Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DOSÁHNEME 3000?

Do 3000 fanoušků musí být ještě 74 lidí!(zatím je nás 2926) Makejte! *3*
  • Re: Re: Re: TĚŠTE SE!

Tjn *14* Muj nejoblibenejsi herec v mym nejoblibenejsim filmu.... *14* *14*
  • ashley0077

Re: Sel a Tay

jo a hlavne se Seli smeje se zubama a s Emou ne!!
  • Re: Re: TĚŠTE SE!

Ale bylo by to upe super kdyby tam Taylorek hrál *14* *14* *14* *14* !!!
  • Re: Re: TĚŠTE SE!

Já právě taky, jen jsem slyšela, že tam bude hrát Efron!
  • maki94

Re: TĚŠTE SE!

Odkud to máš? *7* Já jen, že jsem nic v souvislosti mezi Taylorem a Piráty nenašla!
  • TĚŠTE SE!

TAYLOR BUDE ASI HRÁT V PIRÁTECH Z KARIBIKU 4!!! *14* *14*
  • Knihy

Asi napíšu další 2 knihy o Twilight-ta první bude o tom že se Bella nějakým záhadným způsobem dozví že s Edwardem zůstat nesmí a tak ho opustí a vezme si Jacoba=) Ten díl bude Úsvit. A pak ještě Polední slunce a to bude o vlkodlacích, nejdřív se do Belly zamiluje Paul, pak Sam=)Nechte se překvapit! *15*
  • Re: Re: Taytaycek

proc je nezlomili robertovi?
  • Sel a Tay

jee jak je Taylor na fotkách se Sel tam jim to mooc sluší :)
  • Re: Re: :)

nn chodil se Selenou Gomez někdy nedávno se rozešli tuším před týdnem? nwm Tay nechal Selenu protože ho nějak podvedla nebo co teď mu na FB píše Taylor sorry i <3 u a takovýhle kecy Tay jí na to neodpovídá
  • berusska102

Re: Re: Re: :) prieskum xD

1)tělo
    2)hlas
    3)úsměv
    4)vlasy
    5)VŠECHNO!
    *14* *14* *14* *14*
  • berusska102

:-*

Taylor je prostě nej!♥ *14*
  • Re: Re: Re: Re: Winner

Ti lidi jsou blbí...proč volili je? Vždyť Taylor a Taylor to měli mnohem lepší...Lidi jsou hold blbí *16* *16* *16*
  • maki94

Re: Re: Re: Winner

Jo, Robert s Kristen... *5* *7* *9*
  • Re: Re: Winner

Tjn..:D Tkaže tu chemii a polibek vyhrál Pettinson? *8*
  • maki94

Re: Winner

Taylor vyhrál na letošních TCA tyto kategorie: Actor fantasy; New Moon, Male Hottie, Male Red Carpet Fashion Icon a Nejlepší úsměv! *14* Dohromady si Twilight sága a její herci odnesli 16 ocenění! *3* Podle mě si Tay zasloužil i cenu za Nejlepší polibek a Chemii, jelikož s Taylor Swift byli ve Valentine's day pěkně žhaví, kdežto- ať se na mě nikdo nezlobí- Robsten v NM byli dost suchařoidní a nemastní, neslaní *7* . Njn, ale zase se prokázala síla Twilight fans *1* *3* .
  • Winner

Tak jsem na youtube shlédla video z Teen choice awadrs a Taylorek vyhrál cenu za ÚSMĚV *14* Pak jsem ještě zjistila, že jako nej film vyhrála Twillight saga: New moon...Uvidíme jestli Tay ještě něco nevyhrál...ale vyhrál úúúúúúsměv *1* JUPÍÍÍ *14* *14*
  • blond.girl.third

Re: Re: Re: Re: Re: muck

nemas nahodou ty vybělenj mozek ? ....
    v
    zdyt je nadhernej, nejkrasnejsi herec, moderátor, showman, komik, karatista a kdo vi co jeste ..... ty jeho oci, usmev, rty, vlasy telo ......jmenuj jedinou vec na nej a bude se mi libit *1*
  • maki94

3000 fans!!!

Tak co, dáme dohromady 3000 fanoušků? *3* Zmobilizujte síly, Taylor si to zaslouží! *1* Pak tu můžeme udělat třeba malou "oslavu", právě na počest kulatého fanklubu! *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit