Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marki.xd

Re: Re: Re: otazocka

Nooo, až na to že já fakt normální nejsem...! xD Ale třeba tohle: Podle něj mu nejvíc fandí jeho ségra Makena, Pořád dostává od rodičů kapesné a doma musí pomáhat - zkrátka všude za celebritu není mno... Líbí se mu úsměv Seleny Gomez - prej fakt roztomilej. Kvůli roli v Novym měsíci musel přibrat 15 kilo svalů. Kromě tý Seleny se mu líbí Jessica Alba aprej děsně žárlí na jejího manžela Cashe Warrena. A hrát chtěl už od mala!
  • kaculencicka

Re: Re: otazocka

Tak to piiiišššššš,Marki,Taylor alias Jacob mě začíná zajímat...A díííky,že je tu taky někdo schopný napsat normální příspěvek... *4* *4* *4* *4*
  • marki.xd

Re: otazocka

Tak fajn, já budu teda ta hodná co ti odepíše.Když jde o tu hudbu tak upe žere Black Eyed peas nebo Outkast. Filmíky nwm... Ale co třeba tohle: Má rád pejsky a nemusí to bejt ani nějaký velký hafani, on sám má doma maltézského teriéra Roxy. Taky se od šesti let věnuje karate a černý pásek získal už v jedenácti a doma má tři zlaté medaile z mistrovství světa juniorů. Tgže není enom super herec ;). Má rád blankytně modrou která ho sqele uklidní a rád kouká na telku. Má kořeny v Německu, Holandsku a ve Francii. Jeho prostřední jméno je Daniel - po tátovi. Než hrál v Twilight vůbec nevěděl že něco takového existuje! Nesnáší nošení paruky když hraje. Je hodně společenský. Má fanoušky i mezi dospělými lidmi. Rád by hrál s Mattem Damonem nebo s Markem Wahlberkem. Miluje mexickou kuchyni a steaky.

Stačí říct a můžu toho napsat víc jestli chceš...!
  • jessinka81

Taylor

On je super kluk a ani mu ta sláva nestoupla do hlavy jako např:Zac Efron"Blé" je to nejmilejší celebrita a je k nakousnutí *1*
  • h.f.2babetca

otazocka

prosim vas nemohli by ste mi povedat nejake fakty o tayovi ako napr. co ma rad za hudbu,filmy a dalsie veci na tajkychto veciach som total zavysla tak ako na nom *14*
  • přidejte se, ať máme New Moon u nás v ČR dříve! :-)

http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: názor

Tak to fakt nevim co tady děláš teda pardon,děláte..!!prej ze my jsme jak mali haha *15* *15* *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Upozornění

JZS tak gramatika je to posledni na co myslim chytroune!..a ja si myslim ze mi si nemame co rict a ten co tu nema co delat si ty!Tak di!..nikdo te tu nechce..fakt nwm co te sem tak laka kdyz nas tady jenom SE**Š a pak ti nadavame..ja fakt nwm tebe to asi vzrusuje nebo fakt uz nemám zadny vysvetlení co tady jeste delas!!!...
    A jinak MY JSME SPOLU NIC NEPÁSLI TAK MĚ NEOSLOVUJ!!!! *16*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: názor

Z taktických důvodů neuvádím svůj věk. Ale jsem v rozmezí mezi 20-30 lety. To je tak všechno, co Ti k tomu povím.
  • 8.ball.8

Bože Evičko, nauč se psát, potom reaguj, do té doby se nemáme o čem bavit, ano?! *16*
  • marki.xd

Re: Re: Re: Re: názor

ještě sji neodpověděl na to, jak máme poznat že ty tobě taky není 11 - 14??? Víš co když nemáš věk na profilu...
  • bellinka

Nevim kdo by se nad sebou mel zamyslet kdyz tolik dvas na ten vek tak enchapu co tady delas ty!..kdyz si tak dospelej tak rpoc sed tu chovas jak KR***N...nejdriv se zamysly nad sebou a pak se navazej do nas!..
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: wow

hej balone ja napriklad chapu proc to pise 2x , napsala to jenom kuli tobe aby sis to vic zapamatoval , ja vim ze to je pro tebe tezky to priznat, no clovek se za pravdu hold nekdy stydi !:).......:D
  • bellinka

hahah jezisis to jsme se zase nasmala!..uf az mi je z tebe spatne!..ja nechapu proc si vsichni berou vek jako nejakej dukaz ze jsme deti nebo ja fakt nwm..vside kde se zacne ,,hadat'' samozrejme diskutovat tak vsichni hen dzacnou dorazet na vek!..to uz je fakt k smichu!..
  • 8.ball.8

Mladá, hloupá, 15ti letá Evička, že? *5*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Upozornění

Já bych vedela kdo tu nema co delat!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • marki.xd

Re: Re: názor

Zákaz vstupu od 11-ti do 14-ti let? Fajn, ale jak máme vědět že ti taky není tolik...! Se bojíš si napsat na profil věk?
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Upozornění

Brečíš nad špatným hrobem, měla by ses tu porozhlédnout a počíst si ty rádoby příspěvky. SLEČNO SPRÁVCOVÁ *5*
  • maki94

Re: Re: Upozornění

Kontrolovat si gramatiku- jasně, to není psaný nikde, ale je docela utrpení číst nějaké příspěvky, kde je v jedné větě nasekáno tolik chyb, že by to i orangutan napsal líp. Nemám nic proti hovorové češtině, ale napsat " vipovídá, namišlenej" a spol. je fakt tragický. Možná by se někteří pisálci měli vrátit do školy a hezky znovu projít vyjmenovaná slova, případně si dát studenou sprchu...
  • 8.ball.8

Re: Upozornění

"Kontrolovali si gramatiku" - heh, to zní skoro jako povinnost, proto by mě zajímalo, kde je to psaný, slečno SPRÁVCOVÁ. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit