Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • silveeeeeeeeeee jsi blbá ty urážíš tak dobrou postavu ve filmech!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* Jsi prase chlupatý *12* *12* *12* *12*
  • Měl bys natočit další twilight ságy protože v tech filmech hraješ dobře *7*
  • More každý má jiný vkus :DDDDDD* Mě se třeba líbí a na tom nic nezměníš tobě se líbit nemusím každý má prostě jiný vkus :D
  • nech taylora napokoji možná tak ty máš hnusný ksicht neznamená že máš jiný vkus tak že mužeš pomlouvat druhý ... si asi myslíš že si king co ? ale neboj nejsi tože pomlouváš není hrdinství ale zato si ubožák/čka ? nevím kdo jsi a ani mě to nezajímá ale já taylora budu chránit!! takže se drž od něj dál jasné ?
  • jasně že tady všichni píšou jak je úžasný...............
    je to jen banda poblázněných školaček, které nemají vkus a jsou asi slepé
    to že tady píšete jak je úžasný, už jeho hnusný xicht nezachrání *11* *11* *11*
  • Hi, my dear fanclub. I´m very glad that i have you and with best Wishes yours Taylor.
  • Jo a ty " lala " jo trapný jo? tobě to přijde trapný protože to kněmu necítíš jako ja !!jednou pochopíš až taky ucítíš ale to až budeš starší ... kolik ti je 10 ? nehraj si na velkou jasný ? *3*
  • Já s nim nechci chodit nejsem vy nesnim já dělám skutečnost !!! já s nim budu nejlepší kámoška ale v s nim asi těžko budete chodit !!! nechodí s 13 :D já mám větší šance !!
  • Já s nim nechci chodit ... já s nim chci být nejlepší kámoška ... nechci po něm tak moc .... jo a chodit vy s nim asi nebudete ale já s nim asi nejlepší kámoška budu mám na to větší naděje !!!!
  • Jestli je tohle budoucnost filmu, tak preju UPRIMNOU SOUSTRAST *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • :DDD Ani nevíte jak je vtipný číst ty Vaše trapný komentáře jak ste se do něj vtiskly a že ho milujete a že se zabijete:DD P.S. Je úžasnej, taky ho zbožňuju *14* *15*
  • Hele vy ho možná všechny milujete , ale né tak moc jako já ... !!! protože já bych se kvuli němu zabila !!! já si zbírám všechny informace o něm ...!!! a až mi bude 18 pojedu za ním a všechno mu řeknu ÚPLNĚ VŠECHNO i to jak ho miluju ... !!! tetka si říkáte " ta si věří ta to tak udělá " ale jo udělám už mám peníze našetřené na letenku a zjistím si kde zrovna bude a poletím tam !!! nejsem žarlivá ale co je oje to je moje a konec příběhu ... !!! a Taylor JE MŮJ !!! ♥ ♥
  • A joo holky nejde o to jak je Sexy nebo o to jak je krásnej :) ale já ho miluju ne kvuli tomu jak vipadá ale kvuli tomu co má uvnitř a já vím co cítí !!! já jsem se do něj vtiskla a nikdy neodtisku :) prostě vy to tak necítíte ale já jo !!!
  • Hele vy ho možná všechny milujete , ale né tak moc jako já ... !!! protože já bych se kvuli němu zabila !!! já si zbírám všechny informace o něm ...!!! a až mi bude 18 pojedu za ním a všechno mu řeknu ÚPLNĚ VŠECHNO i to jak ho miluju ... !!! tetka si říkáte " ta si věří ta to tak udělá " ale jo udělám už mám peníze našetřené na letenku a zjistím si kde zrovna bude a poletím tam !!! nejsem žarlivá ale co je oje to je moje a konec příběhu ... !!! a Taylor JE MŮJ !!! ♥ ♥
  • kiss.miss
    Asi tak :-)
  • kiss.miss
    ♥_♥(anonym):BULVÁR a myslim že si to snad nevymyslel to je na velkou žalobu jestli to neni pravda :-)
  • kiss.miss
    TERKA:to si dovolim nesouhlasit Johnny Depp je zkušený a unikátní herec ktery má už něco za sebou...Taylor je fakt dobrej stokrát lepší než Rob Pattinson (kterej je podle me podpruměrnák)ale z Johnnym ho ještě nemužeš srovnávat :-)
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Užásnej *8* miluju ho *4*
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Užásnej *8* miluju ho *4*
  • Která z nás by nechtěla s ním chodit, ale asi všechny by po ohledu na něj naživo,a samozřejmě po první větě kterou by nás oslovil skončili na oddělení které se jmenuje ARO. Ale souhlasím s vámi, on je vážně dokonalej, úžasnej, strašně sexi s nevěřím a nevěřím tomu, že je gay. To je prostě hloupost.
    ALE VŠECHNY HO STRAŠNĚ ŽEREM A BEZNADEJNĚ MILUJEM...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit