Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

very beatifule man !!!!!!!! *14*
  • maeve

Re: Re: lepsi konec

myslím, že by tím celá sága ztratila svoje kouzlo.....o čem by to pak bylo? ne, ne.....Jacob je sice fajn, ale jen v jistých mezích........navíc Edward a Bella k sobě neodmyslitelně patří *14*
  • Jacob i Taylor

Taylor i Jacob obě tyhle osobnosti jsou upe klasny TWILIGHT upe zeru a JACOB je upe dobrej *8* *8* *14* *14*
  • artmiss

:)

Když jsem zjistila, že hrál ve Dvanáct do tuctu 2, málem jsem skončila na pohřebním ústavu. Infarkt jak vyšitej. *14*
  • nelmo

Re: Taylor

jj to já taky *1*
  • nelmo

Re: néÉj

to joooo *14* *14*
  • bellinka

Re: lepsi konec

joooooo presne taaaaaaaaaak!!!!!!!!!

http://www .stmivani.eu/36-jednodilne-povidky/ dar-od-andela-zatmeni/
    tohle je neco por tebe!:):)..teda pro nas Team Jacob stete a poslouchejte pisnicku co je k tomu!!!!:):)
  • twilightgirl

lepsi konec

lepsi konec NM by byl kdyby alie nevidela bellu skakat a bella by zustala s jacobem..
  • Re: Jacob

bude hrát ve všech dílech a hodí se tam,viděly ste vy co říkáte že se na to nehodí ukázky na new moon,asi ne,protože potom byste říkali úplně něco jinýho
  • maeve

Re: !!!

No, jo to jsou lidi, kteří patří ještě do mateřské školky a stejně si myslím, že je tohle nijak neodradí
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

No ja uz to mam v compu,tak jestli chces klidne ti to poslu na email nebo icq.Kdytak tohle je moej icq 452976128
  • sisineszka17

mám taye mocik láda!!! a je to giga simpaťák lovuju ho!!! jo A hejky máš skener??? neceš mi ten komix poslat??? *15* *15* *15* *14* *14* *14*
  • bellinka

Takco tu delas kdyz ses Team Edward?
  • xcornelia14

Re: Re: Re: Steven x Taylor

No i když se spekujuje o tom že v rozbresku vymenej hlavní role.
  • xcornelia14

Re: !!!

Taky bych je za to nejaradeji zabila *16* *1*
  • sisineszka17

team edward!!! *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • maki94

!!!

Docela by mě zajímalo, jakej ubožáček leze sem, na fanklub Taylora a baví se tím, že stokrát kliká na 1 u Hodnocení fotek a kazí tak všechny jeho pěkný fotky... *16* *10* *16* ! Chápu, že když se člověku nelíbí nějaká jeho fotka, tak si klikne, na co chce, ale tisíckrát? *7* *5* Když někdo nemá rád Jacoba, ok, ale proč tohle dělá u Taye? Když se vám nelíbí, tak sem jednoduše nelezte a běžte si třeba opěvovat Zaca Efrona a naklikat mu samý desítky.. *15* . Jako malý děti, fakt nevim, co z toho máte!
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

Team Jacob *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *4* *4* *4*
  • bellinka

o Edwardovi(Robertovi) a Jacobovi(Taylorovi)!...jak se tam pak perou o Bellu(Kristen)!=D
  • sisineszka17

Re: Re: Re: Ahojky

hihi
    *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit