Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Jacob a více informací

Hej přesně. I ty kámošky...všechny jen Edward Edward a Taylora uráží. Taky jsem ráda za každého člověka co se o něj zajímá *3*
  • maki94

Re: Jacob a více informací

Úplně stejně to mám já, taky jsem ráda za každýho člověka, kterýho zajímá Taylor a je aspoň trošičku Team Jacob;). Nemáš třeba Facebook?
  • Jacob a více informací

Jsem strašný blázínek do taylora.. nikdy mě snad nezaujal žádný herec natolik jako on. Prostě je jedinečný a přímo božský.. raději se nebudu rozepisovat.. myslím si, že vy to holky znáte *4* takže k věci... Pořád někde se snažím něco číst o Taylorovi a podobně, ale stejně si myslím, že mi toho hodně uniká. Zajímalo by mě, jaká je jeho rodina a další informace. Ráda pokecám třeba i na ICQ 434600333 budu ráda, když si budu moct s někým pokecat o Taylorovi a sdílet podobné názory ... moje kamarádky spíš TEAM EDWARD takže si s nimi zas tak popovídat nemohu, jestli chápete by mi vytrhali vlasy *1* ... klidně pište i semka *4*
  • Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

čteš mi přímo myšlenky *14* holky musím s vámi všemi souhlasit
  • bellatrix22

Re: Jednoduchý opis Taylora

Skvělá slovní zásoba... Lépe bych to nevyjádřila... *14*
  • Re: Re: Re: miluju

Možná že uvidíš..;-) Přesně, naděje umírá poslední. ,,Člověk se muže rozloučit se vším, ale ne s nadějí." *3*
  • maki94

Re: Re: miluju

Přesně, to bych taky chtěla *14* *3* . Ale je mi jasný, že ho asi naživo nikdy neuvidim... Ale naděje umírá poslední *4* .
  • Re: miluju

Tak to by chtěla každá jeho fanynka *3*
  • miluju

milju,miluju,miluju a zase miluju ho.. prostě užasněj :Dstrašně moc bych ho chtěla vidět naživo a poznat ho osobně!!! ááááá♥ PERFECT BOY ♥
  • domisek9

SEXY! ^^

Áááá! *14* Úplně nejvíc sexy chlap! <3 LOVE <3 Spapkala bych ho hnedka! *4* Ty očička, ta pusina, to tělooo! *14* VRRRR! <3 Mrdaaaat! <3 =D
  • your-darling

wow...píšeš tam něco dvakrát,nebo si vážně vymyslela tolik vlastností...?? *4* ..ty ho asi fakt žereš,co... *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

Každý má šanci...hlavní je být sám sebou *3*
  • s.tay.l.

Re: Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

tý jo takže myslíš že mám šanci? :D:D ne já ho snad ani nikdy neuvidim :( což ve mega škoda :(
    (sylvuš)
  • Re: Jednoduchý opis Taylora

Taylor je ten nejvííííííííííííííí
  • ashley0077

Dobrý No jednim slovem SUPER!! *14*

Máš pravdu...:) Podívej se na odkazy na ten 3. shora a na tom blogu najdi článek Taylor o ČR...tam říká v rozhovoru o naší zemi..no...podívej se sama ;-)

mne sa na ňom najviac páčia oči ako na všetkých ľudoch ... tie sú na celom tele nemenné ... človek môže ísť na operáciu a zmeniť sa aj na opačné pohlavie môže si prefarbiť vlasy , dať si trvalú nalepiť umelé nechty nakydať 6 kilo make upu ale oči sa nedajú zmeniť na dlhodobo ... aj ked si dáte šošovky , treba ich potom vybrať ...proste ... taylor môže stučnieť schudnúť a hlavne zostarnúť, splešatieť preoperovať sa ... ale oči má také isté po celý život ... ( viď Michaela Jacksona .... zmenil sa kompletne ale s očami nič nezmohol )
  • maki94

Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

Mně se na jeho obličeji nejvíc líbí rty, krásnej úsměv a úžasně hustý vlasy, tělo netřeba zmiňovat *1* *14* ! A v obličeji to přitom neni takovej ten typickej hezounek jako třeba Zac Efron a jemu podobní šampóni (už je nemůžu ani vidět). Tay určitě není dokonalej, má svoje chyby jako každej a to je mi sympatický *3* . A navíc, skvěle přistupuje k fanouškům! *4*
  • maki94

Wow, tak to smekám, tolik slov bych snad ani dohromady nedala! *1* *3*
  • Jednoduchý opis Taylora

Takže toto je: krásný, milý, inteligentny, tolerantny, vtipný, slušný, elegantný,neomylný, chytrý, uprímný, chápavý , všeobecne vzdelaný, verný, čulý, báječný, citlivý, dobrý, energický, fantastický, galantny, impulsivny, chrabrý, jemný, kludný, láskyplný, mazlivý, neodolatelný, spravodlivý, vkusný, ambiciózny, spolahlivý, mladý, nadejný, okatý, pravduhovoriaci, romantický, sudný, štedrý, talentovaný, uvedomelý, vsadepritomný, skusený, bezproblémový, ctižiádostivý, dôvedný, excelentný, fajnový, chvályhodný, jednička, laskavý, mierumilovný, moderný, nevypočitatelný, odvážný, pracovitý, rychlý, šarmantný, trpezlivý, umelecký, velkolepý, zručný, božský, bezchybný, čestný, dobrosrdečný, hudobne nadaný, jedinečný, jasnomyslný, kamaratský, komický, mocný, mrštný, mudrý, nadaný, novodobý, nezvyčajný, nesputaný, obdivuhodný, obetavý, ochotný, príma, priatelský, pekný, poriádný, roztomilý, spoločenský, statočný, svalnatý, super, šlachetný, schopný, temperamentní, úspešný, úžasný, vypočítavý, vodcovský typ, vševediací, veselý, zábavný, žiadaný, dokonalý, dochvilný, nenáročný, nebojácný, nejlepší, nevyzpytatelný, nápaditý, nežný, neuveritelný, odolný, ostražitý, ohladuplný, ojedinelý, obstojný, ochotný, pripravený, pohotový, presný, pozorný, pozoruhodný, prekrásný, pohodár, pozitivne naladený, sčítany, vnímavý, vzdelaný, výnimočný, vyzývavý, všestranný ***ČLOVEK***

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit