Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • =)

lidi makejte musíme tayovi zvysit navstevnost!
  • Si sexyyyyyyyyyy.
  • vše nej

vše nejlepší a ať jsi stejně užásný jak jsi *14* *14* *4*
  • Všichni ?!

*14* vsechno nejlepsi hodne zdravi stesti lasky dodne filmu *14*
  • všetko najlepšie :* *14* *14* *14* *3*
  • miluju ho je BOŽÍ *14*
  • 5.díl????

ahůůůůůůůůůůůůůůůj holky,slyšela jsem,že stephanie meyer napsala 5.díl twiligt ságy,prý midnight sun........je to pravda????a bude přeložen do češtiny?????pls,odepište,já jsem úúúúúúplně zoufalá....... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • your-darling

Re: 5.díl????

...jestli to někdy dopíše tak to v češtině určitě bude...
    • maki94

Re: 5.díl????

Midnight sun je vlastně Stmívání z pohledu Edwarda, jenomže Stephenie s vydáním váhá a asi to ani neuskuteční, jelikož jí přepis knihy někdo ukradl a dal na internet. Kapitoly najdeš na netu i v češtině.
  • barka.3

Miláčeeek

To je prostě ten nejsladší kluk planety... Ty jeho čokoládový oči:D Vážně miláček...
    • Taylor is HOT!!

Taylor je prostě úžasnej!Jinak to ani nedokážu říct!!
  • nevinne.ocko

kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

ajojte chci s ezeptat bude v dalšim pokračovani sagy stmivani hrat taylor lautner nebo jinej herec prosim nutne *8*
    • marki.xd

Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

Hele... To je jasnýýý! Přece Tya páč kdyby ne tak jim rozbiju hubu!!! xD Nee... taylor bude hrát... Nejistý to bylo enom u New Moonu páč to mu nevěřili že nabere tolik svalů... xD
      • nevinne.ocko

Re: Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

moc děkuji viděla jsem totiž trailery z rozbřesk a tam totiž ukazovaly toho herce co hraje v sily temna tak sem byla trochu zklamana nebo bez něj to nebude onno každopadně moc diky *3*
        • maki94

Re: Re: Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

Prosím tě, vždyť o zfilmování Rozbřesku se teprve jedná! To byly fake trailery, vyrobený fanoušky, kterej mohl bejt udělanej ještě před ofiko dosazením Taylora i do druhého dílu! Musíš to brát s rezervou! *1*
          • nevinne.ocko

Re: Re: Re: Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

tak to jo snad to bude jinak a tay tma bude ve všech 5ti dilech
            • veris-ek

Re: Re: Re: Re: Re: kdo bude hrat taylor nebo jiny herec

Ono se jakože ete neví esi bude Zatmění a Rozbřezek sfilmovanej nebo jak to je holky???? *7*
  • Holky klidne si pisnte ye je sexy ale ten je muj *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale vazne je sexy a neni to gay *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit