Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barka.3

Re: Jacob

Co je to za kec?? Nevymění, je na to ideální... to je můj názor....
  • nik011

nice

je docela hezkej
  • Re: Co je to za film?

ja teda newím ale je to jenom videoklip k písničce kterou ta holka zpívá žádný film to není nebo seriál *3*
  • Co je to za film?

Lidi mužu se zptat??Co je to za film jak byva v nekterych taylorovych videich,má tam cerveny triko a je tam s nejakou holkou a libaji se tam u nejake telefonni budky nebo co je to..?Nevim co je to za Film nebo serial dyštak se ozvete dik moc
  • ane.tt

...

trochu opožděně,ale přece no,tak všechno nej *14* jsem nějak zapomněla *1*
  • Hezu

Hezunkej *14*
  • luczyi

Gratulacéé xD

No tak se přídám k ostatním :) Happy Bithday *14*
  • peggy20

všechno nej!

jujky všeeechno nejlepčí k tvojim narozkám júúú jsi už 17 ha to je duper tak at mas hodne uspechů a hodně vanoušku jako já *14* *14* *14*
  • Happy Birthday!!!

Happy Birthday!!! *5* *3* *1* *14*
  • Blahopřání

Taky přeji moc moc štěstí, úspěchů atd ...
    :-)
  • narozky

Dneska má narozky takže přeju vše nej a hodně úspěchů...
  • ane.tt

...

no musim říct,že jak je ostříhanej,tak je z něj fakt krásnej kluk *14*lekla jsem se když se tam jako Jacob objevil,ale tak ve dvojce je bude mít ostříhaný,teda co jsem podle fotek viděla... *1*
  • hmmm

Hele já jsem si celou dobu myslela,že na Jacoba se nehodí...fakticky když jsem ho viděla v jedničce,tak sem se zhrozila,co to vybrali...pak jsem se koukla na pár jeho fotek,ale zrovna na ty,kde byl ještě mladej a to už jsem doufala,že ho vyměněj,protože na nich byl jak děcko...a teď koukám na jeho novější fotky a nestačím se divit...on je totiž vážně pěknej *1*
    A má skutečně ten krásnej úsměv,o kterym se píše v knížce.Obzvlášť na skupinovejch fotkách třeba s edwardem nebi bellou mi Jacoba už vážně připomíná...takže beru zpátky svůj původní názor,teď si myslím,že by vážně MOHL být dobrej Jacob,alespoň podle vzhledu...uvidíme jaký budou jeho herecký schopnosti...
    *3*
  • luczyi

Taylor

Tky si myslím, že je úžasnej *14* Je fakt, že ty dlouhý vlasy sou hrozný, ale s krátkýma... wawawáá *1*
  • :-*

co melete dit je upe kásný a hodí se tam no s těmi dlouhými vlasy mu to moc nesluší víc mu to sluší s krátkýma a navíc v new moon si je ostříhá tak bude pěkný *14* a proč by ho jako měnit kdyosi napsal že taylor ve dvojce hrát nebude sů to keci bude tam hrát je upe božíííí *14* *14* *14*
  • pajuska87

Re: Steven Strait

Jojo.Stevena bych tam dala taky, ale uvidíme jak to Taylor zvládne *4*
  • Steven Strait

aj ked je odomna mladsi podla mna je hrozne zlaty a do stmievania sa hodi ale v druhej polovici novy mesiac ked uz vie cim naozaj je by som dala herca Steven Strait *14*
  • Jacob

Měla jsem averzi vůči Jacobovi...ale musím nechat je to kunda!!! *14*
  • beast

ghhcvb

s dlouhejma vlasam vipada jako kdyby jeho predci byli indiani
  • Jacob

jj suhlasim, taky si myslim ze sa na Jacoba moc nehodi, ale ti co vravite ze je na Jacoba dokonaly, porozmyslajte troska, ved v New moon ho bude hrat niekto iny, preco by ho vymenili keby bol taky dokonaly ako vravite vy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit