-
Re: narozené
Podlě mě 11.12.1992 *5* Určitě *3* -
narozené
Čuss...hej kolikátýho se Taylor narodil páč někdy píšou 11.2 a někde zese 12.2 tak kdy už bych to ráda chtěla vědět???pls napište semka?? *7* *7* *7* *7* -
BoOožíí
*14* tenhle smajl svědčí za vše *14* *14* Taylor je vážně pěknej:)) ae Hlavně HRooZně moc sympatickej.:))) *14* KwasáVVwwÉÉCcC***%% *14* *14* *14* MHSMR.!!! *14* *14* *14* -
Re: Gay
To víš že ne... bulvár na něj nemá co vyhrabat tak si vymejšlej všechn možný.. :/ -
Team Jacob
Holky pomůžete mě ... nevím kde sehnat ty věco..Team Jacob na netu sem našla ttričko krásný s nápisem "Team Jacob" ale je až z ameriky?!!!nevíte ??prosím napište -
Gay
Ahoj holky myslíte si že je Taylor Gay?? jak psali ??? Určo nnei žene? *7* -
Achojik
vooon je upleee super chudacek ve st,ivani si zazil ach jo no je krasnej :-***** *14* *14* *14* -
Re: Taylor
jéžiš vy jste dyliny -
Re: Taylor
Přesně tak !! TEAM JACOB !!! já teda byla team Jacob i před new moonem ale spousta kámošek po new moonu přešlo na do teamu jacob !! Kromě jedný co přešla do teamu edward což nechápu !! Roberta mám v celku ráda to je takovej pohodovej chlapík ale Edwarda nenávidím !! Hajz jeden !! Jacob je prostě nej !! A totálně mě deptaj lidi v kině co ve scénách s Jacobem furt jen říkaj "Fůůůj" a podobně !! Jo já jim to opláela že jsem pěkně poímlouvala Edwarda kdykoli se objevil !!! Ale i tak mě ty lidi deptaj !! TEAM JACOB 4EVER !!! -
Re: Grr!
Souhlasím.. knihy jsou podlě me i vetsinou vždy lepší. Je tam víc věcí než do filmu.. protože tam se to nevejde. -
Re: ....
¨taky taky TEAM JACOB protože jsi myslím že Robert je taky chlap ktery ani neví co je to sprcha *1* *1* *1* TAYLOR JE NEJ NEJ SEXY KLUK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Grr!
Taky bych to nějak tak viděla...ale JE jasný že knížka je pleší protože do toho filmu tam nedali poměrně dost z té knížky!!Což mě mrzí ale co s tím naděláme!!TAky nechámu NEkterý holky co viděli jen film a nečetli knížku tak dělaj machry že ten film je BEst!!ale kdyby četli knížku tak by jim vadilo že toho tam v tom filmu spousta neni...ale já jsem ráda že to natočili a líbí se mi to i tak!!! *7* *14* *14* *14* -
Grr!
Víte kdo mě deptá oupa nejvíc??? Taký ty rádobyfanynkyx twilight co si o sobě myslí bůhví co, že nikdo nezná twilight ságu jako ony... A přitom knihu neměly v ruce, jenom viděly film... Mam ráda Tayejako herce, tu jeho povahu atd... Ae radši mám Jacoba... Mě osobně připadaj ty filmy jaxi o ničem, knížky jsou nesrovnatelně lepčí... -
Re: taylor
Jo je dobrej =) teda je skvělej =)
Já vždycky měla ráda Jacoba ... v době twilight éry, kdy většina twilight holek žrala Edwarda, tak já měla ráda Jakea =)
On je fakt pohodovej kluk =)
btw kde jsi sehnala to DVD ? -
taylor
taylor je naprosto užsnej dvd new moon mám doma a dívám se na něj dokola jen abych viděla jacoba. je mnohem lepší než rob. Bylo mi líto když sem se dočetla v bravu že rob přebral taylorovi kristen. Rob se mi ani trochu nelíbí jacob je skvělej a postavou tak sexy že je holkám na omdlení. I LOVE YOU TAYLOR. hrozně bych tě chtěla někdy mít za kluka i když to není možný. strašně moc tě miluuju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
....
On je naprosto úžasnýýýýýýýý!!!Včera jsem poprve viděla new mooon a je úplně super.patřím rozhodně to TEAM JACOB. *14* *14* *14* *14* *14* -
Taylor
Kdyz proste vidis new moon naprosto jsi Team Jacob!*slintám* -
Re: Re: teda...kundalek!
Nemá někdo adresu abych si napsala o autogram. A myslím že Tayor je zajímavější než Robert.Sorry Robert -
Re: Re: Re: Re: Re: teda...kundalek!
Jak tak koukam konecne nekdo otevrel oci..jako jo dobry nekdy mozna Edward byl hezkej(ale me to tak neprislo)..,ale proste Jacob?..Jacob dela New Moon proste New Moonem!..:)..jestli me roste chapete..nejdriv ze zacatku jsme si rikala jeeezisis ale tak aspon se pobavim protze ja jsem se fakt smala..a pak prisel Jacob bez tricka na tom obrovskym platne a ja ztuhla!..fakt me to sokovala protze je to nekdo jinyho nez trebatakhl ve videu!..no proste ja to rikala Jacob je nejvic SEXY at si rika kdo chce co chce!..:) -
Re: Re: Re: Re: teda...kundalek!
Mi se líbí jak jeho tělo, tak jeho oči u úsměv....je fakt dokonalý a charizmatický...;-)...a na tu tvou otázku, vážně by to tak vypadalo...a nádherně by se na sněhu vyjímal s tím jeho neodolatelným úsměvem... *14*