Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barka.3

reeneesmeee

nevíte kdo jí bude hrát?? Pleas pošlete odpověď do vzkazu. kuju *5*
    • debussygirl

Re: reeneesmeee

Co je to za otázku??? To by museli vybrat nějaký mimčo a jak by poznali jestli pak bude takový krásňoučký jako Reneesme a bude mít kudrnatý vlasy??? To přece nejde. *7* *7*
      • negri.baju

Re: Re: reeneesmeee

kdo je reeneesmeee? V zadne knize jsem se o ni/nem nedocetla....(mimo rozbresku-zacnu cist dnes:-))
        • negri.baju

Re: Re: Re: reeneesmeee

jj...kdyz jsem cetla vcera rejstrik upiru, tak byla na seznamu Cullenovych! Ona bude nova Cullenova? nebo kdo to je? *7*
          • negri.baju

Re: Re: Re: Re: reeneesmeee

Nebude to snad dcera Belly a Edwarda, ze ne?....uz mi to leze asi na mozek, ze me napadlo todle :-D
            • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: reeneesmeee

je to spojené jméno René a Esme. bude napůl upír, protože Bella byla při početí ještě člověk. *3*
            • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: reeneesmeee

Ne neleze, vlastně máš docela postřeh, protože ona to bude jejich dcera :-) v Rozbřesku se to všechno dočteš...ale dopadne to suprově *3*
  • avrilka.14

NEJVÍC

*14* *14* WOE TO JEHO TELOO Z TOHO SE DYCKY MINIM UDELAT *14* *14* FAKT BOZSKEJ,NADHERNEJ PROSTE BEST OF *14* *14*
  • debussygirl

Jacob je boreček

Konečně diskuse kde nikdo Jacoba nepomlouvá, hrozně mě štve jak ho všichni odsuzujou, ale já bych chtěla vidět jak by si jim líbil druhej díl kdyby tam nebyl. Je skvělej a tak neskutečně vytrvalej až to bolí. *1* Jsem sice ráda že Bella zůstala s Edwardem, protože by to jinak nedopadlo tak jak to dopadne.. *1* (fakt logický)
    • Re: Jacob je boreček

Druhej díl je skvělej fakt že jo ae sem pe naštvaná že Bella zustala s Edwardem.............. víc by se mi hodila k Jacobovi....... *3*
      • Re: Re: Jacob je boreček

moc prosím nevite kdy davaji ten druhy dil?jsem v tom nova a nemam zadne informace.Poslete mi to prosim na mejla 10li@seznam.cz moc prosim *9*
        • debussygirl

Re: Re: Re: Jacob je boreček

25.3. což je za 3 dny *3* *14*
          • negri.baju

Re: Re: Re: Re: Jacob je boreček

Kdy davaji New moon, a ne kdy vychazi rozbresk :-)
      • debussygirl

Re: Re: Jacob je boreček

No mě se líbí i Edward ale Jacob je takovej víc trhlej a vtipnej...ale hlavně hroooozně krásnej. Ale to by pak nemohl být s Renesmee *3*
    • loloavril

Re: Jacob je boreček

auu jacob bozskej *14* *14* *14* nema chxbu
  • dzina

On Je SEXY

Hej lidi že je taylor upe moc sexy....s těma dlouhejma vlasama moc ne ale jik....ty Vole Kunďáááááák *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • petix

Re: On Je SEXY

To je slabé slovo, na něj slovo neexistuje!!!!! *14* *14* *14* *14* !!
      on je nejhezčí muž planety :D *1* *1*
    • debussygirl

Re: On Je SEXY

JJ je nádhernej *14* *14* *14*
  • barka.3

Zbožňuju 3 kluky na 2 fotce

Ahojky fanynky a fanoušci Tylora. Já ho teda fakt žeru a už jsem přišla na slovo který ho faktis vystihuje a to je: Sladkej, protože to on opravdu je. Ale mám ráda i Roba a Kella takže strašně hodnostím ty fotky kde jsou tyhle upírský a vlkodlačí kluci. I LOVE TWILIGT saga *14* *14*
  • sajulka

New Moon - Jacob

už se moc těším na New Moon doufám že bude líp zpracovanej než Twilight.
    A už se těšim na Taylora v roli Jacoba, mám ho mnohej radši než Edwarda *1*
  • negri.baju

jakob v new moon

V New Moon se máme na co těšit!!!Jakob tu bude hrát jedu z hlavních rolí, bude úplně namakanej a bude ostříhanej!!!! Takže nwm, kdo bude lepší, jestli Edward, nebo Jake...+ Jakob tam bude mít 4 kamarády, u kterech sázím na to, že to taky budou krasavci...ale jinak Jake v New Moon,má strašně hezkou roli...je to moje nejoblibenější postava ! *14* *14*
    • debussygirl

Re: jakob v new moon

No ale už si je viděla ??? Ty co mají hrát Samovu smečku ??? Ještě to teda není oficiální ale Sam(herec co ho bude hrát-možná) je podle mě dost hroznej ale Paul je krásnej *14*
      • negri.baju

Re: Re: jakob v new moon

par jsem jich videla....Sam tedy nic moc, ale to se dalo cekat....Ale Embry? to je peknej indianek:-)
  • b.e.t.u.l.i

:)

jako Jacob mi prijde strasnej ale jako taylor je moc peknej
    • barka.3

Re: :)

Já souhlasím. Já Jacoba po zhlédnutí stmívání taky nenáviděla. Ale pak jsem si to přečetla. Už čtu 3knížku a přijde mi taky moc bezva. Já bejt Bellou tak Jacobovi řeknu ať se promění na vlka a mazlila bych se s ním když to Edward nevidí:)
      • marki.xd

Re: Re: :)

až na to že kdyby byl vlk tak by to nebylo vono *1* a tk bejt bellou tak bych se definitivně rozhodla pro Jacoba ne?
      • debussygirl

Re: Re: :)

Ty jo takovej super nápad to mě nikdy nenapadlo *1* *1*
  • ...

Hej lidi ty narážky jsou už fakt neúprosný. Mě se Taylor líbí a na Jacoba se hodí. Ty vaše žvásty mě fakt ebavý když se vám nelíbí tak proč to tady rozhlašujete?!?!?!? Je to prostě sladkej Jacob a jestli jste četli twilight sagu tak víte jakej je a Taylor ho přesně vystihuje!
    • Re: ...

Já si myslim že by bylo lepší a ají to tak chci, aby se bella rozhodla pro jacoba... *3* .Je mi prostě sympatičtější...:-)podle knížky i jak vypadá..škoda že ve stmívání skoro vůbec nehrál *9* ..Ale v novm měsíci snad jo,podle knihy..Jo a nevíte někdo kdy vyjde Rozbřesk???:-)a kdy bude stmívání s českym dabingem???Diky moc.
      • debussygirl

Re: Re: ...

Rozbřesk výjde 25.3. takže za 5 dní
      • Re: Re: ...

stmívání s českým dabingem bude v červnu a můžeš si ho předobjednat a na www.arara.cz

katta *3*
  • Steven x Taylor

Ahojky, newite nahodou nekdo jak je to s tim ze by mel herec Steven Strait nahradit Taylora v roli Jacoba Blacka v Zatmění a v Rozbřesku? Mimochodem Steven je taky moc sympatickej kluk *4*
    • Re: Steven x Taylor

No prej to tak nebude pokud vím. Četla jsem na netu že tam chtěli dát Stevena jen proto, že je vyžší a má větší svaly. Možná by se tam hodil ale Taylor je si myslím hezčí. *4*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Steven x Taylor

a hlavne by to nebylo ono... nemuzou jen tak zmenit herce!!! *3*
        • xcornelia14

Re: Re: Re: Steven x Taylor

No i když se spekujuje o tom že v rozbresku vymenej hlavní role.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit