Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Taylor

jj sladoučkej to teda je *14* *14* *14* *14*
  • barka.3

Re: Re: TYLOR+SELENA

já vám dám TYLORA a nehodí,,,,
  • Taylor

on je prostě nej...upa sladký... *1* *14*
  • Re: TYLOR+SELENA

jo hodili se k sobě
  • alimak97

Re: Re: Re: knížky

knihy sou fajn ale taylor ne!!
  • alimak97

Re: Re: knížky

moje slova
  • Re: :-)

Joo,je to kocour:) *5*
  • janik16

:-)

tky se vám tk strašně líbí ?????
  • missutka162

TYLOR+SELENA

hele to je škoda že už taylor nechodí se selenou gomez *9*
  • _fans_niki_

Re: tay

jo chodí spolu...
  • barka.3

Re: Re: knížky

Njn, já to chápu. Když jsem přišla z kyna taky jsem ho milovala, ale věci se mění. Taylor je děsně sladkej *14* *14* Ale mě se vcelku líbí všichni:D (hlavně Culleňáci) teď už jenom čekám co se vyklube ze Setha, ale teda vůbec nejsem spokojená s tím kdo se přihlásil do konkurzu na Leah, vůbec se na něj nehodí!
  • Re: knížky

no přesně.. nic proti jo, ale kam se na něj hrabe Robert Pattinson.. já prostě nikdy nepochopim, co na něm všichni vidí *7*
  • knížky

J vím,už jsem přečetla všechny knížky *3* ,jsou úpé hustý,lepší sem zatim nečetla a myslim si že dlouho číst nebudu *1* a mimochodem Taylor je ze všech herců ze Stmívání nejhezčí. *14*
  • tay

hele chodi teda taylor se selenou gomez?nekde pisou ze jo a nekde zas ze ne ze sou prej jen kamosi tak teda newim.a vite ze se v breaking dawn jacob otiskne do renesme bude to vostry!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *3*
  • Re: SEXI

jo přesně úplně mý slova *1* *14* *14* *14* *14*
  • Re: krátký vlasy

no spis ja ho nepoznala s dlouhyma vlasama prtz ho znam jen s kratkyma=P=D *4* *4*
  • taylor

nechcete se mírnit?...tady někdo jenom řekne svůj názor a hned se na něj sesypete jestli by se taylerovi líbily takový fanoušci tak by musel mít nějakou psychickou poruchu myslím si že by všechny tyhle naivní a zfanatizované fanynky poslal do pr....a co se týče knih tak je pravda že jacob se chová jako rozmazlený malý spratek a proto by mi bylo jedno kdo by hrál...edward mě vždycky přitahoval svou vyzrálostí a láskou (kdo četl midnight sun pochopí) ale to bude možná tím že jsem starší tak mě pubertáci nepřitahujou *1* *15*
  • Re: Re: NEJ FANYNKY JSOU ZDE

No jo každej si prostě zamiluje jinou postavu. Já má Jacoba radši třeba proto, že mi přijde jako mnohem realističtější postava než Edward. Na něm mi vadí jediná věc - ta jeho perfektnost, která je tolikrát v tý knize omýlaná, že už mi to fakt lezlo krkem. Dokonalý postavy nemusím.
  • krátký vlasy

V dlouhých vlasech se mi vůbec nelíbil. Ale když jsem ho viděla v krátkých vlasech, jsem ho ani nemohla poznat. Fakt je roztomilej. *4* *3*
  • kikines

Re: NEJ FANYNKY JSOU ZDE

Já zase nevím co máš na Taylorovi .Je pěknej, ale v Novém měsíci, Zatmění a Rozbřesku se chová jako malej spratek jenom za nima pořád dolezá .Jakoby nestačilo, že málem zabil Bellu (Kristen )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit