Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taylorek

Nejhezčí,Nejšikovější,Nejusp
  • Re: Taytaycek

Hej mi ho taky bylo líto...a jak tam křičel...chudáček:( Ještě že je to jen film, ale člověku to v tu chvíli hned nedojde...
  • angel.and.connor

Taytaycek

ON je prostě nejlepčí řekla bych ze je to dokonalej kluk kteryho by kazda z nas chtela *14* *14* *14* on je taaak sladkej a v zatmeni jak mu zlamali ty kosti chudinka *9* *9* ja ho žeruuuuu je to šmudla Taylor best *14* *14* *14*
  • Re: :P

Jo no....to by bylo super
  • zoe94

:P

nejlepší by bylo, kdyby dělali nějakej náběr lidí na natáčení rozbřesku, jak to dělali v novym měsíci.. tam ti lidi v červenym byli fanoušci.. by se mi strašně líbilo být tam taky.. škoda že něco takovýho nedělaj na rozbřesk.. a vzali by fanoušky taylora :P x)) *14* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

Jo to jsem viděla *3* prostě Taylor je nejlepší *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

maki94
    Hej přesně...pořád mají potřebu někoho přesvědčovat, že Edward/Robert je lepší...Hold Taylorek je borec a má lepší fanynky *3* *14* Jo a to video jsem viděla akorát jsem si ho jaksi neuměla přeložit :D Ale jako holka je fakt hezký. Jemu to prostě sluší pořád *14* *14* *3*
  • maki94

Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

Jj, fanynky Edwarda/Roberta jsou agresivnější *1* ! Doběla mě rozpálí i jednoduchá věta jako: "A Edward je stejně lepší/hezčí!" Komu to cpou, když ví, že já mám jinej názor? A proč teda aspoň neřeknou: "Pro mě je Edward lepší/hezčí, Jacoba ti ale neberu." Nebo prostě něco smířlivýho! *7* Hrozně mě štvě, že se s mýma kámoškama, co taky milujou Twilight, pak zbytečně hádám a řešíme kdo je nejlepší, přitom to je blbost!
    btw: Viděly jste už to video ze Saturday Night Life, kde hrál Taylor holku, co je Team Edward a hádal se se svou bývalou kámoškou, která je Team Jacob? *1* Řešili, kdo je lepší, Taylor jako holka vypadal úžasně *1* a v klídku si dělal srandu z postavy Jacoba, jako by nic *3* ! Jukněte na YouTube!
  • Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

Pravda Taylor jak ve filmu i ve skutečnosti vypadá stejně, akorát chodí více oblečen :P ale takový Edward prostě je tam napudrovanej a ve skutečnosti vypadá jinak.. Ale to mi zas tak nevadí.. spíš mě někdy udivuje jejich přístup a jak se s tebou klidně i pohádají srz jen to, jako fandíš. Zajímavý je, že nikdy jsme si nezačala já *1* prostě faninky Taylora jsou rozumější.. Osobně proti Edwardovi nic nemám jenom prostě mě štvou jeho faninky(některé).. *7*
  • Re: Re: Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!

Díky *3*
  • Re: Re: Re: Nechápu

Moe řeč *14*
  • Re: Jednoduchý opis Taylora

Páni!
    tolik slov snad ani neznám *1*
  • maki94

Re: Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!

Předávání se uskuteční nějak na přelomu 8. a 9. srpna jejich času! Takže na hlasování máme ještě týden *3* .
  • Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

*nesnáším
  • Re: Re: Re: Jacob a více informací

Přesně! Jedna jsou to lidi a jednak mají své role! Taylor vypadá stejně jako Jackob ale Robert ve skutečnosti vypadá jinak. V sáze ho napudrovali na bílo aby vypadal jako upír, má čočky a kdo ví co ještě *9* A taylor je taky jenom člověk...neznají ho a urážejí ho....tohle nesníším *16* *8* *16* *10*
  • Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!

Já už mu tam dávám hlasy asi týden :D Díky tobě, protože jsi to tu nedávno psala *3* Jo a kdy přesně to předávání bude?!
  • Re: Re: Re: Jacob a více informací

Holky ve všem s vámi musím souhlasit *3* na facebooku jsme jako PetuLka Šmoulinka Macková a popřípadě mě najdete podle emailu 2mouchy@seznam.cz *4*
  • Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!

Bez váhání jdu poslat hlas :)
  • maki94

HLASUJTE PRO TAYLORA!

Připomínám:
    v srpnu se uskuteční předávání cen Teen Choice Awards 2010 a mezi nominovanými je samozřejmě i Taylor Lautner! Je nominován nejen v kategoriích jako Best Kiss (s Taylor Swift ve Valentine's Day), nejlepší herec, nevíc sexy herec atd., ale i v kategoriích jako Nejhezčí úsměv a Módní ikona červeného koberce! Takže jestli mu chcete pomoct vyhrát aspoň nějakou kategorii, hlasujte TADY→ http://www.teenchoiceawards.com
    PS: Musíte se zaregistrovat, ale to není nic složitýho!
    PPS: Projděte si opravdu všechny kategorie, ať něco nepřehlídnete. Hlasuje se každý den! Zároveň můžete hlasovat pro nominace New Moon a Eclipse! *4*
  • maki94

Re: Re: Jacob a více informací

Přesně tak... Některý Edwardice okolo jsou dokonce schopný tvrdit, že Robert/Edward má hezčí tělo, jak jsou zaslepený! *7* Dobře, chápu, že prostě nemusí mít rády Jacoba, ale že musí nadávat Taylorovi? Proč? Je to normální herec a vůbec nic o něm neví! Prostě mi přijde vrcholně omezený, když někdo spojuje postavu a herce dohromady! Jako až bude hrát Robert třeba masovýho vraha, co s tim budou dělat? *15* *1* Nechápu, jak někdo může přetejkat takovou nenávistí a hloupostí bez pádnejch argumentů... Uff, končim *1* !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit