-
Je good
Je good a ve Stívání mu to sluší ale já mám radši Edwarda. *4* -
...
je fakt skvělej,ale mě by spíš zajímalo,jestli to ted táhne se Selenou Gomez...nevíte to někdo? -
DoMíK
Je PlOste k PoMiLOváNi!!
*1* -
DoMíK
Je NjekransNejSi NasVete Ako PlOste Nejky claPec Vazne Ho Zeru!!!!Njevice MiLuJU<3 *14* *14* *1* -
NEJ NEJ A NEJ
TAYLOR JE FAKT VAZNE UZASNEJ SLADOUS,A JE NEJ NEJ NA SVETE *3* *4* *14* *5* *1* *15* -
Re: Je lepší
Me se libi oba dve uplne mega!:)..
Takze ja jsem Team Jaro!:)..Protoze fakt byhc se neumela rozhodnout!..
Ale ve Twilight knihach jako nwm Edward Bellu miluje a nedava to tak najevo a Jacob ji tam taky strasne miluje jenomze dava to najevo a to potm vzdycky rozhodi Edwarda Takze pak je ten spatnej Jacob nwm no!..Je to tezky se rozhodnout!:(.. -
Team
no já jsem spíš TEAM EDWARD... neni to tim že by Tay nebyl rozkošný a nevim co ještě.. on je dokonalej.. ale přece jenom pokud jste četli TWILIHT SAGU tak Edward Bellu uplně mooooc miluje.. Jacob jí má taky hodně rád ale ne tak aby se do ní tak zamiloval.. a navíc stejne se Otiskne do Renesmee... tak spíš TEAM EDWARD.. *14* *14* -
Je lepší
Podle mě je Tay hezčí než Rob a to o dost a je fakt talentovanej... -
kniha
prosíííím rychle hlasujte pro stmívání nebo rozbřesk v knize mého srdce MUSÍME POSTOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!! KDYŽ UŽ JSME SE DO STALI DO PRVNÍ STOVKY TAK MUSÍME I DO DVANÁCKY ZATÍM NÁM TO DOCELA NANDÁVAJ TAK PŘILOŽTE RUKU K dílu a hlasujte !!!!!!!!!! na www.knihasrdce.cz a nezapomente i svuj hlas potvrdit na emailu !!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* -
Re: kdo to je?
to je Cam Gigandet (ve Stmívání hrál upíra Jamese) *3* -
kdo to je?
ehm.. mám dotaz jak jsou na tý fotce jak jich tam je pět.. je ta Taylor Rob Kel Jac.. kdo je ten pátej plss *14* *15* -
Re: muj taylor
taky myslim ze to neni pravda.. ale kdo ví to musí vědět jenom ona sama.. a v tom rozbřesku joo to je morda.. plej (nevim jesti je to přesně) ale ,,Jakobe Blacku jak se opovažuješ otisknout se o mou dceru!!´´:D:D.. málo jsem umírala *15* *15* *15* *15* *15* -
Hlasujte!
Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3* -
Re: no..dobre
ok to je jedno *1* -
Re: muj taylor
ja si myslim ze nezabouchla to sou jenom kecy.. -
JJ
ACHJO uz se sice tesim na new moon ale zase ho uvidim jen ne na platna *9* ja ho chci mit vedle sebe a libat ho,a ne si to jen predstavovat.........CHCI HO CELYHO *14* -
jeden z nejhezčích!
uctívám zemi po které Tay chodí, leč nemůžu souhlasit s jeho nejvyšším ohodnocením. pro mě je no.1 Robert Pattinson. Tay se s ním dělí. nemůžu říct jen jednoho, protože by to dopadlo zle. na mě je Tay moc mladý. Rob je má "krevní skupina".
Sorry, nekřičte na mě.
Tay je sladký, božský, kouzelný, talentovaný a já nevím co ještě, ale... *9* -
Taylor Lautner
Taylor Lautner je fakt nejhezčí ze všech herců na světě! *14* *14* -
Re: Re: NA to se pta asi kazdy
Tak to mě ranilo!! Né sranda *4* Vím že mi asi nebudeš jenom tak věřit ale já to nejsem... proč bych taky byla?? Mám Taylora moc ráda ale vydávat se za něj?? Jen mě napdadlo, proč tebe napadlo, že jsem to já?? -
nak tak
jj pomalu se mu mnozej clany a plakaty v casakach,hodne holek tet je TEAM JACOB ja osobne taky a co vi piste *14*