-
néÉj
jE pL00sTě nÁdHeRnEj m00c **l0vE**
*14* *14* *14* *14* *3* *1* -
Re: Taylor je sladkej
...Naprosto s tebou souhlasím....Taylor se na Jacoba hodí na 100%..... *14* *14* *3* ...taky sem si představovala Edwarda...trochu jiného.... -
Taylor
četly ste ten komix v nejnovějším bravu ? prostě luxus já z toho prostě nemohla a rozesmála sem se na celou kavárnu... *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
já nvm....v knížce asi obojí ale takle ve filmu spíš team jacob *14*
P.S-četly ste ten komix v nejnovějším bravu ? *3* *14* *14* prostě luxus *4* *14* *14* *14* já z toho prostě nemohla a rozesmála sem se na celou kavárnu... *14* *14* *14* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
jj *3* -
Re: Re: Re: Re: Ahojky
To ja tayk byla ais tak jeste pred mesicem a neco ale uz jsem si to ujkasnila!:) *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Ahojky
m já asi obojí! -
Re: Re: Ahojky
ja jsme kazdopadne Team Jacob!:) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Ahojky
já se taky nemůžu rozhodnout v poslední době jestli jsem team edward nbo team jacob zatím ovšem edward ale kdo ví možná jednoho dne se otočí list!taylor je ale opravdu mocinky slaďoučkej!!! *14* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: TYLOR+SELENA
Jo to je fakt ja Selenu tayk nemam rada!:(...ale fakt s eks obe hodily!:):) -
Ahojky
Ahoooooooooooooooojky moje blizky duse!:):):)....No ty co presly z Edward(Roberta) na Jacobe(Taylora) dobre chapu ja byla co se tyka Stmívání Team Edward ale po precteni NM,Eclipse a BD tak jsme pste Team Jacob nemuzu si pomoc ale on me dostal!..a ne jenom tim jak je sladkej a vsechno mozny! *14* *14* *14* *15* *15* ale on je takovej no jak to rict vic otevrenej a takovej no jako slunce=D.. *15* *15* zahreje *15* a ne ze by byl takovej jenom v knizce jako treba Edward ze je tak laskyplnej a ze se objetuje atd tad tad...Jacob(Taylor) je takovej i ve skutecnosti!:)..de to na nem videt a ze obcas nw koho presne chce je u kluka jako on normalni vsak on je jeste ve vyvinu! *15* *15* Pste jsme Team Jacob!:) *14* *14* -
Re: Re: knížky
naprosto souhlasím,vůůůůbec mi nepřijde tak krááásnej...Taylor je o hooooooodně krásnější *1* *1* *14* -
takýýý pěknýýý herec...
taylor je sladkej a strašně pěknej těším se až bude new moon je opravdu super!!!jen tak dáááááál!!!muck!!! *14* *14* *14* -
Taylor je sladkej
*5* *14* *14* njn ale fakt nechápu co na tom Bobovi(Robertu Pattysonovi)viděj že ho tam daly....já sem si Edwarda teda představovala 1000x hezčícho...Ale Taylor je faktys děěsně sladkej *14* ten se na Jacoba hodí *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: knížky
jj já sem taky zvědavá na Setha *3* a kdo se vůbec přihlásil na tu Leah ? -
Re: Re: Re: TYLOR+SELENA
mě se Selena moc nelíbí ale je fakt že se k sobě s Taylore(mojí láskou *14* *14* *14* *14* )hodily.... *1* *3* -
Re: Taylor
jj moje láááska *14* *14* *14* já ho úpa žeru *14* *14* (sem trapná co ? *14* )je hroooozně hezůůůůů já ho milujuuuuu *9* *3* *1* *1* *1* *14* -
!!!
fuj *9* -
Re: Taylor alias Jacob Black
PS: Od Nového měsíce po Zatmění jsem byla Team Jacob ♥, ale po přečtení Rozbřesku jsem se vrátila k Edwardovi=). Fakt, ty knížky stojí za to přečíst, od začátku, do konce *4* ! -
Taylor alias Jacob Black
Taylor/Jacob je úžasnej kluk, roztomilej a sladkej, kdežto Rob/Edward je přitažlivej a sexy, tudíž je nemůžete srovnávat, páč je každej z nich jinej a tím svým způsobem pěknej! *14* *1*