Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blbost

Kdo si mě plete se Stevenem Straitem avkládá na moje stránky jeho obrázky tak ať mi zavolá. Děkuji Taylor
    PS: Smažte jeho obrázky z mojí stránky!
    • negri.baju

Re: Blbost

WTF ?? Co to má být ??
    • negri.baju

Re: Blbost

WTF?? co to mé být??
  • bellinka

Mensi napad

Ahooj lidi..tak me napadlo s ''kamoskama,, jsme mely napad jak nalakat fanousky ke Stmívání (k hercum) a tak nas napadlo udelat enco jako reklamu!..dalo by se to pak na youtobe!..jednalo by se o to ze by kazdej kdo chce udelal svoje video kde by neco rikal treba neco o filmu konkretne treba o Smívání a nebo o Robovy neo Kristen pste cokoliv co se tyka Stmívání pak by se vsechny ty videa daly dohromady a mazi to dali nejaky fotky a v pozadi by hrala pisnicka Roberta Pattinsona tak pisce jestli mate jeste naky napady!..diky
    • negri.baju

Re: Mensi napad

Jak dlouhy by to melo byt? a asi taky v anglictine co? a tu pisnicku bych jeste domyslela...to bych dala potom anketu, jakou pisnicku chtej lidi vybrat :-)
      • Re: Re: Mensi napad

Jasně good nápad. Ale otázkou je jestli se na to vůbec kouknou . *7* *9*
        • negri.baju

Re: Re: Re: Mensi napad

Jestli to bude na youtube.com, tak se to k nim urcitě distane ;)
          • Re: Re: Re: Re: Mensi napad

Tak jestli se to na youtubko dá tak budeme moct jenom doufat mno...
  • negri.baju

No táááák!

Tady to tedy žije...taky se nemuzete dockat, az po premiere New moon bude mít Tay o tisíc fanousku vic? to bude urcite rekordni narust ;-) *8*
    • barka.3

Re: No táááák!

já se taky těším... haha
  • negri.baju

Kniha Druhá - Jacob

No néé!!! Prave jsem docetla v Rozbresku knihu druhou - Jacob! Hej tak hustej koneec...ale bude to divny, zase si zvykat cist Bellu a ne Jaka...uz jsem si naj vzykla :-(
  • gigi.cullen

Renesmé

Strašně mě rozdrtilo když se zrovna Jacob otiskl do Renesmé..Tak nějak jsem to čekala ale i tak mi to přišlo takový zvláštní...Jinak rozbřesk je stejně Krásnej
    • loloavril

Re: Renesmé

otiskl??ted prave ctu zatmeni ...lidi co to znamena plsky
      • negri.baju

Re: Re: Renesmé

nech se prekvapit ;-)
        Hey vcere jsem cetla rozbresk (Jacob - kniha druha) a to jak ho Ed pozadal aby domluvil Belle at se s nim... chudak Jake...jsem zvedava, jak bude jacob koukat na bellu, kdyz se otiskne do jeji dcerky...nebude bella takova jeho mamka? :-D...prave jsem docetla tu kapitolku jak bella pije krev brckem...nedivim se jakovi, ze mu je spatne :-D...a rosalii je pekna svi*e! doufam, ze se v prubehu knizky da do kupy :-)
        • debussygirl

Re: Re: Re: Renesmé

Rosalii taky nemám moc ráda ale v Zatmění se mi hrozně líbí ten její příběh.....A já právě že čekala že on bude s tou Leah a ne že se otiskne do Reneesme
          • renny100

Re: Re: Re: Re: Renesmé

Já osobně nemůžu Jacoba vystát (ale Taylor mi teĎ příjde sympatický)..je to kvůli tomu,že se JAcob otiskne do jejich dcerky.
            To mi přijde divný,když miloval Bellu a pak se otiskne do Renesmee...nechápu.
            Prostě by měla Stephenie Meyer napsat další díl,kde by se zjistilo,že se do ní neotiskl a ona bude s nějakým upírem xDD

Strašně bych si přála,aby napsala další díly (z pohledu Belly),prostě pokračovala a Twilight ságu psala až do nějakýho 8.dílu :))
          • negri.baju

jinak jsem taky zrala ten jeji pribeh ze zetmeni...tesim se, az to zfilmujou ;-)
            oupe jsem si to predstavovala....ale ted v rozbresku nemuzu porad z toho, jak si Jake dela p*del z rosalii x) *15*
            • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé

No už to bude trvat jen chvíli jen se do ní otisnkne jak bela rozlije ten hrneček tak už to půjde rychle *1* *9* *14* A tjn Jacob si z Rose dělá furt srandu *1*
          • negri.baju

no to mi povidej....a jeste kdyz s nim chtela zustat...btw...poprve jsem se docetla do renne-esme :-)...za jak dlouho se do ni otiskne? jsem u toho, jak sli carlslei,esme,emmet,jasper a alice na lov...za jak dlouho se jacob otoskne do rennesme? rekni mi jen to na co se ptam, zbytek si necham za prekvapko ;-) *8*
  • negri.baju

Umí Tay zpívat?

To snad ne?! Brouzdala jsem na youtube.com neco o Taylorovi a nasla tam s nim a jeste s Victorii a Luarentem interwium... a spolecne tam zpivaji pisen on Miley Cyrus See You Again XD...no posudte sami : http://www.youtube.com/watch?v=Tbv7 X3XHru0 a pak jeste tady...piste komentariky :-) http://www.youtube.com/watch?v=f7U6 tg_EO_w&NR=1
  • nik011

muck

veryy nice boyy*
  • barka.3

Jacob a Reneesmee??

Jako on se otiskne do malí upírky jo... pěkný no...
    • negri.baju

Re: Jacob a Reneesmee??

sakra kdo to je???? mam precteny stmivani, novej mesic, zatmeni, a u rozbresku 1. kapitolu a docetla jsem se o ni v rozbresku v rejstriku upiru, kde byla zapsana mezi cullenovymi, tak kdo to sakra je?
      • Re: Re: Jacob a Reneesmee??

ahojky hele Reneesme je dcera Edwarda a Belly.ja sem sice ještě nezačla číst Rozbřesk ale všude to píšou.Ja si tu knihu musim prostě koupit stejně nemyslimna nic jinyho *14* *14*
      • bill95

Re: Re: Jacob a Reneesmee??

on se otiskne do Renesmee vice informacije v knize Rozbřesk ktera vysla 25.3.2009 takze uz je volne v prodeji *3* *3* *3*
        • janahermiona

Re: Re: Re: Jacob a Reneesmee??

jo otiskne se do renesme....uz jsem to cetla..
          • negri.baju

Re: Re: Re: Re: Jacob a Reneesmee??

HEy hned jdu cist....mam zatim asi jen 5 kapitol z Rozbresku...ale jdu hned cist!!!tak to je hodne divky, ze se otiskne do upirky!! hey ten Rozbresk bude urco strasne zamotanej....tak cus...jdu cist :-) ;-)
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a Reneesmee??

ale Renesme je jen polovicni upirka....
  • barka.3

Víte co jsem já ze team??

Mě už to fakt štve, já je mám ráda oba takže bych to vyřešila lehce. Měla si vybrat Mika Newtona *4* *4* *4* *4* *15* *1* *1*
    • debussygirl

Re: Víte co jsem já ze team??

*1* *1* *1* No to by nikdo nečeklal
  • negri.baju

Jak to s Jakem dopadne?

Když jsem nedávno dočetla Zatmění, bylo mi Jacoba strašně líto...Šlo to, než jsem začla číst epilog psaný z pohledu Jacoba. Poslední věta mě naprosto dorazila..."Přídal jsem a nechal Jacoba Blacka zmizet za sebou."
    Tohle si přeci Jake nezaslouží! Ale také mám pochopení pro Bellu. Miluje Edwarda, ale také miluje Jacoba... I přes to, že by jí bylo s Jakem lépe, si vybrala Edwarda. Řekla jsem si, že takhle to přeci nemůže skončit! Musí být nějaký kompromis...
    Včera už konečne vyšel Rozbřesk, tak jsem si ho šla dnes koupit. Podle toho, co jsem četla vzadu na knížce, myslím, že Rozbřesk bude jěšte lepší než bylo Zatmění...a to že Zatmění bylo zatim nejlepší z celý Twilight ságy.
    Já tedy rozhodně patřím do Jakova týmu...(ikdyž Edward je taky někdy k sežrání...:-) ale Jacob bude vždy pro Bellu ten lepší-dokud se do někoho neotiskne¨)
    • mysak.kol

Re: Jak to s Jakem dopadne?

ale on se otiskne a vše bude fajn. to se dočteš. sice ho bella málem zabije, ale je to docela vtipná scéna. Jakob je bezvadný a dívám se na něj spíš jako nejlepšího přítele pro Bellu, než jejího partnera.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit