do jednoho tady píšete své názory na tohoto herce...někteří posuzují podle vzhledu, jiní podle kvalit hereckých a další kdo ví podle kterých (těžko jen z vlastní zkušenosti). Jak můžete o někom napsat, že je to (pár teček), když jste tu osobu nikdy nepoznali a nemluvili s ní. To spíš podle toho, jak unáhleně soudíte, tak sami logicky budete považováni za (pár teček). Kdyz vznika film, tak jeho kvalita zalezi na mnoha faktorech, mnohdy i samotný výkon herce záleží na tom, jak je vše dané..A myslim, ze do mysli scenaristy a dramaturga nevidí z nas *3* Každý máme právo na názor..ale není třeba nikoho urážet *4* -
-
Re: názor
Já být správcem této diskuze, zakázal bych vstup dětem od 11 do 14 let, poněvadž to rozptýlení a příspěvky plné vulgarity a infantilních žgryndů, sem davají právě tyto děti.
Samozřejmě to berme s nadhledem, oni z toho třeba, možná, snad, někdy vyrostou. A když ne, tak to bude neštěstí národa. *5* -
-
Re: Re: názor
Zákaz vstupu od 11-ti do 14-ti let? Fajn, ale jak máme vědět že ti taky není tolik...! Se bojíš si napsat na profil věk? -
Re: Re: názor
Zakázal bys sem vstup takovým lidem, ok..Ale zamysli se nad tím, proč sem chodíš psát příspěvky třeba ty. Pokud to děláš z určité recese (pobavit se nad něčím, dejme tomu mírně infantilním názorem), pak by sis s takovými lidmi mohl podat ruku, protože ani od tebe to není nijak dospělácké a vznešené. Čím sem vlastně ty příspíváš? Svým pohledem na toho herce, na ten film nebo na lidi, co sem píšou? Pokud sem chodíš jen komentovat jejich názory, tak to by sis mohl možná klidně odpustit a věnovat se nějaké smysluplnější činnosti... *3* -
-
Re: Re: Re: názor
Infantilním názorem bych nazýval spíše ty příspěvky, které tu padají z jiných úst, nikoliv z mých.
A čím sem přispívám já? Kritika je stejně silná tak jako kladné názory na tyhle pseudohvězdy od 13ti letých rádobyfanynek. -
-
Re: Re: Re: Re: názor
ještě sji neodpověděl na to, jak máme poznat že ty tobě taky není 11 - 14??? Víš co když nemáš věk na profilu... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: názor
Tak to fakt nevim co tady děláš teda pardon,děláte..!!prej ze my jsme jak mali haha *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: názor
Z taktických důvodů neuvádím svůj věk. Ale jsem v rozmezí mezi 20-30 lety. To je tak všechno, co Ti k tomu povím.
-
-
-
-
-
-
Ha ha
Tak já vám teda něco povím:D Kdo zná Taye?? Hm? Nikdo.. a víte co nám zbývá u něj obdivovat? Ten jeho zatraceně krásnej xichtík... pokud se budeme bavit o Stmívání, musím říct že znám filmy lepší, když tohle píšu, nemyslím tím to, že ho nemám ze všech nejradši (promińte mi tu filosofii:D) Totiž, vtip je v tomhle: Knížky jsou nadmíru skvělí, opravdu díla S.M. jsou fantastický (můžeme mluvit o sáze, Hostiteli) a film splňuje přesně to, co by měl, aby zaujal puberťačky po celím světě. (puberŤAČKY, né puberŤÁKY!!) Je tam láska, přátelství, nepřátelství, příšery, napětí, zlom, happyend a nádherný herci. To, že délka natáčení evidentně vipovídá o kvalitě niho nezajímá.. tedy nikoho, jak je vidno, tak ty idioty co si stáhli kinorip a zjistili že jejich "přítelkyně" má doma vyvěšenej plakát Roberta Pattinsona (nebo Taye, to už je jedno) to prostě žere.. To je ale (přiznejme si to) závist:D Víte co? Taylor je možná namišlenej, možná šmejd, ale hraje to pěkně:D A ten film je skvělej:D (v jistým slova smyslu) hele lidi/idioti.. milujte, a budete milováni... A víte co? Vsadila bych s, že zrovna 8.ball.8 už se nemůže dočkat premiéry novýho měsíce:D Já taky ne:D Mějte se a pppa:D -
-
Re: Ha ha
Přesně tak, Barko, a na tu premiéru si s sebou vezmu vajíčka a rajčata. *4* -
-
Re: Re: Ha ha
Proč jako? Ses pohádal s uklízečkou kina? *1* -
-
Re: Re: Re: Ha ha
tak tohle trochu nevydejchavam:-D..kurna!..dobre ty!!:-D *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
jaj
tady ten blbeček prudí taky??? Kde na něj ještě narazím???? Potřeboval by kulku mezi oči.... -
-
Re: jaj
I ve snu, to Ti slibuju. A když ne tam, tak v pekle. *16*
-
-
...
Plsík... ňákej koment... se nudim... xD Jo hele 8.ball.8: Co se stalo? Proč dál nekritizuješ? Konečně ti došlo že je to marný??? *1* -
-
Re: ...
Něják není co kritizovat *5*
Ale neboj, mám to tu vše pod palcem. *1* -
-
Re: Re: ...
tk to jo... Hele dotaz... proč máš nick ,,8.ball.8" ??? nechápu... -
-
Re: Re: Re: ...
Protože Ty máš nick marki.xd, proto. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Mi mělo dojít dřív že z tebe ňákou inteligentní odpověď jen tak nedostanu... Ae to ještě neznamená že to z tebe nedostanu NIKDY páč já se nevzdám! tohle není prohra ae enom klid na bojišti! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no to urcite ,(prej vzdycky) hááááááááááááá -
Já mám pravdu vždycky *5* -
vespod zuří ty ses nikdy nepřeklik? njn tk jo, vono to fakt vypadá vadně máš pravdu... *4* takej exot já... -
prej huso... já nwm kdo tu bude houser když jedinej kdo tu píše nesmysly seš ty... sem se enom zeptala proč seš zaregistrovanej tak jak seš zaregistrovanej, nemůžu za tvojí blbost že odpovíš "nesmyslem"... tkže ako klídek...! jinak nikolko... přesně! kliďas na povrchu ale vespod zuží... heh...! -
Jsi mne odhalila jako ještě nikdo. *5* -
ale prosimte,sice tady pises klidne, ale tam nekde v hlave mas urcite s toho vseho tady nervy ja to víím:D -
I Ty ťunťo *4* -
njn ja vim ze to nedokazes priznat ale to je zivot -
Moc ne, nepociťuji v ní "soupeře" *5* -
marky.x d nebo jak se menujes .. dobře ty! mrte mu to nandavas
-
-
-
-