-
Re: drby?
nedali se dohromady ae zajiskřilo to mezi nim a selenou gomez... *3* -
Re: muj taylor
v realu do nej 100% neni zabouchlá dyt je o nekolik let starsi nez on:D a ma pritele a sou spolu uz dlouho:D a ve filmu?? mno jak se to vezme dyt ho ve ctyrce malem zabije:D kdyz se otiskne do ty reneesme... -
Ve filmu jo, ale v realu fakt neni...;) -
??
Týýýjp, takovej nárůst fanouškůů!!! Jsem zvědavá, jaký to tu bude po premiéřě Nového měsíce... *7* -
no..dobre
no vidite jak se to tady rozjelo..fakt jo *7* no..dobre to y vipada fakt blbe ale to neres tech chyb jeste bude *15* -
Re: FOTKY!!
tak si je stahni nee -
tyvole diskuze s tvrdym y -
Re: (x
Ano, koukala jsem se na to!Je tam opravdu moc hezkej!Proc se ptas?Uvítám kdyz mi odepises na e-mail!Děkuji!
Erika *3* ! -
muj taylor
ja teda doufam ze jsou to jen drby o tom ze kristen je zabouchla do Taylora *8* co vi,napiste,tahle dyzkuze se musi ozivit *3* -
jsem chodi faninky
tak jo kdyz se vam ten krasavec neliby tak jsem nelezte a nepomlouvejte *10* jinak taylor je ten nej na svete *14* -
Určo ne
Taylor a Kristen to není moc libozvučný -
Re: Výzva
JÁ,JÁ,JÁ JÁ SE HLÁSÍM PRO TVOU VÝZVU!Já do toho stopro jdu. -
drby?
kdo mi poví víc? hele prý to taylor dal dohromady s Kristen. že ne?! *9* -
ouu
Uplná krása nejvíc krásnej herec upé nejvíc žerůů..borec *14* *14* In love *14* -
Re: Re: Fake nejsem
Je sice fakt, ze si sou se Stevnem hodne podobni, ale tay je proste tay!!!a vtech trailerech me to taky stve! -
Re: FOTKY!!
tak si vyber na netu, ktere se ti libi a vytiskni si je ju? *3* -
FOTKY!!
ahojky lidičky máte někdo fotky od taylora lautnera nebo kellana lutze? jestli jo tak pisněte mi kdyžtak vzkazík (maj_ki) a můžeme se domluvit tam kujíí *4* a ahojík zatím -
Re: Mignight Sun
ano i ne, Ano na netu a ne, protože není celé. je to jen 12 kapitol, ale čte se to samo. jen tě pak štve, že to Stephenie zatím nedopsala. *9* -
Re: Re: Re: Re: Mensi napad
Tak jestli se to na youtubko dá tak budeme moct jenom doufat mno... -
Re: Re: Re: Re: Renesmé
Já osobně nemůžu Jacoba vystát (ale Taylor mi teĎ příjde sympatický)..je to kvůli tomu,že se JAcob otiskne do jejich dcerky.
To mi přijde divný,když miloval Bellu a pak se otiskne do Renesmee...nechápu.
Prostě by měla Stephenie Meyer napsat další díl,kde by se zjistilo,že se do ní neotiskl a ona bude s nějakým upírem xDD
Strašně bych si přála,aby napsala další díly (z pohledu Belly),prostě pokračovala a Twilight ságu psala až do nějakýho 8.dílu :))