-
Re: Blbost
WTF?? co to mé být?? -
Blbost
Kdo si mě plete se Stevenem Straitem avkládá na moje stránky jeho obrázky tak ať mi zavolá. Děkuji Taylor
PS: Smažte jeho obrázky z mojí stránky! -
Re: Mensi napad
Jak dlouhy by to melo byt? a asi taky v anglictine co? a tu pisnicku bych jeste domyslela...to bych dala potom anketu, jakou pisnicku chtej lidi vybrat :-) -
Mensi napad
Ahooj lidi..tak me napadlo s ''kamoskama,, jsme mely napad jak nalakat fanousky ke Stmívání (k hercum) a tak nas napadlo udelat enco jako reklamu!..dalo by se to pak na youtobe!..jednalo by se o to ze by kazdej kdo chce udelal svoje video kde by neco rikal treba neco o filmu konkretne treba o Smívání a nebo o Robovy neo Kristen pste cokoliv co se tyka Stmívání pak by se vsechny ty videa daly dohromady a mazi to dali nejaky fotky a v pozadi by hrala pisnicka Roberta Pattinsona tak pisce jestli mate jeste naky napady!..diky -
Re: No táááák!
já se taky těším... haha -
No táááák!
Tady to tedy žije...taky se nemuzete dockat, az po premiere New moon bude mít Tay o tisíc fanousku vic? to bude urcite rekordni narust ;-) *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé
No už to bude trvat jen chvíli jen se do ní otisnkne jak bela rozlije ten hrneček tak už to půjde rychle *1* *9* *14* A tjn Jacob si z Rose dělá furt srandu *1* -
Re: On Je SEXY
To je slabé slovo, na něj slovo neexistuje!!!!! *14* *14* *14* *14* !!
on je nejhezčí muž planety :D *1* *1* -
Kniha Druhá - Jacob
No néé!!! Prave jsem docetla v Rozbresku knihu druhou - Jacob! Hej tak hustej koneec...ale bude to divny, zase si zvykat cist Bellu a ne Jaka...uz jsem si naj vzykla :-( -
Re: Re: Re: Re: Renesmé
jinak jsem taky zrala ten jeji pribeh ze zetmeni...tesim se, az to zfilmujou ;-)
oupe jsem si to predstavovala....ale ted v rozbresku nemuzu porad z toho, jak si Jake dela p*del z rosalii x) *15* -
Re: Re: Re: Re: Renesmé
no to mi povidej....a jeste kdyz s nim chtela zustat...btw...poprve jsem se docetla do renne-esme :-)...za jak dlouho se do ni otiskne? jsem u toho, jak sli carlslei,esme,emmet,jasper a alice na lov...za jak dlouho se jacob otoskne do rennesme? rekni mi jen to na co se ptam, zbytek si necham za prekvapko ;-) *8* -
Re: Víte co jsem já ze team??
*1* *1* *1* No to by nikdo nečeklal -
Re: Re: Re: Renesmé
Rosalii taky nemám moc ráda ale v Zatmění se mi hrozně líbí ten její příběh.....A já právě že čekala že on bude s tou Leah a ne že se otiskne do Reneesme -
Re: Re: Renesmé
nech se prekvapit ;-)
Hey vcere jsem cetla rozbresk (Jacob - kniha druha) a to jak ho Ed pozadal aby domluvil Belle at se s nim... chudak Jake...jsem zvedava, jak bude jacob koukat na bellu, kdyz se otiskne do jeji dcerky...nebude bella takova jeho mamka? :-D...prave jsem docetla tu kapitolku jak bella pije krev brckem...nedivim se jakovi, ze mu je spatne :-D...a rosalii je pekna svi*e! doufam, ze se v prubehu knizky da do kupy :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a Reneesmee??
ale Renesme je jen polovicni upirka.... -
Re: Renesmé
otiskl??ted prave ctu zatmeni ...lidi co to znamena plsky -
Renesmé
Strašně mě rozdrtilo když se zrovna Jacob otiskl do Renesmé..Tak nějak jsem to čekala ale i tak mi to přišlo takový zvláštní...Jinak rozbřesk je stejně Krásnej -
Re: Re: Jacob a Reneesmee??
ahojky hele Reneesme je dcera Edwarda a Belly.ja sem sice ještě nezačla číst Rozbřesk ale všude to píšou.Ja si tu knihu musim prostě koupit stejně nemyslimna nic jinyho *14* *14* -
Umí Tay zpívat?
To snad ne?! Brouzdala jsem na youtube.com neco o Taylorovi a nasla tam s nim a jeste s Victorii a Luarentem interwium... a spolecne tam zpivaji pisen on Miley Cyrus See You Again XD...no posudte sami : http://www.youtube.com/watch?v=Tbv7 X3XHru0 a pak jeste tady...piste komentariky :-) http://www.youtube.com/watch?v=f7U6 tg_EO_w&NR=1 -
Re: Re: Re: Re: Jacob a Reneesmee??
HEy hned jdu cist....mam zatim asi jen 5 kapitol z Rozbresku...ale jdu hned cist!!!tak to je hodne divky, ze se otiskne do upirky!! hey ten Rozbresk bude urco strasne zamotanej....tak cus...jdu cist :-) ;-)