Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sáro : muj skype je : hedomyl33 a jinak se jmenuju taky Sára :D
  • ja vas nechapu co furt rozebirate chcete psat o paulovy píš na jeho a ne na tayloruv ok??
  • Ahoj
    Chtěla bych se zeptat jak se mám přihlásit na tvou stránku pro fanoušky? *15*
  • on je božíí *14* *14* *14* já ho miluju chci aby přijel do brna *14* *14* *14*
  • Máte rádi Twilight ságu? Líbily se Vám knihy a chtěli byste si přečíst další příběhy s Twilight tématikou? Pak je tu něco pro Vás!
    Stránka www.stmivani.eu je plná fanfiction povídek od amatérských pisatelek právě na toto téma. Přečtěte si plno nádherných příběhů, které Vás jistě chytí za srdce. Dokonce můžete sami přispět vlastní tvorbou...

www.stmivani.eu
  • Taylor

Ahoj. Nevite prosim jak Taylor dopadnul v ty ankete nejvic sex telo? *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • your-darling

Re: Taylor

tělo nevím,ale nejvíc sexy muž byl asi druhej...nwm..
      • Re: Re: Taylor

Dekuju.Ale ja myslim tu jak soutezil S Davidem Backhamem *4*
        • maki94

Re: Re: Re: Taylor

Porazil Beckhama! Taylor má 78% hlasů, Beckham 22%. Teď jde ovšem Taylor do finále s Kellanem Lutzem, který porazil Jakea Gyllenhaala! Takže zase hlasujte pro Taylora, pokud se vám stejně jako mně líbí jeho tělo víc! *3* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Taylor

mě taky *14* a pokud jde o ten zebricek, Tay patri na 1. misto! *14*
      • your-darling

Re: Re: Taylor

sorry,bylo to o atraktivní muže a je to tady...http://www.stmivani.eu/38-he rci/glamour-zebricek-nejkrasnejsich -muzu/
  • No včera HAPPY BITRDAY taylor♥
  • místo

WoW...Taylorek je už na 5.místě,toe super Love Taylor :DD <3
  • ja bich ho taki chtela vidět na živo ale je to smula *14*
  • Všechno nejlepší k narozeninám ♥ Happy birthday Taylor :3 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit