Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmmm

Hele já jsem si celou dobu myslela,že na Jacoba se nehodí...fakticky když jsem ho viděla v jedničce,tak sem se zhrozila,co to vybrali...pak jsem se koukla na pár jeho fotek,ale zrovna na ty,kde byl ještě mladej a to už jsem doufala,že ho vyměněj,protože na nich byl jak děcko...a teď koukám na jeho novější fotky a nestačím se divit...on je totiž vážně pěknej *1*
    A má skutečně ten krásnej úsměv,o kterym se píše v knížce.Obzvlášť na skupinovejch fotkách třeba s edwardem nebi bellou mi Jacoba už vážně připomíná...takže beru zpátky svůj původní názor,teď si myslím,že by vážně MOHL být dobrej Jacob,alespoň podle vzhledu...uvidíme jaký budou jeho herecký schopnosti...
    *3*
  • luczyi

Taylor

Tky si myslím, že je úžasnej *14* Je fakt, že ty dlouhý vlasy sou hrozný, ale s krátkýma... wawawáá *1*
  • :-*

co melete dit je upe kásný a hodí se tam no s těmi dlouhými vlasy mu to moc nesluší víc mu to sluší s krátkýma a navíc v new moon si je ostříhá tak bude pěkný *14* a proč by ho jako měnit kdyosi napsal že taylor ve dvojce hrát nebude sů to keci bude tam hrát je upe božíííí *14* *14* *14*
  • Steven Strait

aj ked je odomna mladsi podla mna je hrozne zlaty a do stmievania sa hodi ale v druhej polovici novy mesiac ked uz vie cim naozaj je by som dala herca Steven Strait *14*
    • pajuska87

Re: Steven Strait

Jojo.Stevena bych tam dala taky, ale uvidíme jak to Taylor zvládne *4*
  • Jacob

Měla jsem averzi vůči Jacobovi...ale musím nechat je to kunda!!! *14*
  • beast

ghhcvb

s dlouhejma vlasam vipada jako kdyby jeho predci byli indiani
  • Jacob

jj suhlasim, taky si myslim ze sa na Jacoba moc nehodi, ale ti co vravite ze je na Jacoba dokonaly, porozmyslajte troska, ved v New moon ho bude hrat niekto iny, preco by ho vymenili keby bol taky dokonaly ako vravite vy.
    • Re: Jacob

bude hrát ve všech dílech a hodí se tam,viděly ste vy co říkáte že se na to nehodí ukázky na new moon,asi ne,protože potom byste říkali úplně něco jinýho
    • barka.3

Re: Jacob

Co je to za kec?? Nevymění, je na to ideální... to je můj názor....
  • hmmm

Hej tak jako on je celkem hezkej,ale teda na roli Jacoba se fakticky nehodí...no dovedete si představit jak se tenhle sladkej hošan najednou změní v dvoumetrovýho běsnícího vlkodlaka? já teda fakt ne... *7*
    • barka.3

Re: hmmm

Ne ne... na Jaka se hodí víc ež nějakej Steven
  • fešáák xD

akoo on ma nejkrasnejsi usmev.. a pste.. mozna sem si jacoba predstavovala trochu jinak .. awe myslim ze vybrali dobře...
  • jacob-taylor lautner

hej on je uzasny :-* a na jacoba se hodil hned jak sem ho videla tak me u neho zaujal ten jeho usmev!! sice mu to vice slusi z kratkymi vlasy ale i tak:-D a ten kdo rika ze je hnusny a ze se na jacoba nehodil bud ma upe jiny divny vkus a nebo proste jen zarli!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit