Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marki.xd

Re: Re: Re: Re: wow

Hele zmlkni jo? Si ňákej uhozenej češtinář? myslíš že tu jde o pravopis? Já bych řekla že tu jde hlavně o obsah sdělení ne? Trapáčku...!
  • marki.xd

Hele zmlkni jo? Si ňákej uhozenej češtinář? myslíš že tu jde o pravopis? Já bych řekla že tu jde hlavně o obsah sdělení ne? Trapáčku...!
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: wow

A Ty se nauč psát, píšeš jak pí*a. *5*
  • marki.xd

Re: Re: :)

až na to že kdyby byl vlk tak by to nebylo vono *1* a tk bejt bellou tak bych se definitivně rozhodla pro Jacoba ne?
  • marki.xd

sry

Oh, sry sem to písla dvakrát omyl...
  • marki.xd

...

Hele lidi já už se tady v tý diskuzi začínam ztrácet... *9* Necete někdo nakousnout ňáký nový téma ohledně Taye bo Jacoba??? tady je to furt vo tom samym: jestli je tay lepčí než Rob, jestli je jacob lepčí než Edward... Takže pls písněte někdo něco jinýho nž enom tadlencto...
  • marki.xd

Re: Re: Re: Re: Re: wow

bellinka: jj sný ten edward je moc tichej a tajemnej souhlas a až moc dokonalej a stejně ako ty mam povahově blíž k jacobovi páč jsem hodně takej ten ,,živel" temperamentní atd...
  • marki.xd

Re: Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

bellinka: jj, žeo nechňápu proč se muhi jacob hnusí... Vždyď byl do Belly děsně zamilovanej ne? tak co měl dělat že? Kromě toho - kdyby Carlisle nechal Edwarda zemřít bo ho sám zabil tak by Bella byla s Jacobem a všechno by bylo OK... Ae to by nebylo vono, to by ta knížka bylo hoooodně nudná kdyby tam Edward s jacobem ,,nebojovali" o tu Bellu ae mohlo to skončit tak, že by se Bella rozhodl pro Jacoba...
  • h.f.2babetca

Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

Keby my tu knihu necmajla spoluziacka tak to citam dookola .PS: je dobre byt ako jedina Jacobista v triede v ktorej su samy Edwardisti aspon vam davaju jeho plagaty za dva dni co som zacala zbierat ich mam uz sedem jeden z ameriky a ten je uplne best ak cete vam ho odfotim a potom poslem link ma tam taky zlaty usmev a oci tie zuby su nezabudnutelne *1* a vlasy nagelovane az do tvrdosti drátu proste aj tak je zlaty neuveriteeeeeeeeeeeelneeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • bellinka

Re: Re: wow

On je pste celej sexy se vsicm vsudy!!!!
  • bellinka

Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

marki.xd:Presne tak me Ztameni dalo jeste vic toho ze Jacob je to nejlepsi co mohlo ellu potkat a Edward to celi zkazil!..kdybyb zustala s Jacobe vschno by bylo lepsi!..ale tak co je psano to je dano a my to uz urcite nezmeni..bohuzel!!!!
  • marki.xd

Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

Hele já jsem Zatmění tk četla a stejně Jacoba upe láfkuju!!! Jako jestli myslíš to, jak tam Bellu líbal tak to jkov poho - se enom snažil ne? A Bella si vo to pak i sama řekla sice nerada ale pak si to ještě užívala ne? Jediný co je podle mě zkoněný je to že se otiskl do renesmee - lepčí by bylo kdyby mu dala Bella přednost před Edwardem ae to už je asi jedno... hele, pět slov: Tay = Hot body, Sweet smile takže zmlkni!
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: wow

presne!!!!
  • bellinka

Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

Ja to cetla nekolikrat a diyk NM a Zatmeni mam Jacoba tak rada!!!...a Jacob(Tay) je nejlepsi!!
  • muhi

Re: Tay je upe bestovní!!!

Noo Kdo četl Zatmění tak ví proč se mi JACOB jako postava hnusí .. A tím pádem i Tay .. Nejlepší je steně Edward
  • marki.xd

Re: Re: Talyor je nejhezčí kluk na světě

na druhym místě?! Oh yeah teď si schytal/a virtuální facku!!! jake je podle mě lepčí než Edward... Ed je takej mots zdvořilej, slušněj... A až moc dokonalej... A na momentkách nic moc ae Jake bo Tay te jedno... Stě upe best...! *14*
  • marki.xd

Re: wow

jj sný že... upe sen sqelej úsměv, to namakaný tělo...! Oh...! To bych řekla že je sexy! *14*
  • xcornelia14

Souhlááás!
  • xcornelia14

Jn tupci:D
  • bellinka

ano presne tak!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit