Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maeve

Re: Edward :*

Souhlasím s tebou. Rob má charisma, Taylor je slaďoušek a navíc Robovi mluví k dobru taky to, že je angličan. *15* *15*
  • eva.h

Edward :*

Neříkám ře Taylor není hezký, ale více se mi líbí Rob :* . Moc nemusím takové slaďouše, a Robert je ideální *14* *14*
  • narzis

Re: Congratulations!

pridavam se :)
  • jela

jestli si doopravdy byla v americe a mas ty fotky atd jak rikas tak dej ty fotky sem na odobnoti ne??
  • Re: jela

coze????tak jestli je to pravda tak dej ty fotky sem na osobnoti ne??
  • xcornelia14

Re: Re: ano nebo ne?

Přesně:D Vždy hezký, milý a takový kluci jsou gayové.. což me sere:D Ale já doufám když chodil se Serenou(já vím Selena ale já ji nesnáším) a se Swiftkou že je okey:D *14* *15*
  • korytko

Re: Re: Re: Re: divnej

indián je asi ze čtvrtiny nebo tak nějak... kdyby nebyl indián tak by nemohl hrát ve Stmívání *4* *3*
  • korytko

Re: ano nebo ne?

no rozhodně je na to perfektní dost... krásnej, sympatickej, milej a perfektní... už bych se ani nedivila kdyby byl na kluky:D *1*
  • xcornelia14

Congratulations!

Gratuluju Taylorovi k vítezství v People Choice Awards 2010! Zaloužíš si to zlato! *1* *14* *3*
  • xniky

Re: Re: new moon

já už jsem dočetla všechny čtyři díly,a zaručuju ti že tě určitě Bella překvapí:)
  • Re: new moon

Čauky, opravdu jsi to vystihl. Zrovna včera jsem dočetla Nový měsíc a Jake mi bylo hrozně líto. Je to takové hřejivé sluníčko. No jdu na třetí díl, tak snad mě Bella překvapí.... *3*
  • Re: Re: Re: jela

to se máš aspon nekdo a přeji ti to ale co už no *3*
  • narzis

Re: jela

jee ty se mas:) rodice te vzali tam na dovolenou nebo cim to ze mas takovy obrovsky stesti?:)
  • narzis

Re: Re: Re: Re: no

haha vis jak jsem byla stastbna ze vidim vlastne poprve v zivote nekoho kdo neni vubec dosazitelnej?:D
  • narzis

Re: Re: Re: divnej

on ale neni indian ,snad ne :D:D haha a ma xP kazda hvezda si to musi vybelit to je zaklad showbiznysu :P
  • xcornelia14

Re: Re: jela

Hezky voní... to zní divně:D
    Máš fotky? Nebo tak?.. abysme si nemysleli že kecáš.
  • Re: jela

Víšvto jistě nebo si z nás děláš jen srandu???
  • Re: Re: Re: no

ber to z lepsej stranky aspon ti pri nom z huby netiekli sliny a nedostala si infarkt :D

a toto len potvrdzuje ,že aj TAYLOR LAUTNER sa da vyretusovat ( a to je uz co povedat)
  • jela

jela jsem o tomto volnu do ameriky...mam fotky s taylorem, robem, kristen a nikki redd. Potom mam Jejich podpisy. Jsou ale naprosto hustý a Tay hrozně hezky voní, a dal mi pusu na tvář.! J e naprosto hustej
  • barka.3

Re: Re: divnej

nema je vyběleny:D indiani to takhle maj:D zavidim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit