Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika.

Re: Re: new moon

Já jsem četla všechny díly. Prostě bejt Bellou, bych si vybrala Jacoba...jako Edwarda mám taky ráda, ale Jacob je takovej víc...lidskej
  • Je super

Je super. Znám ho z filmů dost dlouho, ještě dříve než hrál ve Stmívání a jeho role byli vždycky bezva *4*
  • Re: NeJKáS$NěJší<♥

OoO♥♥♥♥♥♥PRaVDáá..)) *14* *14*BoOoOží..)) Team JacOb-..)) JednoZnačně §§§)))) *14* *14* *14* On je NejKrás$Nější♥♥♥s Kratšíma Vlas$kama je Upe KráásNej, myslím v tom filmu ve skutečnostimmá taky ty NeoDolatelný kráS$ný krátky *1* VlásKy..§§ *14* )))(( On je...........Nemám sLooV.. Jinak.. Jak se tady všicHni máte??---<<<◘8◘◘◘◘◘
  • NeJKáS$NěJší<♥

*14* OoO><< KwáS$Nej je<<< Upe NeoDolaTelNej.. ××i LoVe yOu TayLor××-- *14* *14* *14* *14*
  • Re: Zatmění, str. 400-403

Osobně se nejvíc těším na scénku ve stanu v horách *1* doufám, že tam bude *1*
  • Re: Re: Taylor

nooo ja byt bellou a brat to z jej pohladu a keby jej jacob povedal ze nestarne tak sa vyhovorim na to ze by som ako ona chcela aj s jednym aj s druhym byt vecne a kedze nemam take stastie na geny ako on nat jedina moznost je uz len byt upir ...tak ale TAYLOR 4EVER aj tak *14*
  • Re: zpěv

zle si to skpirovala ale ak to je you belong with me jacob black remix tak staci natukat do googla you belong with me jacob black remix mp3 a najde ti to na jedne z tzch prvym sranok tam
    http://www.aimini.net/view/?fid=H lIlrqGwUsYWNMfCMF3L tam to je len sa musis najprv regnut
  • eva.h

Re: Re: Edward :*

JJ...Taylor je hezký, ale každému se líbí něco jiného¨, že...:) oba jsou hezcí, ale každý jiný :)
  • maki94

Zatmění, str. 400-403

Ahojky, na jakou scénu s Jacobem se njevíc těšíte v Zatmění? =)

Abych nespoilerovala- jsem nehorázně zvědavá na scénu, která se odehrává v knížce na stranách cca. 400 až 403 *3* , ti co četli ságu budou vědět *1* . A taky na stan, kde budou všichni tři! *1*
  • pajujuska

Re: Taylor

tak pochotopte že každej má jinej vkus me se treba libi taylor ale chapu holky kterejm se robert
  • Re: Taylor

Přesně taky se divím lidem co se jim líbí Pattison....mno nebudu to tadyk všecko vypisovat..sejně bych všecičko opsala..takže prostě jenom chci napsat že s tebou souhlasííím...ve všeem....teda krom toho že jsem se u jedničky nudila..:D.. *1* *14* *14* *14* *14*
  • zpěv

ahoj ... cjci se zeptat jestli tuhle písničku fakt zpívá taylor

http://www.youtube.com/watch?v= KpaXHX7Nd4c&feature=fvw

já totiž nevím... tak mě řeknite děkuju... papa *3*
  • angel.and.connor

Taylor

No holky on je prostě skvělej ...řeknu vám že totálně šíleně nesnášim Pattinsona...nic proti těm co ho maj rádi nikomu to necpu..no ale když sem viděla stmivani tak sem se u toho totalne nudila ale už od začatku se mi strasne libil Jacob...a Tylor se mi líbil už předtim.no a když sem slyšela o tom že novej mesic bude z pohledu Jacoba...musela sem to okamžitě vidět..a řeknu vám že tam byl uplně nadhernej a super no....ale konec byl fakt smutnej...ja bejt Bella nebudu se rozmejšlet ani 5 sekund...já už mám vybráno..a jinak on je faktiš super,nádhernej,milej a děsně roztomilej a sladkej...žeru *14* *14* *14*
  • angel.and.connor

Re: Re: Re: ano nebo ne?

Naprosto totalně souhlasim!! *14* Nikdy nevíme *3*
  • Re: Grr!

taky jsem všechny četla:)fakt supr..a tay upo božskej
  • Re: Re: Gay

hm..tak s ní nechodí jako gay taky není ae s taylor nechdí vím to na 100%ptž v časáku psali že držej palce at jim to vijde a já mu psala dopis o autogram a zrovna jsem se ho na tohle ptala řekl že zatim ne
  • Re: jela

ty se táák máš..teda estli nekecáš...závist
  • zuza-nyje

Naprosto BOBMA !!!

Určitě jste to už někteří viděli, ale rozhodně doporučuju se kouknout na tohle http://www.youtube.com/watch?v=0ESeW5zawc8&feature=related Tay tam pak dál hraje blonďatýho teplouše, musím uznat jde mu to skvěle, a je to naprosto BOMBOVÝ !!!! *1* Fakt Mrkněte, stojí to za to *1*
  • xcornelia14

Re: Edward :*

Já mám přesný opak ve jménech;)
  • eva.h

Re: Re: Edward :*

jj...ale i tak..mám spolužáka, který je mu podobný *14* ale je hrozný, jak se chová atd..., ale jak se chová Rob..ok, možná jsem trochu uchvácená Edwardem, ale i tak :**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit