-
Jacob i Taylor
Taylor i Jacob obě tyhle osobnosti jsou upe klasny TWILIGHT upe zeru a JACOB je upe dobrej *8* *8* *14* *14* -
:)
Když jsem zjistila, že hrál ve Dvanáct do tuctu 2, málem jsem skončila na pohřebním ústavu. Infarkt jak vyšitej. *14* -
lepsi konec
lepsi konec NM by byl kdyby alie nevidela bellu skakat a bella by zustala s jacobem.. -
-
Re: lepsi konec
joooooo presne taaaaaaaaaak!!!!!!!!!
http://www .stmivani.eu/36-jednodilne-povidky/ dar-od-andela-zatmeni/
tohle je neco por tebe!:):)..teda pro nas Team Jacob stete a poslouchejte pisnicku co je k tomu!!!!:):) -
-
Re: Re: lepsi konec
myslím, že by tím celá sága ztratila svoje kouzlo.....o čem by to pak bylo? ne, ne.....Jacob je sice fajn, ale jen v jistých mezích........navíc Edward a Bella k sobě neodmyslitelně patří *14* -
-
Re: Re: Re: lepsi konec
100% SOUHLAS -
Re: Re: Re: lepsi konec
jj pravda!!! -
-
Re: Re: Re: Re: lepsi konec
Stejne uz ejto danyze budou spolu tak nam tohle neberte!
-
-
-
-
-
!!!
Docela by mě zajímalo, jakej ubožáček leze sem, na fanklub Taylora a baví se tím, že stokrát kliká na 1 u Hodnocení fotek a kazí tak všechny jeho pěkný fotky... *16* *10* *16* ! Chápu, že když se člověku nelíbí nějaká jeho fotka, tak si klikne, na co chce, ale tisíckrát? *7* *5* Když někdo nemá rád Jacoba, ok, ale proč tohle dělá u Taye? Když se vám nelíbí, tak sem jednoduše nelezte a běžte si třeba opěvovat Zaca Efrona a naklikat mu samý desítky.. *15* . Jako malý děti, fakt nevim, co z toho máte! -
-
Re: !!!
ten ma pravdu ten taylor je tak hezkej kdyz sem ho vydela nevedela jsem jestli se smat a nebo brecet a kdybi neco tylor je hezci nez nejakej Edward kdyz sem ho vydela na jinych fotkach tak sem se normalne lekla.A kdybi neco tak asi k sobe neodmysitelne kso be ty dva nepatri je to totoz film vy idioti. *13* *13* *13* *13* *8* *8* -
-
Re: Re: !!!
ty seš nějakej debil Edward je best a ten kdo tvrdi opak at de treba do pí****
-
-
No, jo to jsou lidi, kteří patří ještě do mateřské školky a stejně si myslím, že je tohle nijak neodradí -
Taky bych je za to nejaradeji zabila *16* *1*
-
-
papa
dámy, je mi líto, ale nestíhám tolik věcí najednou. pápápá *15* *3* -
-
Re: papa
T nestihas vis veci!! *15* *15*
-
-
halo?
jsem tu sama? nebo tu je někdo na pokec? *3* -
-
Re: halo?
ahooj -
-
Re: Re: halo?
ahojky, tak tě vítám *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: halo?
a me si vubec nevsimas?jak ja vim v testu mi vyslo ze nejsme mrtva a ja jsme vlkodlak!..takze mrtvo tu nejni tak co sakra delaaaas\,§ -
-
Re: Re: Re: Re: halo?
se nevztekej ne? *3* *3* *3* *3* klídek prďka -
-
Re: Re: Re: Re: Re: halo?
nech toho jo!..ja nejsem zadna prďka !!!..a ty ses nudla!! *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: halo?
dík mno *1* -
-
Re: Re: Re: Re: halo?
máš se?
-
-
-
-
Re: halo?
nikdo tu nejni! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: halo?
koukám, mrtvo, jako jinde. sakra
-
-
-
néÉj
jE pL00sTě nÁdHeRnEj m00c **l0vE**
*14* *14* *14* *14* *3* *1* -
-
Re: néÉj
to joooo *14* *14* -
Re: néÉj
Tjn=) už se těšim, až uvidím to jeho tělo na velkym plátně v kině=D♥ *14* -
-
Re: Re: néÉj
souhlasiim *15* *15*
-
-
-
Taylor
četly ste ten komix v nejnovějším bravu ? prostě luxus já z toho prostě nemohla a rozesmála sem se na celou kavárnu... *14* *14* *14* -
-
Re: Taylor
jj to já taky *1*
-
-
Ahojky
Ahoooooooooooooooojky moje blizky duse!:):):)....No ty co presly z Edward(Roberta) na Jacobe(Taylora) dobre chapu ja byla co se tyka Stmívání Team Edward ale po precteni NM,Eclipse a BD tak jsme pste Team Jacob nemuzu si pomoc ale on me dostal!..a ne jenom tim jak je sladkej a vsechno mozny! *14* *14* *14* *15* *15* ale on je takovej no jak to rict vic otevrenej a takovej no jako slunce=D.. *15* *15* zahreje *15* a ne ze by byl takovej jenom v knizce jako treba Edward ze je tak laskyplnej a ze se objetuje atd tad tad...Jacob(Taylor) je takovej i ve skutecnosti!:)..de to na nem videt a ze obcas nw koho presne chce je u kluka jako on normalni vsak on je jeste ve vyvinu! *15* *15* Pste jsme Team Jacob!:) *14* *14* -
-
Re: Ahojky
ses nějak rozjela ty Taylore *15* *15* jsi emigrantka *15* *15* *15* *15* Tay je fajn, ale... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Ahojky
hej jako yo Tay je v klidu ale radši mám Roba .. takže Team Edward forever *3* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
jo team Edward!!!!!!!!!!! -
hihi
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
Team Jacob *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
jj já se ti ozvu!a zase sem nerozhodná mezi teamy sem naprostý magóóór!!! *15* *15* *15* -
No ja uz to mam v compu,tak jestli chces klidne ti to poslu na email nebo icq.Kdytak tohle je moej icq 452976128 -
mám taye mocik láda!!! a je to giga simpaťák lovuju ho!!! jo A hejky máš skener??? neceš mi ten komix poslat??? *15* *15* *15* *14* *14* *14* -
Takco tu delas kdyz ses Team Edward? -
team edward!!! *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
-
-
-
-
Re: Ahojky
já se taky nemůžu rozhodnout v poslední době jestli jsem team edward nbo team jacob zatím ovšem edward ale kdo ví možná jednoho dne se otočí list!taylor je ale opravdu mocinky slaďoučkej!!! *14* *14* *3* -
-
vytrvej. Jakob je sladkej, ale Edward je Edward *15* *15* *4* -
ja jsme kazdopadne Team Jacob!:) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
m já asi obojí! -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
To ja tayk byla ais tak jeste pred mesicem a neco ale uz jsem si to ujkasnila!:) *15* *15* *15* -
-
o Edwardovi(Robertovi) a Jacobovi(Taylorovi)!...jak se tam pak perou o Bellu(Kristen)!=D -
o čem byl??? -
Jo ja ten komix cetla!!! *15* *15* Taky jsme se smala! *15* *15* -
nwm eče sem ho asik nečetla *3* -
já nvm....v knížce asi obojí ale takle ve filmu spíš team jacob *14*
P.S-četly ste ten komix v nejnovějším bravu ? *3* *14* *14* prostě luxus *4* *14* *14* *14* já z toho prostě nemohla a rozesmála sem se na celou kavárnu... *14* *14* *14* *1* *1* -
jj *3*
-
-
-
-
-
-
takýýý pěknýýý herec...
taylor je sladkej a strašně pěknej těším se až bude new moon je opravdu super!!!jen tak dáááááál!!!muck!!! *14* *14* *14*