Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terry-lautner

Taylor je sladkej

*5* *14* *14* njn ale fakt nechápu co na tom Bobovi(Robertu Pattysonovi)viděj že ho tam daly....já sem si Edwarda teda představovala 1000x hezčícho...Ale Taylor je faktys děěsně sladkej *14* ten se na Jacoba hodí *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Taylor je sladkej

...Naprosto s tebou souhlasím....Taylor se na Jacoba hodí na 100%..... *14* *14* *3* ...taky sem si představovala Edwarda...trochu jiného....
  • !!!

fuj *9*
  • maki94

Taylor alias Jacob Black

Taylor/Jacob je úžasnej kluk, roztomilej a sladkej, kdežto Rob/Edward je přitažlivej a sexy, tudíž je nemůžete srovnávat, páč je každej z nich jinej a tím svým způsobem pěknej! *14* *1*
    • maki94

Re: Taylor alias Jacob Black

PS: Od Nového měsíce po Zatmění jsem byla Team Jacob ♥, ale po přečtení Rozbřesku jsem se vrátila k Edwardovi=). Fakt, ty knížky stojí za to přečíst, od začátku, do konce *4* !
  • Taylor

on je prostě nej...upa sladký... *1* *14*
    • terry-lautner

Re: Taylor

jj moje láááska *14* *14* *14* já ho úpa žeru *14* *14* (sem trapná co ? *14* )je hroooozně hezůůůůů já ho milujuuuuu *9* *3* *1* *1* *1* *14*
    • Re: Taylor

jj sladoučkej to teda je *14* *14* *14* *14*
  • janik16

:-)

tky se vám tk strašně líbí ?????
    • Re: :-)

Joo,je to kocour:) *5*
  • missutka162

TYLOR+SELENA

hele to je škoda že už taylor nechodí se selenou gomez *9*
    • Re: TYLOR+SELENA

jo hodili se k sobě
      • barka.3

Re: Re: TYLOR+SELENA

já vám dám TYLORA a nehodí,,,,
        • terry-lautner

Re: Re: Re: TYLOR+SELENA

mě se Selena moc nelíbí ale je fakt že se k sobě s Taylore(mojí láskou *14* *14* *14* *14* )hodily.... *1* *3*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: TYLOR+SELENA

Jo to je fakt ja Selenu tayk nemam rada!:(...ale fakt s eks obe hodily!:):)
  • knížky

J vím,už jsem přečetla všechny knížky *3* ,jsou úpé hustý,lepší sem zatim nečetla a myslim si že dlouho číst nebudu *1* a mimochodem Taylor je ze všech herců ze Stmívání nejhezčí. *14*
    • Re: knížky

no přesně.. nic proti jo, ale kam se na něj hrabe Robert Pattinson.. já prostě nikdy nepochopim, co na něm všichni vidí *7*
      • tynacool

Re: Re: knížky

Chcete říct co se mi na Robovi libi?

Jeho omamující pohled.... *14* ....Jeho dokonalí účes....a když promluví svět se mi roztočí *14* *14*
      • natali.rose

naprosto souhlasím,vůůůůbec mi nepřijde tak krááásnej...Taylor je o hooooooodně krásnější *1* *1* *14*
      • alimak97

moje slova
        • alimak97

Re: Re: Re: knížky

knihy sou fajn ale taylor ne!!
      • barka.3

Njn, já to chápu. Když jsem přišla z kyna taky jsem ho milovala, ale věci se mění. Taylor je děsně sladkej *14* *14* Ale mě se vcelku líbí všichni:D (hlavně Culleňáci) teď už jenom čekám co se vyklube ze Setha, ale teda vůbec nejsem spokojená s tím kdo se přihlásil do konkurzu na Leah, vůbec se na něj nehodí!
        • terry-lautner

Re: Re: Re: knížky

jj já sem taky zvědavá na Setha *3* a kdo se vůbec přihlásil na tu Leah ?
  • tay

hele chodi teda taylor se selenou gomez?nekde pisou ze jo a nekde zas ze ne ze sou prej jen kamosi tak teda newim.a vite ze se v breaking dawn jacob otiskne do renesme bude to vostry!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *3*
    • _fans_niki_

Re: tay

jo chodí spolu...
  • taylor

nechcete se mírnit?...tady někdo jenom řekne svůj názor a hned se na něj sesypete jestli by se taylerovi líbily takový fanoušci tak by musel mít nějakou psychickou poruchu myslím si že by všechny tyhle naivní a zfanatizované fanynky poslal do pr....a co se týče knih tak je pravda že jacob se chová jako rozmazlený malý spratek a proto by mi bylo jedno kdo by hrál...edward mě vždycky přitahoval svou vyzrálostí a láskou (kdo četl midnight sun pochopí) ale to bude možná tím že jsem starší tak mě pubertáci nepřitahujou *1* *15*
  • krátký vlasy

V dlouhých vlasech se mi vůbec nelíbil. Ale když jsem ho viděla v krátkých vlasech, jsem ho ani nemohla poznat. Fakt je roztomilej. *4* *3*
    • Re: krátký vlasy

no spis ja ho nepoznala s dlouhyma vlasama prtz ho znam jen s kratkyma=P=D *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit