Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilka

ON JE UPENE K SEZRANI!!TY SVALY :P upenej krasavec!!ten komu se nelibi je asi trosku vice divnej...ja ho miluju !!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: :)

presne :DDD tiež bravu neverim je to hovadina ktora vyuziva to ze fanusici su v afekte a tak uveria seckemu ... ale aj tak si to kupim obcas :D proste fotky a tak :DDD ale podla mna klamu ... kedze je trochu mimo davat sa dokopy a potom sa 2 mesiace nevidiet :/
  • maki94

Re: Re: Re: Re: :)

Bravo strašně kecá, je na stejný úrovní co InTouch a další příšerný bulvární plátky... *5* Já si radši počkám na nějaký průkazný a momentální fotky přímo na netu, teď je všude jenom spousta fotek z natáčení jeho filmu. *4*
  • Re: Re: Re: :)

vraj randí s bývalkou Sarou Hicks ale ... to píše Bravo takže to nemusí byť pravda ... a neviem prečo by sa dávali dokopy tesne pred natáčaním jeho filmu ... mierne mimo
  • beautifullollipop

Re: Re: Re: Re: ♥Taylor♥

;o)
  • beautifullollipop

autogram

holky já si myslím že má spoustu jiné práce..na autogramy pro celej svět asi mít čas nebude..=oD
  • xxxkatuskaxxx

Re: Re: autogram

hele že kdyby ti na tu otázku odpověděl že bys si ji přeposlala do zprááv??!! kuju :):-* a ještě kde bydlíí :)kuju moc
  • xxxkatuskaxxx

Re: autogram

hele že kdyby ti na tu otázku odpověděl že bys si ji přeposlala do zprááv??!! kuju :):-*
  • maki94

Re: Re: :)

S Taylor Swift už určitě ne, ta teďka randí s nějakým jiným týpkem. V podstatě se ani nepotvrdilo, že spolu kdy byli, na všech fotkách vypadaj jako dobří kamarádi a ne jako milenci (i když na Kristen s Robem to taky neni poznat *1* ). Podle mě je momentálně nezadanej a plně se věnuje natáčení filmů *3* .
  • maki94

Re: Re: autogram

Mohly bysme to udělat nějak hromadně, asi by to bylo lepší *1* ! Nejradši bych ale teď sepsala petici za přijetí Twilight castu do Prahy, na premiéru první nebo druhé části Rozbřesku! Byli v Berlíně, proč tentokrát nepřijet do tak krásnýho města jako je Praha? *3*
  • Re: autogram

to já bych jeho autogram taky chtěla tkaže pokud tady někdo takovej je tak se hned ozvěte :D *14* i když teda pokud odpovídá a dává autogram každý kdo mu napíše.. chudák ten musí bejt upsanej :) *1* a jinak nevíte kde bydlí? :D
  • autogram

Lidi není tady někdo kdo mu psal o autogram a on odpověděl?? Jestli jo, na kterou jste mu to prosím psali adresu??
  • Re: :)

Já myslím, že s Taylor Swift. Alespoň s ní chodil naposledy.
  • Re: Re: Re: ...

Přesně! Sluší mu to vždy a všude *3* *14* *14*
  • Re: Re: ...

a ete oupe nejwaasnejsii a slusii mu to snad v kazdyy sceene a na kazdyy fotce!!! *14* *14*
  • Re: ...

on???luxus...OriGinaL___sQelej a twilight akoraat zkraasluje!!!kdo ho nesnaasiii je peknej b-l-b!!!ploste laaska velkaa k nemu *14* *14* *4* *14*
  • Re: Re: Re: ♥Taylor♥

To já taky *4*
  • beautifullollipop

Re: Re: ♥Taylor♥

to jsem ráda..=O)♥
  • xxxkatuskaxxx

:)

Ahoj lidičky newííte někdo s kym těd chodí Taylor?? díky :) *4*
  • Re: ♥Taylor♥

Mluvíš mi z duše..:) Konečně někdo :D *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit