Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Hezkej, ale.....

Já bych si taky v určitých momentech(s Taylorkem) přála být Bella. Ale kdybych byla Bella, tak si rozhodně vyberu Jackoba- nejen proto, že má úžasné tělo *4* , ale i proto, že je to člověk a může jí dát normální život, a je moc hodný, a miluje ji tak, že by udělal cokoli, aby si vybrala jeho *14* A je nádherný *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

Jj...on má v sobě něco zvláštního a rozhodně není tuctový jak tady nedávno někdo psal *8* On je skvělý...já upe žeru ten jeho úsměv, je úplně sladký...a ty jeho oči....ááá *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

Souhlasím *9* Já jsem se rozhodla, že tam pojedu...jednou..:D Někdy....No ale víte co se říká: Když se chce, tak jde všechno nebo co není může být-> Nezoufejme, možná ho někdy uvidíme a nějaká ho možná i dostane *14* Bylo by to super. Nedávno o něm psali, že řekl, že by chodil i s fanynkou, že nikoho nevylučuje *14* Takže naději má každý *14* *3*
  • Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

to teda (zatim) je to upe nejkrásnější klučinQa kterýho jsem viděla možná že už ani hezčího nikdy neuvidim :D chjo štve mě že jsou krásní klucíí většinou v Americe :/ v L.A. apod. chci do Ameriky :D
  • Re: Re: Re: Re: Re: autogram

no jasně super nápad a jak řikáš sama bych tam nejradši jela doufám že přemluvim mamku a taťku bože já asi padnu když ho uvidim *15* *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Hezkej, ale.....

tjn ale přála jsem si bejt Bella :D sem na tom byla v kině a řekla jsem kámošce že bych chtěla bejt bella a vedle mě seděli takový dvě holky pak se na mě koukly a začaly se smát :D
  • maki94

Re: Re: Taylor je sexy!!

Přesně!!! *14* On má v sobě něco... takhle moc mě ještě žádnej herec, zpěvák atd. neokouzlil, je prostě R.A.J.C.O.V.N.Í! *1* *3* *14*
  • Re: Taylor je sexy!!

Ty jsi moje spřízněná duše... *3* Jeho dokonalost nemá slov *14* *14*
  • kwikisek

Taylor je sexy!!

on je boží já ho zbožnuju!!!!
    jestli ho taky zbožnujete tolik písněte na můj profil nějaky novinky nebo cokoliv o něm pls!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
    PS: on je nejvíc sexy kluk kteryho sem zatim viděla *14* *14* *14*
  • maki94

HLASUJTE PRO TAYLORA!

Ahojky holky,
    v srpnu se uskuteční předávání cen Teen Choice Awards 2010 a mezi nominovanými je samozřejmě i Taylor Lautner! *3* Je nominován nejen v kategoriích jako Best Kiss (s Taylor Swift ve Valentine's Day), nejlepší herec, nevíc sexy herec *14* atd., ale i v kategoriích jako Nejhezčí úsměv a Módní ikona červeného koberce! *4* Takže jestli mu chcete pomoct vyhrát aspoň nějakou kategorii, hlasujte TADY→ http://www.teenchoiceawards.com *3*
    PS: Musíte se zaregistrovat, ale to není nic složitýho!
    PPS: Projděte si opravdu všechny kategorie, ať něco nepřehlídnete *1*
  • Re: ♥

Souhlasím *14* On je dokonalost sama *3* *14*
  • Re: Re: Re: Re: autogram

tyvado tak hnedka bych tam byla *14* *14*
  • Re: Re: ...

jj on je luxusnííííí *14* *14* ja ho proste zboznujuuuu *14*
  • xxxkatuskaxxx

<3

chci jeho autogram :) on nejkrásnějšíí ♥:)
  • maki94

Re: Re: Re: Hezkej, ale.....

Tjn, já jsem hlavně zvědavá na to, jak to udělají s Renesmé *7* Že by počítačovym efektem nebo najdou 10 krásnejch holčiček, každou jinak starou a zároveň všechny sobě podobný? *1* *7* To asi těžko *1*
  • Re: Re: Re: autogram

Souhlasím.. Mohli by se u nás ukázat.. O muj bože to by bylo *1* *15* *14*
  • Re: Re: Hezkej, ale.....

Jojo s tim taky souhlasím *3* .. Náhodou jim to spolu docela i slušelo. Jsem zvědavá na Rozbřesk.. *1*
  • maki94

Re: Hezkej, ale.....

Bella si až do Zatmění nechce připustit, že to co k němu cítí, je vlastně víc než přátelsví (pak jí konečně dojde, že ho taky miluje, sice ne tolik jako Edwarda, ale pořád je to dost *3* ). A on vycejtil už dřív, že má aspoň malinkou šanci, tak to holt pořád zkoušel i přesto, že si to ona ještě nepřipouštěla. *1* Ale já ho chápu, dyť jí tolik miloval! *14* btw: Ta jejich líbačka v Zatmění byla NEJLEPŠÍ!!! *14*
  • sarda

Hezkej, ale.....

je dosti hezkej, akorat me se zhnusil tim, ze furt otravuje Bellu ve Stmivani a chce ji prebrat Edwardovi *1*
  • Nej

On naprosto nejdokonalejší...♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit