Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.facebook.com/pages/Fanou%C5%A1ci-Taylora-Lautnera-sem-/510070705704609 vzájemné?
    Přidejte se budeme moc rádi :)
  • kiss.miss
    hm to jo má figuru jak chlapeček...Taylor má aspon postavu jak chlap.
  • Klári tak to normálně řekni a nepiš to tady někde
  • Hej holky ale jako fakt neleztetu když se vám nelíbí Taylor a děte na Pattisonu diskuzi a tam si ho může te vychvalovat a né tady že píšete o Taylorovy že je bléé což není.Tak že si děte na jeho diskuzi když ho tak vychvalujete a jesli se vám nelíbí váš problém a stejně Pattison má REZAVÉ CHLUPY na břichu a tohle je bléé a Taylor má narozdíl od něho nádherné BUCHTY a somozdřejmě i zbytek těla promě je nádherný a když pro vás ne tak odprejskněte!!!!
  • no sice mám ráda roba ale jackob je taky dobrý jenom to trochu předstírám před sestřenkou že ho mám taky ráda nevím jak jim to říct ale jinak mám radši roba *3*
  • je škaredý nevím možná sou je buchty sladké ale jinak je ..bleeeeeeeeeeee *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Sáro : muj skype je : hedomyl33 a jinak se jmenuju taky Sára :D
  • jj muj skype je : hedomyl33
  • kiss.miss
    ale prosimtě dnešní 12náctky choděj i 23 dvacetiletímy ...věř mi jestli je ti 12 tak máš na chlapy dost času ...a máš recht je 100krát hezčí než ten Pattinson.
  • kiss.miss
    a když tak miluješ toho svýho Bobíka tak běž na jeho stránky a sem nelez ..Sama to píšeš tak to dodržuj!
  • kiss.miss
    Omg už seš otravná píšeš to snad všude ..myslim že je tu všem jedno že umíš 3 jazyky..proboha co ty seš za tvora
  • vy si všichni myslíte že je taylor nej ale není nej je prostě rob ja treba miluju roba tan je tak sexy rok jsme bydleli v angliji a viděla jsem kristen roba i taylora a mám od všech autogram je mi totiš 21let a mluvím 3 jazyky *14* *14* *14*
  • ja ho uplně hodně miluju je to můj nejlepší herec škoda že mi neni aspon19 a ne teprv12 kdybi mi bylo 19 tak zanim jedu protože je fakt fešák a je mi simpatickej je hezčí než pattison *14*
  • ja mám tiež veľmi rada Taylora Lautnera!
  • hmmm ...myslim že na nějakýho Roberta ti zvysoka kašlou *3*
  • Prosím vás holky nepertese o jednoho herce ještě je tady ROBERT PATTISON *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Jestli máš ráda TAYLORA LAUTNERA tak dej líbí !!!
    jestli ho nemáš ráda tak sem vůbec na osobnosti nelez !!!!!!!!

Jestli si myslíte že je TAYLOR úžasný dejte taky líbí

Ahoj vaše SÁRA *3* *3*
  • Velmi ta lubíím, si moje všetko vždy na teba myslím ,večer nemožem spat, ked vidíím tvoj obrazok alebo fotku tak sa len usmejem ,budeš navždy v mojom srdci , je to ako zemská pritažlivost ....lubííím ta Taylor Lautner tvoja Kika :* *14*
  • renesmee dej napřed ty skype a potom já slibuju
  • Já si nemyslim že sem hezká ale nikdy nestratím naději a svuj sen že ho jednou potkám a nechci po něm aby se do mě zamiloval chci po něm aby sme byly kámoši to j jiný :D ale já za ním pojedu a nechci ho kvuli sláve to je jiné a to vy byste nepochopili aji kdyby ste chtěli jo ? a tess : máš facebook ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit