Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro silwieeeeeeee,nany a podobné.Vy máte svoje idoly,my máme svoje idoly co na tom nechápete?Jak je pro vás výjimečný někdo jiný tak pro nás je výjimečný Taylor,nechápu co tady furt řešíte.
  • To je kus :D :D :D
  • kiss.miss
    To je dobře tak ho měj ráda dál.
  • Ach proč nejsem stejně stará jako on *9* Kéžby. Ale mohl by sis se mnou psát na facebooku jo *14* *3* doufam že se jednou potkáme!!!!!!!!! *1* *2* *15* *4*
  • Nechápu, co na něm všichni vidíte?
    Vždyť je to kluk jako každý jiný
    já mám třeba ráda Jacksona Rathbona
  • dik za skype ja ted nemohu tak se mozna skamosime pres skype *3*
  • Jaj Taylor je tak sexy sexy sexy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kiss.miss
    A jestli ste to nepochopily tak ...BOBÍK-BOB-ROBERT=EDWARD..chytráci.
  • kiss.miss
    Anonymka-:-DDDD nedodělaný pako se ozvalo :-DDDD
    Tak zaprvé sem myslela že EDWARD!!! měl ty buchty namalované blbečku:-DDD.
    Za druhé si táhni na Bobíkovy stránky když ho tak miluješ..přitom o tebe by si ani kolo neopřel...
    A za třetí- neodepisuj když ani neumíš číst.
  • kiss.miss
    Já beru že každýmu se líbí něco jinýho....ale vy ste tak "chytrý" že to radši píšete sem... místo na stránky RP..a 13 už mi dávno není, rovnátka se nikdy nenosila(jen pro tvoje info).
  • Hello :D How are you?
  • Ty buchty měl namalovany Edward mimochodem ty krávo .. A ty buchty mu jako malujou v kazdej filmech nebo co ? A navic je ukazal v zivym vysilani.. Nepiš sem takovy sračk* když o tom vis uplny hov** !! *3* *15*
  • Carmen.Ka
    a naka chytra samotny ti je 13 a máš rovnatka a akne :D Každymu se nekdo libi a nekdo nelibi takovej je už život kdyby se každy libil stejne chlap tak by sme brzo vymřeli a všechni žensky by se pozabijely :D
  • co snim mate je to normalni kluk co ja teda vim *16*
  • kiss.miss
    Jžs co sem viděla tak tady furt píšete o Bobíkovy..Tak za prvé tohle neni jeho diskuze a za druhé je šerednej jak moc nevim který chuděry mužou mít takovejhle vkus.Asi nějaký třináctky s rovnátkama a akné.Tak to vám dám dobrou radu vykopejte si kostlivce a budete to mít na stejno,,protože i ty tkz.buchty na břiše co měl v new moon měl namalované.Jinak má figuru jak můj mladší 9letý bratr.
  • :D Já jsem jako on,ale roku 2000 *3*
  • taylor je miláček
  • taylor je daleko krásnější než robert a vsadím se že mnohem charizmativnější než on takže se jděte bodnout
  • Jéé já jsem 6 února a on 11 února jenže já 1999 a on 1992 :D
  • Potřebuju i adminy a adminky nebojte se napsat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit