Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xcornelia14

...

Nejlepší by bylo kdyby sem nechodili idioti/tky co Taylora jen odsuzujou, tohle je jeho fanclub a ne nejaký magoři co jen kritizujou atd. Já např nemám ráda Kristen S. a nechodím tam na ní nadávat.. proste si o ní myslím svý a tím to hasne. Budu ráda když vy ''kritici'' budete zticha. Th *16*
    • Re: ...

Přesně tak, když ho nemáte rádi tak sem NELEZTE taky bych to ocenila....a jestli si nekdo udela profil jenom kvuli tomu aby mohl kritizovat tak je asi na hlavu ja taky nemám ráda spostu hercu, zpěváku atd.. treba justina biebra o tom si myslim sví ale taky mu tam nic nepísu protoze ostatním lidem se treba zdá k sežrání....takže ten co ma nejakej problem at veme svý keci vyleze až na Mont Everest vyřve se a pak at skočí....pardon....... *10*
      • Re: Re: ...

budem kámoški? *7*

Přesně tak, když ho nemáte rádi tak sem NELEZTE taky bych to ocenila....a jestli si nekdo udela profil jenom kvuli tomu aby mohl kritizovat tak je asi na hlavu ja taky nemám ráda spostu hercu, zpěváku atd.. treba justina biebra o tom si myslim sví ale taky mu tam nic nepísu protoze ostatním lidem se treba zdá k sežrání....takže ten co ma nejakej problem at veme svý keci vyleze až na Mont Everest vyřve se a pak at skočí....pardon.......
    • Re: ...

jo naprosto s tebou souhlasím a navíc taky nemám ráda Kristen Stewart *1*

ja tky ne :)
    • 8.ball.8

Re: ...

A Ty budeš asi extra girl, co? *1*

bbb-ll-bbe *5* *16* je klásnej *14* *14*
      • maeve

Re: Re: ...

A ty asi extra boy, co?
        Vymysli si novou hlášku, když tohle opakuješ víckrár, už to ztrácí význam.
  • marki.xd

pro 8.ball.8

Wow takže ty tu fakt seš zaregistrovanej enom kvůli kritice Taye co? Když do diskuze o celebritách v jejichž fanklubu seš písneš jenom jednoho mrňavýho samjla ale tady sem píšeš furt...! hezký...! *1*
  • marki.xd

sry

Oh, sry sem to písla dvakrát omyl...
  • marki.xd

...

Hele lidi já už se tady v tý diskuzi začínam ztrácet... *9* Necete někdo nakousnout ňáký nový téma ohledně Taye bo Jacoba??? tady je to furt vo tom samym: jestli je tay lepčí než Rob, jestli je jacob lepčí než Edward... Takže pls písněte někdo něco jinýho nž enom tadlencto...
  • marki.xd

Tay je upe bestovní!!!

Taylor bo jacob te upe jedno voba sou upe sqelý nejlepčavější stě the best...! Takže! kdo má ňákej jinej názor, kdo ho považuje zachcípáka bo si enom myslí že sou i lepčejší herci tak je total na palici...! A komu se tzo nelíbí ať de do háje že? *1*
    • Re: Tay je upe bestovní!!!

Rob je lepší než taylor.....Edward je lepší než Jacob *1*
    • tynacool

Re: Tay je upe bestovní!!!

Di si tam sama *1* *1* .
    • muhi

Noo Kdo četl Zatmění tak ví proč se mi JACOB jako postava hnusí .. A tím pádem i Tay .. Nejlepší je steně Edward
      • tynacool

Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

Nnaprosto souhlasim ja zatmeni cetla i rozbresk a jacob se v zatmeni chova jak debil
      • marki.xd

Hele já jsem Zatmění tk četla a stejně Jacoba upe láfkuju!!! Jako jestli myslíš to, jak tam Bellu líbal tak to jkov poho - se enom snažil ne? A Bella si vo to pak i sama řekla sice nerada ale pak si to ještě užívala ne? Jediný co je podle mě zkoněný je to že se otiskl do renesmee - lepčí by bylo kdyby mu dala Bella přednost před Edwardem ae to už je asi jedno... hele, pět slov: Tay = Hot body, Sweet smile takže zmlkni!
        • h.f.2babetca

Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

Keby my tu knihu necmajla spoluziacka tak to citam dookola .PS: je dobre byt ako jedina Jacobista v triede v ktorej su samy Edwardisti aspon vam davaju jeho plagaty za dva dni co som zacala zbierat ich mam uz sedem jeden z ameriky a ten je uplne best ak cete vam ho odfotim a potom poslem link ma tam taky zlaty usmev a oci tie zuby su nezabudnutelne *1* a vlasy nagelovane az do tvrdosti drátu proste aj tak je zlaty neuveriteeeeeeeeeeeelneeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

Jo ja ani nwm ale tak co znam lidi jsou taky spis Team Edward nez Team Jacob!...ale tak ja jsme Team Jacob a jinak neresim nikomu to nevbnucuju nikomu to nevyvracuju!..oni se rozhodnou!..kdzy budou jako ja budu rad akdzy en bude mi to jedno!.asi tak *3* *3* *3* *1*
        • bellinka

Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

marki.xd:Presne tak me Ztameni dalo jeste vic toho ze Jacob je to nejlepsi co mohlo ellu potkat a Edward to celi zkazil!..kdybyb zustala s Jacobe vschno by bylo lepsi!..ale tak co je psano to je dano a my to uz urcite nezmeni..bohuzel!!!!
          • marki.xd

Re: Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

bellinka: jj, žeo nechňápu proč se muhi jacob hnusí... Vždyď byl do Belly děsně zamilovanej ne? tak co měl dělat že? Kromě toho - kdyby Carlisle nechal Edwarda zemřít bo ho sám zabil tak by Bella byla s Jacobem a všechno by bylo OK... Ae to by nebylo vono, to by ta knížka bylo hoooodně nudná kdyby tam Edward s jacobem ,,nebojovali" o tu Bellu ae mohlo to skončit tak, že by se Bella rozhodl pro Jacoba...
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

marki.xd:
              JJ jenomze to tady nidko nechapu!..a mos pravdiui ja vim ze kdybyb ona s v NM rozhodla pro nej tak uz by to nebylo Twilight saga ale jenom Stmivani a New Moon!..proze pak uz by to kazdyho nudilo(krome Team Jacobs).. *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
      • bellinka

Ja to cetla nekolikrat a diyk NM a Zatmeni mam Jacoba tak rada!!!...a Jacob(Tay) je nejlepsi!!
    • xcornelia14

Souhlááás!
    • bellinka

ano presne tak!!
  • h.f.2babetca

team jacob

Joj ako z jacoba mi z neho uplne sibe s nim musi byt proste haluuuuz ( asi mu poslem nejaky mandarinkovnik vraj ma rad na ranajky ovocie osobne otrhnute zo stromu ) proste mi zacalo presibavat NM som precitala za 5 dni a na jednu ruku som si napisala ze TEAM jacob a na druhu team Edward a jacob ( kvoli edwardakom z nasej triedy) za to ze ho mam rada su na mna v kuse nastvaty ved je o dost "normalnejsi" ako eddy akoze aj eddyho mam rada ale s nim je proste hlauz aj v tej knihe ( co vravel na mika ze grcia ako najaty alebo co vravel o tych svojich kamosoch a zrazu nanho zavolali a on taky ze mi o vlku a vlk za humnami ) no ja chytam zachvaty proste jake a tay su viac ako do pohody typkovia ved s nim musi byt kala to sa inak opisat neda aky humor z neho vyzaruje *3*
  • bellinka

wow

mam radost ze jsou tu konecne poradny holky co stoji za Tayem proste Team Jacob!!=D,,,,Proste Tay nejlepsi nejhezci nejSexy no ja nwm jak to jinka rict to nejde rict slovamam ani ukazat nejde to vycislit jak je SEXY!..proste je to Tay! *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • tynacool

Re: wow

Team Edward!!!
    • tynacool

FUJ *9*
    • marki.xd

jj sný že... upe sen sqelej úsměv, to namakaný tělo...! Oh...! To bych řekla že je sexy! *14*
      • bellinka

Re: Re: wow

On je pste celej sexy se vsicm vsudy!!!!
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: wow

A Ty se nauč psát, píšeš jak pí*a. *5*
          • marki.xd

Re: Re: Re: Re: wow

Hele zmlkni jo? Si ňákej uhozenej češtinář? myslíš že tu jde o pravopis? Já bych řekla že tu jde hlavně o obsah sdělení ne? Trapáčku...!
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: wow

hej balone ja napriklad chapu proc to pise 2x , napsala to jenom kuli tobe aby sis to vic zapamatoval , ja vim ze to je pro tebe tezky to priznat, no clovek se za pravdu hold nekdy stydi !:).......:D
            • bellinka

no jasny ze na toho druhyho!.ty snat nejsi ball....proste balon nakej!..nejakej kkt ty woe!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
            • marki.xd

bellinka: To bylo na mě bo na toho druhýho exota?
            • bellinka

OMG tady byl zase nejakej balon chytrej! *16* *16*
            • marki.xd

Umpf...! Tak se moc omlouvám že jsem to poslala dvakrát! ty jsi v životě žádnou chybu neudělal co? Kromě toho bych ocenila kdyby ses ke mně přestal chovat jako by mi bylo pět...! Aspoň nejsem tak ubohá jako ty a ten věk si na profil napíšu! A plsky típni ty blbý kecy - seš tady zaregistrovanej pět dní a chováš se jako bys byl king...! Jo a fakt si nemyslim že je důležitej věk jako takovej ale spíš zastávam názor že je důležitá psychická vyspělost (IQ kdyby to tvýmu mozku nedocházelo - nejspíš je naprosto zaměstnanej tim, že tohle čte ne?)...! A fakt netušim proč sem furt lezeš když máš enom trapný kecy a absolutně tě nezajímá Tay...!
            • 8.ball.8

Stačí poslat jednou, Markétko, já umím číst, ale teď už by ses měla pomalinku zbalit a jít pěkně do hajan, co Ty na to? *3*
          • marki.xd

Hele zmlkni jo? Si ňákej uhozenej češtinář? myslíš že tu jde o pravopis? Já bych řekla že tu jde hlavně o obsah sdělení ne? Trapáčku...!
    • xcornelia14

Taylor je prostě nej:D ě ani nejde o to tělo.. ale prostě se chová dobře atd:DD Klučík k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14*
      • bellinka

xcornelia14:Presne nejde o svali ani o to ze je znamy a vsichni po nem jdou jde o to ze on je svuj o tomjak je milej a samozrejme nemuzem opomenout jeho vzhled kterej je proste dokonalej ale jde o jeho dusi!..nejni ten co mu slavav stoupla/stoupne do hlavi jako nekomu.....
        • xcornelia14

Re: Re: Re: wow

Jn jak oni furt melou ty co maj hlavne rád i Roberta.. že nám jde o svaly.. a ono prd žádný svaly.. ale alespon má mozek! *3*
          • xcornelia14

Jn tupci:D
            • bellinka

presne!!!!
          • maeve

jakože nic proti Taylorovi (je to fakt kus a je i celkem vtipný, i když já mám radši Roba, ale to je teď jedno) ale Jacob je ten typ člověka, který vás dokáže pěkně nasrat. Neustále strká nos tam kde nemá a kdyby si občas odpustil ty pitomé poznámky, taky by se nic nestalo. Je fakt, že Belle hodně pomohl a tak, ale zkuste někdo říct, že to s ni někdy Edward myslel špatně. To při jeho povaze ani nejde. Takže kdyby to nějakým záhadným způsobem skončilo tak, že by byli Jacob a Bella spolu, tak bych o ni nemohla říct nic jiného, než že je totálně blbá (což samozřejmě není *15* ). Dát přednost někomu jako je Jacob před někym jako je Edward, je holý nerozum. Tohle je můj názor a ještě jednou říkám, že nemám nic proti Taylorovi
            • marki.xd

bellinka: jj sný ten edward je moc tichej a tajemnej souhlas a až moc dokonalej a stejně ako ty mam povahově blíž k jacobovi páč jsem hodně takej ten ,,živel" temperamentní atd...
            • bellinka

maeve:No vis kdzy uz se bavime o ty povaze ja sem bliz k Jacobovi(Tayovi) mam takovou povahu jako on jsme dost mazana kdyz treba se bavim snejakym klukem taky se ho snazim ,,vidirat'' sem proste mazana jsme jako on a prot k nemu mam dostatecne bliz nez k Edwardovi jo jasny Edeward je taky dost tichy a tajemny a to ja jsme dost caot taky ale nwm mozna to bude taky tim ze Jacob(Tay) je jeste takovy dite jako ja!!:)..Ale jako abyhc to ujasnila ja nejak proti Edwardovi nemam nic spis proti Robertovi!...
            • bellinka

xcornelia14:Jo presne tak a pritom porad se hadaj jestli ty ,,svaly'' co am mit Edward v New Moon sou nebo nejsou pravy to mi je uprime uplne jedno a pak na jacoba maj kecy ze jedem jenom po jeho svalej!...nachapu je!!..nam nejde o vzhled(kdyz se to tak vezme) ale o to jakej je!!!!
      • bellinka

Nikol:Presne tak nechapu je jo Edward tam od ni sice odesel aby ji chranil ale kdybyb tak strasne moc miloval a zemrel by pri ni tak ji opustil ackoliv vedel ze pro ni to bude neprekonatelne tezky!..a kdybyb Jacob do toho nezasahl tak by byla uplne mimo porad a nidky by se z toho nevyhrabalal to on ji zase do zivota dal tu jiskru proc zit!...a pak se zase Edward objevila vsechno se pokazilo!..jak mohly bejt stastny(Bella a Jacob)...oni by mohly mit normalni zivot bez nebezpeci!!!
    • Re: wow

No to dost sexi....to jeho vypracovaný tělo prostě k sežrání...a navíc nechápu ty pipiny co pořád píšou v new moon že Jacoba nenávidí že je to svině atd....on přece pořád stál za bellou a měl jí rád ne..?
      *14* *14* *14* *15*
      • Re: Re: wow

ty jsi normální pppppppppííííííííííííí ííííííííččččččččč
  • xcornelia14

Taylor je prostě nej!

Na Taye žádnej herec nemá.. ale když sem ho videla ve 12 do tuctu málem me kleplo v tý scéne v kine:DD Jacoba mám radsi jak Edwarda s Bellou dohromady.. proste TAYLOR(JACOB)<4REVER! *14* *14* *14*
    • tynacool

Re: Taylor je prostě nej!

Fuj fuj a ještě jednou fuj
      • thepopsie

Re: Re: Taylor je prostě nej!

Máš problém sama se sebou a léčíš si to tady *1* no myslím,že by ti u odborníka zabývajícího se psychikou pomohli víc než my tady *1*
  • kkornyy

Talyor je nejhezčí kluk na světě

Jo na Taye nemá zádnej Hugh Jackman nebo Brad Pitt je absolutně nejhezčí ALE jestli ste cetli celou ságu tak se mi zdá ze (sice Jake je lepsí) ALE k Belle se hodí Edward víc ale taylot MNAM :D
    • Re: Talyor je nejhezčí kluk na světě

ty krávo podívej se na filmografii brada pitta nebo hugh jackmana kolik mají glóbů nebo ocenění za herecké výkony v jakých filmech hráli a pak mluv něco o ńákém zasraném cucákovi který se těm hercům nevyrovná i kdyby si nadělal do kalhot
    • mysak.kol

Re: Talyor je nejhezčí kluk na světě

SOUHLASÍM S TÍM, ŽE JE K BELLE EDWARD LEPŠÍ. A MÁM HO I RADŠI, ALE TAY JE SLADKEJ. JE U MĚ NA 2. MÍSTĚ. JO MIMOCHODEM, 12.2.2010 MÁ TAYLOR PREMIÉRU VALENTINE´S DAY V USA. MÁ JI STEJNÝ DEN, JAKO ROBÍK REMEMBER ME. TO BUDOU TLAČENICE. *15* *15* *15*
      • marki.xd

Re: Re: Talyor je nejhezčí kluk na světě

na druhym místě?! Oh yeah teď si schytal/a virtuální facku!!! jake je podle mě lepčí než Edward... Ed je takej mots zdvořilej, slušněj... A až moc dokonalej... A na momentkách nic moc ae Jake bo Tay te jedno... Stě upe best...! *14*
        • tynacool

Re: Re: Re: Talyor je nejhezčí kluk na světě

di do pr*****
          • thepopsie

Re: Re: Re: Re: Talyor je nejhezčí kluk na světě

Běž si tam sama,my neznáme cestu *1*
  • ...

very beatifule man !!!!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit