-
Re: Re: Re: Jacob a Reneesmee??
jo otiskne se do renesme....uz jsem to cetla.. -
Re: Re: Re: Re: Re: reeneesmeee
Ne neleze, vlastně máš docela postřeh, protože ona to bude jejich dcera :-) v Rozbřesku se to všechno dočteš...ale dopadne to suprově *3* -
Re: Re: Jacob a Reneesmee??
on se otiskne do Renesmee vice informacije v knize Rozbřesk ktera vysla 25.3.2009 takze uz je volne v prodeji *3* *3* *3* -
muck
veryy nice boyy* -
Re: Jacob a Reneesmee??
sakra kdo to je???? mam precteny stmivani, novej mesic, zatmeni, a u rozbresku 1. kapitolu a docetla jsem se o ni v rozbresku v rejstriku upiru, kde byla zapsana mezi cullenovymi, tak kdo to sakra je? -
Jacob a Reneesmee??
Jako on se otiskne do malí upírky jo... pěkný no... -
Víte co jsem já ze team??
Mě už to fakt štve, já je mám ráda oba takže bych to vyřešila lehce. Měla si vybrat Mika Newtona *4* *4* *4* *4* *15* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: reeneesmeee
Nebude to snad dcera Belly a Edwarda, ze ne?....uz mi to leze asi na mozek, ze me napadlo todle :-D -
Re: Re: Re: reeneesmeee
jj...kdyz jsem cetla vcera rejstrik upiru, tak byla na seznamu Cullenovych! Ona bude nova Cullenova? nebo kdo to je? *7* -
Re: Re: jakob v new moon
par jsem jich videla....Sam tedy nic moc, ale to se dalo cekat....Ale Embry? to je peknej indianek:-) -
Re: Re: reeneesmeee
kdo je reeneesmeee? V zadne knize jsem se o ni/nem nedocetla....(mimo rozbresku-zacnu cist dnes:-)) -
Re: Re: Re: Re: Jacob je boreček
Kdy davaji New moon, a ne kdy vychazi rozbresk :-) -
Jak to s Jakem dopadne?
Když jsem nedávno dočetla Zatmění, bylo mi Jacoba strašně líto...Šlo to, než jsem začla číst epilog psaný z pohledu Jacoba. Poslední věta mě naprosto dorazila..."Přídal jsem a nechal Jacoba Blacka zmizet za sebou."
Tohle si přeci Jake nezaslouží! Ale také mám pochopení pro Bellu. Miluje Edwarda, ale také miluje Jacoba... I přes to, že by jí bylo s Jakem lépe, si vybrala Edwarda. Řekla jsem si, že takhle to přeci nemůže skončit! Musí být nějaký kompromis...
Včera už konečne vyšel Rozbřesk, tak jsem si ho šla dnes koupit. Podle toho, co jsem četla vzadu na knížce, myslím, že Rozbřesk bude jěšte lepší než bylo Zatmění...a to že Zatmění bylo zatim nejlepší z celý Twilight ságy.
Já tedy rozhodně patřím do Jakova týmu...(ikdyž Edward je taky někdy k sežrání...:-) ale Jacob bude vždy pro Bellu ten lepší-dokud se do někoho neotiskne¨) -
Re: reeneesmeee
Co je to za otázku??? To by museli vybrat nějaký mimčo a jak by poznali jestli pak bude takový krásňoučký jako Reneesme a bude mít kudrnatý vlasy??? To přece nejde. *7* *7* -
reeneesmeee
nevíte kdo jí bude hrát?? Pleas pošlete odpověď do vzkazu. kuju *5* -
NEJVÍC
*14* *14* WOE TO JEHO TELOO Z TOHO SE DYCKY MINIM UDELAT *14* *14* FAKT BOZSKEJ,NADHERNEJ PROSTE BEST OF *14* *14* -
Re: Re: Re: Jacob je boreček
25.3. což je za 3 dny *3* *14* -
Re: Re: Jacob je boreček
moc prosím nevite kdy davaji ten druhy dil?jsem v tom nova a nemam zadne informace.Poslete mi to prosim na mejla 10li@seznam.cz moc prosim *9* -
Re: Re: ...
Rozbřesk výjde 25.3. takže za 5 dní -
Re: jakob v new moon
No ale už si je viděla ??? Ty co mají hrát Samovu smečku ??? Ještě to teda není oficiální ale Sam(herec co ho bude hrát-možná) je podle mě dost hroznej ale Paul je krásnej *14*