Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Moc ne, nepociťuji v ní "soupeře" *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

marky.x d nebo jak se menujes .. dobře ty! mrte mu to nandavas
  • marki.xd

Re: Re: Re: Re: ...

Mi mělo dojít dřív že z tebe ňákou inteligentní odpověď jen tak nedostanu... Ae to ještě neznamená že to z tebe nedostanu NIKDY páč já se nevzdám! tohle není prohra ae enom klid na bojišti! *1*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: ...

Protože Ty máš nick marki.xd, proto. *5*
  • maeve

Re: Re: ...

A ty asi extra boy, co?
    Vymysli si novou hlášku, když tohle opakuješ víckrár, už to ztrácí význam.
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: wow

no jasny ze na toho druhyho!.ty snat nejsi ball....proste balon nakej!..nejakej kkt ty woe!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
  • marki.xd

bellinka: To bylo na mě bo na toho druhýho exota?
  • marki.xd

Re: Re: ...

tk to jo... Hele dotaz... proč máš nick ,,8.ball.8" ??? nechápu...
  • bellinka

OMG tady byl zase nejakej balon chytrej! *16* *16*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

Jo ja ani nwm ale tak co znam lidi jsou taky spis Team Edward nez Team Jacob!...ale tak ja jsme Team Jacob a jinak neresim nikomu to nevbnucuju nikomu to nevyvracuju!..oni se rozhodnou!..kdzy budou jako ja budu rad akdzy en bude mi to jedno!.asi tak *3* *3* *3* *1*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!

marki.xd:
    JJ jenomze to tady nidko nechapu!..a mos pravdiui ja vim ze kdybyb ona s v NM rozhodla pro nej tak uz by to nebylo Twilight saga ale jenom Stmivani a New Moon!..proze pak uz by to kazdyho nudilo(krome Team Jacobs).. *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • 8.ball.8

Re: ...

Něják není co kritizovat *5*
    Ale neboj, mám to tu vše pod palcem. *1*
  • marki.xd

...

Plsík... ňákej koment... se nudim... xD Jo hele 8.ball.8: Co se stalo? Proč dál nekritizuješ? Konečně ti došlo že je to marný??? *1*
  • Re: Re: ...

ja tky ne :)
  • Re: ...

jo naprosto s tebou souhlasím a navíc taky nemám ráda Kristen Stewart *1*
  • 8.ball.8

Re: ...

A Ty budeš asi extra girl, co? *1*
  • xcornelia14

...

Nejlepší by bylo kdyby sem nechodili idioti/tky co Taylora jen odsuzujou, tohle je jeho fanclub a ne nejaký magoři co jen kritizujou atd. Já např nemám ráda Kristen S. a nechodím tam na ní nadávat.. proste si o ní myslím svý a tím to hasne. Budu ráda když vy ''kritici'' budete zticha. Th *16*
  • marki.xd

pro 8.ball.8

Wow takže ty tu fakt seš zaregistrovanej enom kvůli kritice Taye co? Když do diskuze o celebritách v jejichž fanklubu seš písneš jenom jednoho mrňavýho samjla ale tady sem píšeš furt...! hezký...! *1*
  • marki.xd

Umpf...! Tak se moc omlouvám že jsem to poslala dvakrát! ty jsi v životě žádnou chybu neudělal co? Kromě toho bych ocenila kdyby ses ke mně přestal chovat jako by mi bylo pět...! Aspoň nejsem tak ubohá jako ty a ten věk si na profil napíšu! A plsky típni ty blbý kecy - seš tady zaregistrovanej pět dní a chováš se jako bys byl king...! Jo a fakt si nemyslim že je důležitej věk jako takovej ale spíš zastávam názor že je důležitá psychická vyspělost (IQ kdyby to tvýmu mozku nedocházelo - nejspíš je naprosto zaměstnanej tim, že tohle čte ne?)...! A fakt netušim proč sem furt lezeš když máš enom trapný kecy a absolutně tě nezajímá Tay...!
  • 8.ball.8

Stačí poslat jednou, Markétko, já umím číst, ale teď už by ses měla pomalinku zbalit a jít pěkně do hajan, co Ty na to? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit