Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maki94

Upozornění

Jako správce bych vás chtěla poprosit, abyste trošku klidnili své reakce, sprostá slova si nechávali na své kamarády a kontrolovali si gramatiku, <b>jinak tady nemáte co dělat</b>! *16*
    Ráda si vyslechnu všechny názory, ale pište je slušně, jestli nechcete být kandidáty na smazání!
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: názor

Infantilním názorem bych nazýval spíše ty příspěvky, které tu padají z jiných úst, nikoliv z mých.
    A čím sem přispívám já? Kritika je stejně silná tak jako kladné názory na tyhle pseudohvězdy od 13ti letých rádobyfanynek.
  • Re: Re: názor

Zakázal bys sem vstup takovým lidem, ok..Ale zamysli se nad tím, proč sem chodíš psát příspěvky třeba ty. Pokud to děláš z určité recese (pobavit se nad něčím, dejme tomu mírně infantilním názorem), pak by sis s takovými lidmi mohl podat ruku, protože ani od tebe to není nijak dospělácké a vznešené. Čím sem vlastně ty příspíváš? Svým pohledem na toho herce, na ten film nebo na lidi, co sem píšou? Pokud sem chodíš jen komentovat jejich názory, tak to by sis mohl možná klidně odpustit a věnovat se nějaké smysluplnější činnosti... *3*
  • 8.ball.8

Re: názor

Já být správcem této diskuze, zakázal bych vstup dětem od 11 do 14 let, poněvadž to rozptýlení a příspěvky plné vulgarity a infantilních žgryndů, sem davají právě tyto děti.
    Samozřejmě to berme s nadhledem, oni z toho třeba, možná, snad, někdy vyrostou. A když ne, tak to bude neštěstí národa. *5*
  • názor

Vážení a milí příznivci a nepříznivci...všichni do jednoho tady píšete své názory na tohoto herce...někteří posuzují podle vzhledu, jiní podle kvalit hereckých a další kdo ví podle kterých (těžko jen z vlastní zkušenosti). Jak můžete o někom napsat, že je to (pár teček), když jste tu osobu nikdy nepoznali a nemluvili s ní. To spíš podle toho, jak unáhleně soudíte, tak sami logicky budete považováni za (pár teček). Kdyz vznika film, tak jeho kvalita zalezi na mnoha faktorech, mnohdy i samotný výkon herce záleží na tom, jak je vše dané..A myslim, ze do mysli scenaristy a dramaturga nevidí z nas *3* Každý máme právo na názor..ale není třeba nikoho urážet *4*
  • bellinka

Re: Re: Re: Ha ha

tak tohle trochu nevydejchavam:-D..kurna!..dobre ty!!:-D *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • marki.xd

Re: Re: Ha ha

Proč jako? Ses pohádal s uklízečkou kina? *1*
  • 8.ball.8

Re: Ha ha

Přesně tak, Barko, a na tu premiéru si s sebou vezmu vajíčka a rajčata. *4*
  • barka.3

Ha ha

Tak já vám teda něco povím:D Kdo zná Taye?? Hm? Nikdo.. a víte co nám zbývá u něj obdivovat? Ten jeho zatraceně krásnej xichtík... pokud se budeme bavit o Stmívání, musím říct že znám filmy lepší, když tohle píšu, nemyslím tím to, že ho nemám ze všech nejradši (promińte mi tu filosofii:D) Totiž, vtip je v tomhle: Knížky jsou nadmíru skvělí, opravdu díla S.M. jsou fantastický (můžeme mluvit o sáze, Hostiteli) a film splňuje přesně to, co by měl, aby zaujal puberťačky po celím světě. (puberŤAČKY, né puberŤÁKY!!) Je tam láska, přátelství, nepřátelství, příšery, napětí, zlom, happyend a nádherný herci. To, že délka natáčení evidentně vipovídá o kvalitě niho nezajímá.. tedy nikoho, jak je vidno, tak ty idioty co si stáhli kinorip a zjistili že jejich "přítelkyně" má doma vyvěšenej plakát Roberta Pattinsona (nebo Taye, to už je jedno) to prostě žere.. To je ale (přiznejme si to) závist:D Víte co? Taylor je možná namišlenej, možná šmejd, ale hraje to pěkně:D A ten film je skvělej:D (v jistým slova smyslu) hele lidi/idioti.. milujte, a budete milováni... A víte co? Vsadila bych s, že zrovna 8.ball.8 už se nemůže dočkat premiéry novýho měsíce:D Já taky ne:D Mějte se a pppa:D
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

no to urcite ,(prej vzdycky) hááááááááááááá
  • 8.ball.8

Re: jaj

I ve snu, to Ti slibuju. A když ne tam, tak v pekle. *16*
  • Re: Talyor je nejhezčí kluk na světě

ty krávo podívej se na filmografii brada pitta nebo hugh jackmana kolik mají glóbů nebo ocenění za herecké výkony v jakých filmech hráli a pak mluv něco o ńákém zasraném cucákovi který se těm hercům nevyrovná i kdyby si nadělal do kalhot
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Já mám pravdu vždycky *5*
  • marki.xd

vespod zuří ty ses nikdy nepřeklik? njn tk jo, vono to fakt vypadá vadně máš pravdu... *4* takej exot já...
  • mysak.kol

jaj

tady ten blbeček prudí taky??? Kde na něj ještě narazím???? Potřeboval by kulku mezi oči....
  • marki.xd

prej huso... já nwm kdo tu bude houser když jedinej kdo tu píše nesmysly seš ty... sem se enom zeptala proč seš zaregistrovanej tak jak seš zaregistrovanej, nemůžu za tvojí blbost že odpovíš "nesmyslem"... tkže ako klídek...! jinak nikolko... přesně! kliďas na povrchu ale vespod zuží... heh...!
  • 8.ball.8

Jsi mne odhalila jako ještě nikdo. *5*

ale prosimte,sice tady pises klidne, ale tam nekde v hlave mas urcite s toho vseho tady nervy ja to víím:D
  • 8.ball.8

I Ty ťunťo *4*

njn ja vim ze to nedokazes priznat ale to je zivot

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit